TUVASTADA laskemoon, padrun, kuul, hülss

Padrunid, mürsud, miinid, granaadid ja kõik muu, mis lendab ja plahvatab, või tapab/vigastab/hävitab muul moel...
Vasta
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

kilide oma neh.

aga ma loodan, et sa tead, mida nüüd sellega teha? eriti peale seda, kui oled avalikku kohta jätnud teabe, et sul on kodus ebaseaduslikku laskemoona ning ülestunnistust isegi pildimaterjaliga vürtsitanud... :roll:
Dietrich
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Dietrich »

Vot jah,praegu helistan 112 ja panen su peale kitse!lasen sulle saata politseinikud,kes teevad su jope ja püksid katki ja pigistavad munad paiste.Kes eile ja üleeile "Reporterit" vaatasid,need teavad millest ma räägin :wink:
Kasutaja avatar
west
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas west »

Kuule Dietrich...See ei ole siin esimene kord kui sa lubad kellegi peale kitse panna,seega vöib arvata et midagi ikka krippeldab sul sees et sa kohe tahaks kitse köikide peale panna......Peax venelaste käest kohe uurima et mis mees sa säherdane oled......
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Dietrich kirjutas:Vot jah,praegu helistan 112 ja panen su peale kitse!lasen sulle saata politseinikud,kes teevad su jope ja püksid katki ja pigistavad munad paiste.Kes eile ja üleeile "Reporterit" vaatasid,need teavad millest ma räägin :wink:
kas sapanid eilse ja üleeilse reporteri teema osas kitse? seda võib sinust uskuda küll. vihjasid mulle ju privaski, et oled politseiameti "palgal"
Dietrich
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Dietrich »

West
See ei ole siin esimene kord kui sa lubad kellegi peale kitse panna,seega vöib arvata et midagi ikka krippeldab sul sees et sa kohe tahaks kitse köikide peale panna......
Mis asja :x Millal mul siis see esimene kord oli.Sa valetad praegu,mina pole ennem lubanud.
Oleg A
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Oleg A »

Siin foorumis kindlasti on kits/
SRT
Liige
Kontakt:

!!!

Postitus Postitas SRT »

Imelikud naljad Teil...???
Frundsberg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Frundsberg »

Seepärast väike poliitiliselt igati korrektne soovitus:

Kui vaja midagi identifitseerida, mille pärast võiks omamise korral pahandust tulla, siis ärge kirjutage, et see teie valduses on või et te selle ise leidsite (antud teema puhul oli väga kenasti öeldud "leitud", s.t. see objekt võis olla leitud ka kellegi teise poolt ja ehk üldse mitte meie riigis :lol: )

Ning "tundlike" teemade puhul kasutage kaudset kõneviisi. Pärast ei saa teid keegi süüdistada, et õhutaksite vaenu või oleksite korda saatnud muid õigusrikkumisi. Parem nii foorumile kui teile endile.

Ning muidugi ei maksa iial jätta lisamata, et leitud laskemoonast tuleb koheselt informeerida politseid. Minu siiras usk on see, et kui keegi meist peaks leidma kusagilt mõne padruni või mis veel hullem - näiteks miini - siis ta juba teab, kuhu on vaja helistada: 110 :cry:
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

päris põnev oleks leida metsast seene kõrvalt vana roostes padrun ja kutsuda seepeale päästeamet kohale ohtlikku eset kahjutuks tegema. ja kui nad ei tule, siis pärast ärgu olgu ka kellelgi kobisemist, kui see padrun leiab koha kellegi riiulil
SRT
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas SRT »

Aga iseenesest mõistetavalt ma helistasin 112 ja eridemineerijad tulid kohale oma Patroliga ja viisid ohtliku leiu minema!
kamerade
Liige
Kontakt:

TUVASTADA (kuni 20mm) laskemoon, hülss, kuul

Postitus Postitas kamerade »

Vajaks mõningat abi vindi padrunite identifitseerimisel.Taga markeeringud:

1.padrun: P120 S(viisnurk) 10 34
2.padrun: K 16 P
3.padrun: 185 64
4.padrun: 188 70
5.padrun: SAKO 30-06
6.padrun: 60 86
7.padrun: 188 74
propatria
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas propatria »

Lisaks markeeringu tähistele oleks oluline lisada padrunikesta pikkus millimeetrites ja sageli on ka vajalik nende markeeringutähiste paiknemise asendiskeem... ehk siis joonis või foto.

Äraarvamismängu osas võin öelda, et Su nimekirjas toodud esimene padrun on suure tõenäosusega Saksamaa II MS eelne toodang: 7,92 x 57 .
Number 5 all jällegi Soome päritolu (tsiviilpadrun) 7,62 x 63.

Tervitades, ProPatria
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
kamerade
Liige
Kontakt:

Tjah :oops:
Niisiis pikkused:
1.padrun: 57 mm
2.padrun: 50 mm
3.padrun: 53 mm
4.padrun: 53 mm
5.padrun: 63 mm
6.padrun: 53 mm
7.padrun: 53 mm

&. padrunil võib olla ka kirjas hoopis 98 09,oleneb mis pidi võtta

:)
kamerade
Liige
Kontakt:

Lisan, et need on kesta pikkused.
propatria
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas propatria »

1. Saksa Mauser (7,92 x 57)
2. Jaapani Arisaka (6,5 x 50 HR)
3-4. Vene Mosin-süsteemi vintpüss (7,62 x 53 R ... kuna tehniline kestapikkus on 53,5 mm, siis seda on kirjanduses antud nii 53 kui 54)
5. selle vastasin esimeses postis
6-7. Vene vintpüss (7,62 x 53 R)

ProPatria
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline