Yks kirjutas: See, et enamus endisi mente on käinud läbi ajateenistuse on ka fakt. See, et sadades saab lugeda neid kes on teinud ajateenistuse läbi mõnes Ukraina meh.brigaadis või lausa tankibrigaadis on ka fakt.
Siin sulle vastus, kes võivad võidelda DNR ja LNR värvides tankide (ja ka kaudtule relvade) meeskondadena täna. T Ä N A. Seega kui sepakate tank sõidab ja tulistab või kui nende suurtükk või raketiseadeldis tulistab, siis ei saa selle põhjal midagi väita. Et kes on meeskonnas.
Nagu siin keegi ilkus, et iga kalkar sõita ei oska, siis kalkareid on erinevaid. Nii võibki vabalt kalkar Vanka olla tanki roolis, sest ment Vanka oli alkašš ja paremat tööd eelnevas elus ei leidnud. Nüüd töötab endine ment ja alkašš Vanka tankistina.
Mul tuli lihtsalt selle peale mõte, et meie militaargurud on väitnud, et soomusmanöövervõimekuse loomine on üks ütlemata keeruline protsess. Seda väideti juba 10 aastat tagasi, kui saadi NATO-sse ja osteti miinijahtijaid. Siis olid meie tankiväljaõppega mehed veel 35 pluss, nüüd on nad 45 pluss. Mul mõned tuttavadki oli tanki peal ja pole ta mingid alkaššid. Ma natuke julgeksin kahelda, et huilode soomusmanöövervõimekus alkašš Vankadel põhineb. Ega see sõitmine seal kõige raskem polegi. NLiidu ajal said ajateenijatest tankijuhid üsna vähe neid sõidutunde - ma võin eksida, aga kui oli 25-50.