Uued relvasüsteemid EKV-le

Vasta
tommy
Liige
Kontakt:

Re: Uued relvasüsteemid EKV-le

Postitus Postitas tommy »

Lemet kirjutas:Kokkuvõttes- tuntavalt üle Urmas Oja keskmise taseme. Mis muidugi ei tähenda, et arenguruumi poleks...
Olgu see tase milline on, maitse küsimus...
Kuid Top Geari kontsern valis ikkagi selle mehe oma Eesti väljaande peatoimetajaks...
Ning kohalikud "kjeeniused" peavad rahuldama vaid teisejärguliste Vene autorite kaheldava väärtusega mõtete ümber panemisega.....Sest omi mõtteid neil vist pole.....Jama küll...
Jah, maitse asi..
:D
Telhvi kommentaatorid on sel teemal ka kordades informeeritumad kui artikli autor.
Et kõigepealt kirjutame Telhvisse kommentaari, siis kopime ümber ja kiidame, "kas pole tark jutt"...?
Mida see mulle küll meenutab...??

Et see sõjaline know-how ka just Telhvisse koondunud peab olema....Jama lugu.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Et kõigepealt kirjutame Telhvisse kommentaari, siis kopime ümber ja kiidame, "kas pole tark jutt"...?
Mida see mulle küll meenutab...??
Valesti tundub sulle (taas).
Sõjalises keeles "paned puusalt".
Olen seda juba ammu tähele pannud, et kui sul pole miskit sisulist enam öelda, läheb isiklikuks tatistamiseks (sofistika jne).
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Kuid Top Geari kontsern valis ikkagi selle mehe oma Eesti väljaande peatoimetajaks...
:lol: Tea, kas see nüüd kõneleb isand Oja silmapaistvatest ajakirjanduslikest võimetest ja tehnilistest teadmistest või pingi lühidusest...

P.S. Vahest on tommy nii lahke ja jagab mõned vene "esmajärgulised" autorid välja...noh, et teaks neid "teisejärgulistest" eristada. Või võtab kogunisti ise vaevaks mõne sellise tõlkida. Selmet teiste kallal ilkuda... :wink:
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
tommy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tommy »

Lemet kirjutas:Tea, kas see nüüd kõneleb isand Oja silmapaistvatest ajakirjanduslikest võimetest ja tehnilistest teadmistest või pingi lühidusest..
Miskipärast ei tundu Top Geari kontsern mulle ettevõttena, kes rahuldub vähimaga....Või et siinmail enam üldse teadjaid mehi ei leidu. Eriti sellise tasemel pakkumise jaoks...

Miks sa ise ei kandideerinud siis...??
Kui juba annad õppejõu tasemel üldistavaid hinnanguid kellegi taseme ja arenguruumi kohta.
Öelnud siis lihtsalt, mulle isiklikult ei meeldi.(mulle endale kah eriti mitte)

Ja veel sellidele, kes armastavad prügihunnikus sorada...(Telhvi kommentaariumis siis)
Vahel võib prügimäelt tõesti ka midagi hinnalist leida. Üldteada asi.(ehkki võhikule võib iga läikiv kivikene tunduda pärlina)
Kuid korralik inimene ei lähe ju seepeale prügimäele tuhnima. Ega kiitle sellega heas seltskonnas.
Vähemalt mulle see ei meeldi. (Mitte et ma saaks prügikolle kuidagi takistada)
Lemet
Liige
Kontakt:

Kuid korralik inimene ei lähe ju seepeale prügimäele tuhnima. Ega kiitle sellega heas seltskonnas.
Viimasel ajal on taaskäitlus ütlemata popp elustiil ja kõlbab igas seltskonnas jututeemaks.

P.S.Kas esmajärguliste autorite leidmine ununes või?

EDIT:
Miskipärast ei tundu Top Geari kontsern mulle ettevõttena, kes rahuldub vähimaga....Või et siinmail enam üldse teadjaid mehi ei leidu. Eriti sellise tasemel pakkumise jaoks...
Vox populi, vox dei...http://forte.delfi.ee/news/topgear/2-to ... 1&s=1&no=0
Tapper
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tapper »

USA top gear oli küll täielik põhk.
Evolutsiooni kõrvalmõju, intelligentsus
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Top Gear on oma olemuselt odav võhikule mõeldud massimeelelahutuse-põhk, mida tõsine tehnikahuviline vaadata ei viitsi.
Keda autondus huvitab, siis selleks on kaabel-TV valikus sada korda intelligentsemaid saateid.

Tommy ajab taas vana head argumentum homini't - ei viitsi seda jampsi rohkem kommentaarida.
Küsimus ainult jääb, miks kamin+KJPS PR osakonnad ei suuda ise selliseid artikleid kirjutada, kuigi palgaraha läheb aastas sinna üle 100 000 euro.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
alban
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alban »

Miks peaks KaMin või KJPS sellest Piranhast artikli kirjutama?
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Kes riigikaitset ja militaarasjandust populariseerima siis peaks?
Ajakirjanikud omal algatusel?
Ka see on võimalik. Ainult ei maksa imestada, kui siin see välja vilistatakse.
Mis muidugi (vaadates nt paraadide kommenteerimist) ei taga kohe võhikutest paremat taset.
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kilo Tango »

Kapten Trumm kirjutas:Kes riigikaitset ja militaarasjandust populariseerima siis peaks?
Ajakirjanikud omal algatusel?
Ka see on võimalik. Ainult ei maksa imestada, kui siin see välja vilistatakse.
Mis muidugi (vaadates nt paraadide kommenteerimist) ei taga kohe võhikutest paremat taset.
Äriettevõtetes käib asi nii:

1. Pressiesindaja teeb pressiteate ja kutsed.
2. Ajakirjanikud tulevad kohale, söövad kõhu täis ja vaatavad, mis värk on
3. Ajakirjanikud teevad pressiteatest copy-paste, lisavad paar lauset omalt poolt ning avaldavad oma nime alt

Ma ei tea, miks see asi peaks kamina puhul teistmoodi käima.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Noh, selles jutus oli sees selliseid terminoloogilisi apse, et mingist valmis kirjutatud pressiteatest pole lõhnagi.
Puha võhikute pastakast imetud jutt.

180 kraadine kontrast sellisele jamale on Tehnikamaailmas kamina ja SKAK egiidi all ilmunud mitu artiklit tankidest, keskmaa õhutõrjest ja Milanist.
Kohe silm puhkas seda lugedes.
Lemet
Liige
Kontakt:

Pisut veel OT, kui juba juttu ajakirjandusest- lugedes aeg-ajalt netist seda va venekeelset populaarset mehaanikat, imponeerib sealsete tehnikaajakirjanike stiil. Kommentaariumil hoitakse võrdlemisi tihedalt silm peal, vajadusel tehakse artikli tekstis operatiivselt parandusi või siis selgitatakse oma seisukohti ja põhjendatakse. Muidugi eeldab see ka arusaamist, millest täpsemalt kirjutatakse. Aga kokkuvõttes mõjub see esiteks väga positiivselt ja teiseks takistab kommentaariumil asjatundmatuks läbuks muutumast.

P.S Paistab, et isand tommyl on esma- ja teisejärguliste autorite eristamisel pisukesi raskusi. Kohe mitte ei taha nimesid tulla...Aga eks ma ootan.
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kilo Tango »

Kapten Trumm kirjutas:Noh, selles jutus oli sees selliseid terminoloogilisi apse, et mingist valmis kirjutatud pressiteatest pole lõhnagi.
Puha võhikute pastakast imetud jutt.

180 kraadine kontrast sellisele jamale on Tehnikamaailmas kamina ja SKAK egiidi all ilmunud mitu artiklit tankidest, keskmaa õhutõrjest ja Milanist.
Kohe silm puhkas seda lugedes.
Minu sõnavõtt oli kirjutatud normatiivsest, mitte positivistlikust vaatevinklist. Ma ei tea, kuidas kaminas praegu elu käib. Kahtlustan, et lõviosa sellest pressigrupi rahast läheb palkadeks ja mis üle jääb läheb erinevate kodukate üleval pidamiseks.
Lemet
Liige
Kontakt:

Huvitav, kas Võrno on endiselt Kaitseministeeriumi palgalehel? Kuidagi vaikne on, pole tast kippu ega kõppu kuulda olnud...
Lemet
Liige
Kontakt:

"Õhtuleht" ei ole tõepoolest nende üllitiste hulgas, mida igapäevaselt loen... :oops:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kuuskndkolm ja 2 külalist