Selle sümpomi omanik on tõenäoliselt igaüks kes ootab reedest saadik veel oma testi tulemusi.Fucs kirjutas: Paistes silmad: 1%
:
või on selle sümptomi väär diagnoosimiseks alko keelu kõlakad Nali
Selle sümpomi omanik on tõenäoliselt igaüks kes ootab reedest saadik veel oma testi tulemusi.Fucs kirjutas: Paistes silmad: 1%
:
Kapten Trumm kirjutas:Saaremaa need ca 30 juhtu jooksid veel üleeile Aktuaalses Kaameras läbi, sellise kaardi kujul.
Vallavanemal on põhjust pimedas selja taha vaadata
https://sport.delfi.ee/news/vorkpall/ee ... d=89235863Leedulastel läks õnneks
Kas teised olid ettenägelikumad? Seda mitte, küll aga õnnelikumad. Viis päeva saarlastest varem pidasid Kaunase Žalgirise mehed kodusaalis korvpallilahingu Milanoga. Kusjuures erinevalt meie kurvast loost eelnes sellele Leedu terviseministri Aurelijus Veryga soovitus mäng edasi lükata või vähemalt mitte publikut saali lasta. 26. veebruaril kuulutati Leedus välja eriolukord. Kuid Euroliiga ähvardas leedulastele loobumiskaotuse määrata ja ju oli Leedu üldsus veel samuti ikkagi rõõmsas „hanerasvastaadiumis”, igatahes mäng toimus – 9405 pealtvaataja ees.
Läks õnneks, Leedus suuremat puhangut ei järgnenud.
hjl85 kirjutas:Aa-selge. Selle infokillu olin maha maganudkilo kirjutas:Selle info ebaolulisus seletati juba lahti. Tegemist on siis proovi võtmise maakonnaga. Ehk siis jäävad meil Rapla ja Järvamaa ja Põlva jne ilmselt lõpuni 0 peale. Sest seal proove ei võeta.hjl85 kirjutas:Kas keegi teab viimaseid nakatumise arve maakonniti.? Terviseameti lehelt ma enam neid ei leia
Ja teine põhjus seda infot mitte avaldada on "võrkpallurite teema". Saaralsed grilliksid muidu oma vallavanema ja võrkpallimanageri elusalt.
Haigla seisukoht pole muutunud
Kuressaare Haigla juhatuse liige Edward Laane kinnitas Saarte Häälele, et nad püüavad ikkagi terviseametiga rääkida, et ikkagi teada saada Kuressaare Haigla kiirabibrigaadide võetud koroonaviiruse COVID-19 statistikat.
Proovide edasine võtmine sõltub aga nii riigi kui valla otsustest. Kuressaare Haigla toetab senist proovide võtmise poliitikat, et sümptomaatilisel patsiendil, kellel esineb kahtlus COVID-10 infektsioonile, tuleb proov võtta.
Kodanik elagu nii nagu leviks.hannesK kirjutas:Kas külade asulate kauppa ei hakata infot andma ? Kodanikul oleks ikka õigus teada kui viirus Linna-külas-vallas levib ?!?
Tegelikult on seda infot vaja juba KOV kriisikomisjonile, sest seal tegutsetakse ju mingite kõlakate baasil muidu.Kriku kirjutas:Kodanik elagu nii nagu leviks.hannesK kirjutas:Kas külade asulate kauppa ei hakata infot andma ? Kodanikul oleks ikka õigus teada kui viirus Linna-külas-vallas levib ?!?
Küllastatud keedusoola lahus on ikka kõige kättesaadavam & odavam.Kapten Trumm kirjutas:teie varudes kodus peaks sisalduma ka 1-2 pudelit viina, veelparem kui piiritust. See on kõige saadavam desovahend.
Mitte nii ammu tagasi oli ühe konkreetse militaarse konflikti raames sedasorti suunatud SMS kampaaniatel oma kindel osa. Mulle meeldiks küll, kui selle kampaania korraldaja näitlikult oksa tõmmataks. Nii lolli "nalja" pole mõistlik teha.Kriku kirjutas:On liikvel kuulujutt, et täna kell 16:00 tuleb pressiteade rangematest piirangutest Eestis, sh. alkoholi müügi keelust ning liikumispiirangutest. Eks näis.
Kisub vast väheke umbseks? Samas jah, kui valida, kas oolweisid või elu, eks siis tuleb valikud langetada.vanahalb kirjutas:Seoses nüüd kaebustega et hingamismaske ei jätku - mulle saadeti üleeile Kasahstanist videojuhend selle kohta kuidas teha Libressest (või mõnest muust naiste hügieenisidemest) hingamismask mis ei jää alla ja mõnedelt parameetritelt isegi ületab ehituspoes saadaolevaid tooteid.
Kusjuures saatja ei olnud mitte mõni suvaline hobusekarjus vaid diplomeeritud arst. Ehituspoe maski ületavad näitajad saavutatakse sellega, et sidemele tilgutatakse perioodiliselt taskus olevast pudelist kaaliumpermanganaadi või furatseliini lahust. Seda viimast pole ma küll siinmail apteekides vist aastakümneid näinud aga pole ka eriti otsinud. Viiruse kest laguneb mõningates ainetes nagu etanool, bensiin, muud desinfitseerivad ained jms. Lihtsalt tolmumask kaitsebki ainult rögaklimpide eest ja viirust hakkava kinni pidama alles teatud kaitseklassist ülevalpool olevad ning needki vaid piiratud aja jooksul. Ja tõesti-tõesti: kui varumise tippajal poes käisin siis tualettpaber ja seep olid otsas, odav kölni vesi mida ma desinfitseerimiseks kasutan oli samuti ära ostetud, aga kõrval hügieenisidemete riiuli ääres ma mingit erilist elevust ei täheldanud.
Miks arvad, et see oli nali?2korda2 kirjutas:Mitte nii ammu tagasi oli ühe konkreetse militaarse konflikti raames sedasorti suunatud SMS kampaaniatel oma kindel osa. Mulle meeldiks küll, kui selle kampaania korraldaja näitlikult oksa tõmmataks. Nii lolli "nalja" pole mõistlik teha.Kriku kirjutas:On liikvel kuulujutt, et täna kell 16:00 tuleb pressiteade rangematest piirangutest Eestis, sh. alkoholi müügi keelust ning liikumispiirangutest. Eks näis.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline