TUVASTADA tulirelv
-
- Uudistaja
- Kontakt:
Vana revolver
Tervist
Mul selline mure, et mul on kodus selline asi. Pilt1.
Tahaks väga infot selle kohta kukilt leida, aga ei tea kelle käest küsida. Oskab keegi äkki juhatada kelle poole pöörduda oma probleemiga.
Või on kellegil aimu millega on tegu.
Revolvril pole mingeid tähiseid peal ja ise kahtlustan, et tegu või olla kellegi käsitööga. Teada on niipalju, et vanavanaisa olla leidnud omal ajal kuskilt.
Pilt2
Pilt3.
Mul selline mure, et mul on kodus selline asi. Pilt1.
Tahaks väga infot selle kohta kukilt leida, aga ei tea kelle käest küsida. Oskab keegi äkki juhatada kelle poole pöörduda oma probleemiga.
Või on kellegil aimu millega on tegu.
Revolvril pole mingeid tähiseid peal ja ise kahtlustan, et tegu või olla kellegi käsitööga. Teada on niipalju, et vanavanaisa olla leidnud omal ajal kuskilt.
Pilt2
Pilt3.
Viimati muutis Tont Albert, 25 Apr, 2006 10:02, muudetud 1 kord kokku.
-
- Liige
- Kontakt:
- Würger 190G
- Liige
- Kontakt:
kuuliprits
Huvitav on see,et kõik pritsujupid on leitud rabaservast väidetavalt metsavendade punkri ligidalt paarikümne meetri raadiuses.
Tõesti Zis-4 tegemist: http://www.battlefield.ru/index.php?opt ... 43&lang=ruuusmario kirjutas:Slinky pandud pildil ei ole lennuki pardakahur, vaadake selle relva tagaosa (paistab, et seda on vaja käsitsi laadida) ja kinnituskohti.Ma arvan, et tegu on tankikahuriga,mis oma ehituselt sarnaneb T-34 76mm suurtükile, aga raud on pikem ja peenikesem, ehk ta siis 57mm ZIS-4 on.
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
-
- Liige
- Kontakt:
Revolvri pildid....
Linnakoristuse käigus oli prügikasti juurde totaalselt roostes ront visatud.Oleks soov tuvastada millega tegu...
Panen sellest roostekänkrast ka pildi:
http://www.pildid.ee/displayimage.php?a ... 6831&pos=2
P.S. Vabandust, panin ekslikult mõõga pildi, nüüd on see ront üleval.
Panen sellest roostekänkrast ka pildi:
http://www.pildid.ee/displayimage.php?a ... 6831&pos=2
P.S. Vabandust, panin ekslikult mõõga pildi, nüüd on see ront üleval.
Viimati muutis stilett, 26 Apr, 2006 16:28, muudetud 2 korda kokku.
-
- Uudistaja
- Kontakt:
Zuki, õigemini Zhuki laskurrelvade kataloog, neid isegi mitu. Kirjeldatud kõigi maade erinevaid relvi.
Vaatasin, kuid sarnast ei leidnud. Ilmne on, et raud ja ekstrakteerimismehhanism raami lahtimurdmisega on Smith & Wessoni pealt võetud, samas trumli taga olevad "punnis põsed" oleks nagu Colti pealt, ühelgi Smithil neid pole. Ekstraktor puudub, esimestel Smithidel oli kestade trumlist kättesaamiseks raua all varras, sel pole sedagi. Järelikult tuli kestad trumlist ükshaaval välja koukida. See viibki mõttele, et üksiku meistri töö. Nikeldamine on võimalik ka keemiliselt, ilma elektrita. Mõnes mõttes isegi parem, ei jää süvenditesse õhemat kihti nagu elektrokeemilise meetodi puhul.
Vaatasin, kuid sarnast ei leidnud. Ilmne on, et raud ja ekstrakteerimismehhanism raami lahtimurdmisega on Smith & Wessoni pealt võetud, samas trumli taga olevad "punnis põsed" oleks nagu Colti pealt, ühelgi Smithil neid pole. Ekstraktor puudub, esimestel Smithidel oli kestade trumlist kättesaamiseks raua all varras, sel pole sedagi. Järelikult tuli kestad trumlist ükshaaval välja koukida. See viibki mõttele, et üksiku meistri töö. Nikeldamine on võimalik ka keemiliselt, ilma elektrita. Mõnes mõttes isegi parem, ei jää süvenditesse õhemat kihti nagu elektrokeemilise meetodi puhul.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline