Ma lihtsalt tüdisin lõpuks nende köögimööbli see integreeritud halogeenide vahetamisest ära. Nüüd loodaks vähemalt 20 000 tundi rahulikult elada.
Aga seda sinu dimmerit on laialt saada, googelda tootja ja mudelitähise järgi.
Ma lihtsalt tüdisin lõpuks nende köögimööbli see integreeritud halogeenide vahetamisest ära. Nüüd loodaks vähemalt 20 000 tundi rahulikult elada.
Kui Valgas oli veel Eesti energia klienditeenindus, siis saabus sinna kamp ärritatud romasid.
See lapik telefoni kaabel on siiani popp. Eelmine aasta 2023 siis, käisin ühes majas tapeeti eemaldamas.Rebane11 kirjutas: ↑01 Veebr, 2024 18:37Kui Valgas oli veel Eesti energia klienditeenindus, siis saabus sinna kamp ärritatud romasid.
Pealik võttis sõna: "Kuule natsalnik, sinu tsotsik tahtse minu majja maha palutada!"
Mindi vaatama, kõrvalhoonesse oli elekter viidud nõuka aegse telefoni (sise)juhtmega, mida oli 7 kohast leukoplastiga plaasterdatud. Kõigele lisaks oli sellele pesu kuivama riputatud. See siis oligi kärssama läinud. Lõigati vool välja.
Seismisega tekkivad pumpa ja kanalitesse sadestised ning pump ei suuda enam pihustamiseks vajalikku rõhku tekitada.
....nagu vanasti kõigil bensupüttidel kett taga lohises.
Kasutajad foorumit lugemas: erkilo ja 2 külalist