Vaenlast tuleb tunda ja tema keelt osata
Re: Vene-Ukraina sõda: Venemaa kaotused
Seda on juba arutatud. Droonijuhil pole paljudel juhtudel võimalik otsustada, kas vaenulik võitleja on üldse võitlusvõimetuks muutunud või kas ta tahab alla anda. Sõjakuritegu oleks see, kui keegi seisaks käed üleval ja relv maas, ja talle granaat pähe pillataks. Sellest, et keegi pikutab, ei saa suurt midagi järeldada.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Ajalugu on kahjuks näidanud, et Venemaal sõja kontekstis pole kohta inimlikkusel. Kõige inimlikum on see, kui kaitstakse oma riiki ja inimesi (antud juhul Ukraina), hävitades vaenlasi - pole vahet, kas seda teeb suurtüki mürsk, ATACMS või droonilt kukutatud granaat - kõige ohutum vaenlane on surnud vaenlane. Kahjuks nii onChupacabra kirjutas: ↑27 Mai, 2024 10:42 Mille üle siin nüüd täpsemalt arutletakse? Et ukrainlased tapavad orke? Bucha jm juba meelest läinud? Seesama haavatud ork vägistaks su tütart ja laseks sind maha sekunditki kaalumata.
Ma pole päris kindel, et KÕIK orgid on vägistajad.Chupacabra kirjutas: ↑27 Mai, 2024 10:42 Mille üle siin nüüd täpsemalt arutletakse? Et ukrainlased tapavad orke? Bucha jm juba meelest läinud? Seesama haavatud ork vägistaks su tütart ja laseks sind maha sekunditki kaalumata.
Küll olen kindel, et eestlasel ei ole mõtet nutta vene vägede kaotuste üle. Neil on vähemalt teoreetiline võimalus ise see sõda lõpetada.
Pigem arutatakse, et kas vigaste/pool surnute/mitte liigutavate orkide peale on mõtet granaate raisata.Chupacabra kirjutas: ↑27 Mai, 2024 10:42 Mille üle siin nüüd täpsemalt arutletakse? Et ukrainlased tapavad orke? Bucha jm juba meelest läinud? Seesama haavatud ork vägistaks su tütart ja laseks sind maha sekunditki kaalumata.
On siit-sealt kuuldud, et need sitad oskavad lagedal väljal väga hästi surnuid teeselda.
Seega on mõistlik juba igaks juhuks liikumatule kahtlasele kehale granaat krae vahele kukutada.
Seega on mõistlik juba igaks juhuks liikumatule kahtlasele kehale granaat krae vahele kukutada.
-
- Liige
- Kontakt:
parim okupandi lend, naljakaim clip, vägevaim pauk jne?
Parasiitide mõttemaailm ja loogika on veider ning viltu. Proovin aru saada
, et miks nad panid ühe nn bljätmobiilile nimeks Gromoseka ehk Homoseksuaal.
https://x.com/Maks_NAFO_FELLA/status/17 ... 2618716659

Re: parim okupandi lend, naljakaim clip, vägevaim pauk jne?
Kui on probleem, tõmba lõuga
- Chupacabra
- Liige
- Kontakt:
Kui mina ütlen et kõik ja sina ütled et mõned, siis mina olen tõele lähemal.karludune kirjutas: ↑27 Mai, 2024 11:03Ma pole päris kindel, et KÕIK orgid on vägistajad.Chupacabra kirjutas: ↑27 Mai, 2024 10:42 Mille üle siin nüüd täpsemalt arutletakse? Et ukrainlased tapavad orke? Bucha jm juba meelest läinud? Seesama haavatud ork vägistaks su tütart ja laseks sind maha sekunditki kaalumata.
Küll olen kindel, et eestlasel ei ole mõtet nutta vene vägede kaotuste üle. Neil on vähemalt teoreetiline võimalus ise see sõda lõpetada.
The majority of the assaults were committed in the Soviet occupation zone; estimates of the numbers of German women raped by Soviet soldiers have ranged up to 2 million. According to historian William Hitchcock, in many cases women were the victims of repeated rapes, some as many as 60 to 70 times. At least 100,000 women are believed to have been raped in Berlin, based on surging abortion rates in the following months and contemporary hospital reports, with an estimated 10,000 women dying in the aftermath. Female deaths in connection with the rapes in Germany, overall, are estimated at 240,000. Antony Beevor describes it as the "greatest phenomenon of mass rape in history" and concludes that at least 1.4 million women were raped in East Prussia, Pomerania and Silesia alone. According to the Soviet war correspondent Natalya Gesse, Soviet soldiers raped German females from eight to eighty years old.
Vaenlase keelt TULEB osata! Oleme seda siin ka enne kirjutanud, kuid isegi mõned akf-d olid/on kahtlevad ...Huviline78 kirjutas: ↑27 Mai, 2024 12:07 Parasiitide mõttemaailm ja loogika on veider ning viltu. Proovin aru saada, et miks nad panid ühe nn bljätmobiilile nimeks Gromoseka ehk Homoseksuaal.

Gromozeka - гром - kõu/müristamine, зекать - žargoonis järelvaataja, valvaja, luuraja (sõltub kontekstist)
Homo oleks kirjapildis hoopis - Gomo ...

Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Vene-Ukraina sõda: Venemaa kaotused
mehed, rahunege ...
On kahte tüüpi ründedroone -
- suitsiidikad, mida ei olegi vaja tagasi tuua ja nendega võib sihtmärki otsida kuni aku miinimumini,
- need filmitegelased on sisuliselt moonakandjad, kes peavad laengu viima sihtkohani, kukutama ja siis võimalikult kiiresti tagasi tulema (saavad uue aku ja pommi). Nende aku tühjenemisel sobib pommitamiseks ka poolsurnud vaenlane, sest ilma lisakoormata on tagasijõudmine kindlam - koos pommiga ei pruugi olla selleks enam jaksu!
Minu jaoks loogiline, aga eks teised tea rohkem...
On kahte tüüpi ründedroone -
- suitsiidikad, mida ei olegi vaja tagasi tuua ja nendega võib sihtmärki otsida kuni aku miinimumini,
- need filmitegelased on sisuliselt moonakandjad, kes peavad laengu viima sihtkohani, kukutama ja siis võimalikult kiiresti tagasi tulema (saavad uue aku ja pommi). Nende aku tühjenemisel sobib pommitamiseks ka poolsurnud vaenlane, sest ilma lisakoormata on tagasijõudmine kindlam - koos pommiga ei pruugi olla selleks enam jaksu!
Minu jaoks loogiline, aga eks teised tea rohkem...

Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Vene-Ukraina sõda: Venemaa kaotused
Ma vaidleks veidi vastu sellele "ise nad ronivad sinna tapma ja vägistama-" Paljud siiski ei roni vabatahtlikult, paljud karjatatakse väevõimuga, paljud lähvad igaks juhuks, et mitte saada karjatatud, paljud kindlasti eelistaks igal juhul pereelu ja rahulikku töölkäimist selle asemel, et minna vihatud bandeeralasi tapma. Eks pärast ajalugu räägib, kui paljud neist läksid ise suure õhinaga ja kui paljud vastumeelselt. Tuttava rahvausunditeadlase juttude põhjal käivat seal juba ligi veerand sajandit paras pavlikmoroozovite dresseerimine, nii et neid esimesi võib olla siiski väga suur osakaal.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Riigikeelses tõlkes oli tema Mürakas. "Laupäeva õhtul koos isaga" saates esitati küsimus: "Mitu SÕRME oli Mürakal." Vastus tuli saata Telemajja ja vist olid ka mingid auhinnad 
Minu arust pisut ebaõnnestunud nimevalik - selle tulnuka masinskafander oli ju ka rakett, millega sai planeetide vahel lennata. Tank või soomuk lendab orbiidi poole vaid ühel teatud moel...

Minu arust pisut ebaõnnestunud nimevalik - selle tulnuka masinskafander oli ju ka rakett, millega sai planeetide vahel lennata. Tank või soomuk lendab orbiidi poole vaid ühel teatud moel...
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
-
- Liige
- Kontakt:
No siis on selle nimi looduslik valik. Kui sa teed sita otsuse ükskõik mis põhjusel siis sellega kaasnev on paratamatus. Ei vabanda ka see, et neil seal tõenäoliselt polegi valida midagi ja nad ilmselt ei teagi, et ka mingit muud moodi on võimalik.Soobel kirjutas: ↑27 Mai, 2024 13:29 Ma vaidleks veidi vastu sellele "ise nad ronivad sinna tapma ja vägistama-" Paljud siiski ei roni vabatahtlikult, paljud karjatatakse väevõimuga, paljud lähvad igaks juhuks, et mitte saada karjatatud, paljud kindlasti eelistaks igal juhul pereelu ja rahulikku töölkäimist selle asemel, et minna vihatud bandeeralasi tapma. Eks pärast ajalugu räägib, kui paljud neist läksid ise suure õhinaga ja kui paljud vastumeelselt. Tuttava rahvausunditeadlase juttude põhjal käivat seal juba ligi veerand sajandit paras pavlikmoroozovite dresseerimine, nii et neid esimesi võib olla siiski väga suur osakaal.
Täpselt. Nad on sel hetkel võõral maal, relv käes, ülesandega see vallutada ja tappa kõik, kes takistavad. See on fakt.
Isegi seal on neil selleks hetkeks olnud võimalus alla anda, on olemas igasugused "tahan elada"- programmid jne., mille poole pöörduda.
Alati on võimalik valida. Nende valikud lõppesid just niimoodi.
Isegi seal on neil selleks hetkeks olnud võimalus alla anda, on olemas igasugused "tahan elada"- programmid jne., mille poole pöörduda.
Alati on võimalik valida. Nende valikud lõppesid just niimoodi.
Ukraina tsiviilide kannatused l6imes on piisavalt infot, et miks ei pea nyyd venelastele kaasa tundma. Kisub selliseks aruteluks, kus osad akf'ad oleks nagu vene propagandast paugu pähe saanud. Me ju ei taha, et meie lapsi kyyditama tullakse. Ise vaatan drooni killimisi poole silmaga.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist