Sinimägede mälestusüritused

Reklaamid ette ning kajastused tagantjärele. Aga paluks et ikka militaarasjadega seotult...
Vasta
Medusa
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Medusa »

Kenad rullis huuled ja purk vaseliini?
Kasutaja avatar
Rügaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rügaja »

Tekkis mõte Tartust laupäeva hommikul kohale sõita.
Koht või paar peaks autos vaba olema - kütuse- ja kohvirahasid klapitama soostujatel on eeliseid!
:)
Samas - konditsioneeri ega kliimaseadet mul autos pole. Aknad saab muidugi lahti hoida, aga kes kuuma kehvasti kannatab, jäägu pigem koju.
Shiim
Moderaator
Kontakt:

Re: Linter

Postitus Postitas Shiim »

istorik kirjutas:Huvitav, mis võtteid kasutades Linter ikkagi loa sai, Sinimägedes oma üritus korraldada?
Ta lihtsalt ei korralda seda mitte Grenaderimäe otsas, vaid hoopis Tornimäe ja Grenaderimäe vahelisel alal.
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan3.gif[/img][/url]
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
Kasutaja avatar
sibul
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sibul »

Palju tulijaid on? Tekkis siin kohalikel mõte laup.õhtu natuke istuda ja midagi ka tulel kõrvetada. :google:
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Kui lehekommentaare uskuda, siis on Linteri plats niimoodi valitud, et grenaderide kokkutulekule saabujad peavad sealt läbi minema...
Värdjate miitingukoht on täpselt mälestumemoriaali sissesõidutee otsas. Provokatiivsemat kohta annab vallavalitsusel välja mõelda. Kõik kes sinna lähevad või tulevad, peavad tiblafašistide kadalipu läbima. Soovitakse vist ikkagi madinat.
Häbi Vaivara vallale! Vallavalitsus on reeturite punt!
http://www.postimees.ee/?id=292815&com=1
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
LeBon
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas LeBon »

Täpselt nii. Kui poleks taibatud ürituse ala varasemast suuremaks registreerida, lärmaks Pozori seltskond täpselt mäejalamil, seal kus eelmistel aastatel on nö. sissepääs olnud.
” Aga miks on Eestis praegu päris palju paremäärmust? Lahendus lihtne: NSVL lipukiri oli: sisult sotsialistlik, vormilt rahvuslik ja nii see NSVL sõna otseses mõttes natsionaalsotsialiste kasvataski. ” Sirje Kingsepp.
MK88
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas MK88 »

Mnjah millegi pärast mulle tundub et see 500m vahemaa mis uudistes lubati ei ole just kõige piisavam. A kuna oma silm on kunn siis laup kohal nagu näuhti :twisted:
krijgsvolk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krijgsvolk »

Ma ei ole verejanuline inimene, aga mida kauem ma nende pervertide sebimist ja ilmselget konflikti provotseerivat asjatamist näen, siis seda enam tahaks anda ühe lühikese käskluse:
"An! Feuer!" ...
Ja homme on jällegi kohal see väikest kasvu heleda siilipea ja pisut makaaki meenutavate näojoontega vahtu pritsiv vene tv -naisreporter, kes sebis Tallinnas ringi enne ja pärast Pronksiööd ja on tuntud suht õela Eesti- vastase tekstiga ...
Oh... anna Jumal kannatust!
Kasutaja avatar
speedsta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas speedsta »

krijgsvolk kirjutas:Ma ei ole verejanuline inimene, aga mida kauem ma nende pervertide sebimist ja ilmselget konflikti provotseerivat asjatamist näen, siis seda enam tahaks anda ühe lühikese käskluse:
"An! Feuer!" ...
Võta näiteks paintballi püss kaasa, sellega hea sikud lammastest eraldada ja ära märkida (kui peaks meie õuele kaklema tulema) , mis oligi selle relva esialgne eesmärk 8)
Kui on probleem, tõmba lõuga
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

krijgsvolk kirjutas:Ja homme on jällegi kohal see väikest kasvu heleda siilipea ja pisut makaaki meenutavate näojoontega vahtu pritsiv vene tv -naisreporter, kes sebis Tallinnas ringi enne ja pärast Pronksiööd ja on tuntud suht õela Eesti- vastase tekstiga ...
Iseloomustustus täiesti tabav, mul tuli ka see mutt kohe meelde ja silme ette :lol:

Kindlasti on see väike makaak kohal, ta ju seal oma vene kanalis "eesti spets" :lol: :lol:
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
tõnuv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tõnuv »

Irooniline on see, et sisuliselt samal ajal tähistatakse Kloostrimetsas president Konstantin Pätsi küüditamise aastapäeva.Huvitav oleks teada, kas 1956 aastal oleks Päts ka venega lepinguid sõlminud ja miitinguteks lubasid jaganud?
MK88
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas MK88 »

speedsta kirjutas:Võta näiteks paintballi püss kaasa, sellega hea sikud lammastest eraldada ja ära märkida (kui peaks meie õuele kaklema tulema) , mis oligi selle relva esialgne eesmärk 8)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

krijgsvolk kirjutas:Ma ei ole verejanuline inimene, aga mida kauem ma nende pervertide sebimist ja ilmselget konflikti provotseerivat asjatamist näen, siis seda enam tahaks anda ühe lühikese käskluse:
"An! Feuer!" ...
...millele järgnevad MG-3 bassihäälsed valangud 8) 8)

Huvitav on see, et seltsimehed esitlevad end kui vene vähemuse kaitsjaid, ometi nimed nagu Linter, Sirõk, Reva ei ole teps mitte vene nimed.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
krijgsvolk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krijgsvolk »

Absolut mit Ihnen einverstanden,Kameraden, lisan veel ühte:
tegelikult on nad parajad argpüksid ja kardavad võimu vastu minna.
Kui,näiteks, Linter peale Pronksiööd Tartu Vanglas istus ( olekski raibe sinna jäänd!) siis käis ta kogu aeg nööri mööda, oli madalam kui muru ega julgenud miskit kellelegi öelda ja veel vähem vanadele olejatele.
Lisaks puges kuidas jõudis vanglaametnike ees.
Selles vennast olekse hea sarviku ehk kitse saanud värvata.
Nii Sirõk kui ka Reva näevad ka täpselt sellised välja, et kui tõsiselt peale põrutada siis teevad kohe püksi.
Võimu kartus ja selle autoriteedi ees lömitamine on neil juba geneetiliselt sisse programmeeritud.
Kahju, et meie võimust ei ole pealepõrutajat ja karmi kohtlejat selliste, kahtlematat Eesti riigi ja rahva vaenlaste suhtes.
Jux_
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Jux_ »

Mõtlen ka kohale tulla. Olen seda juba mitu aastat mõelnud, kuid olen need üritused suutnud kuidagi maha magada. See on mul ilmselt nõnda õnnestunud, kuna ei ole selle kohta mingit reklaami märganud.

Ma ei tea isegi tänavuse kohta, millega täpselt tegu on, mis kell see hakkab jne. On selle ürituse kohta mingit reklaami, kava kuskil netis üleval? Küll aga negatiivse reklaamiga on tänavu päris hästi. Linter ja seltsimehed on seda päris hästi hakkama saanud - paremini kui ürituse korraldajad ise.

Lugedes siinseid kommentaare, teeb mind selle üritusele minek murelikuks. Siinset kaadrit tundub kuradi lihtne provotseerida. Kas läheb jälle räuskamiseks ja kaklemiseks? Täispega sini-must-valgega lehvitamiseks? Vene meediale kvaliteetmaterjali tootmiseks?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist