Huvitav kuna sellist asja juhtunud on sellel üritusel ??????????????
Ehk täpsustaksid
Jux_ kirjutas:Mõtlen ka kohale tulla. Olen seda juba mitu aastat mõelnud, kuid olen need üritused suutnud kuidagi maha magada. See on mul ilmselt nõnda õnnestunud, kuna ei ole selle kohta mingit reklaami märganud.
Ma ei tea isegi tänavuse kohta, millega täpselt tegu on, mis kell see hakkab jne. On selle ürituse kohta mingit reklaami, kava kuskil netis üleval? Küll aga negatiivse reklaamiga on tänavu päris hästi. Linter ja seltsimehed on seda päris hästi hakkama saanud - paremini kui ürituse korraldajad ise.
Lugedes siinseid kommentaare, teeb mind selle üritusele minek murelikuks. Siinset kaadrit tundub kuradi lihtne provotseerida. Kas läheb jälle räuskamiseks ja kaklemiseks? Täispega sini-must-valgega lehvitamiseks? Vene meediale kvaliteetmaterjali tootmiseks?
Või pelgab ta veterane hakkavat ülistama " mõnda muud totalitaarset režiimi"? Millist siis küll? Egas omati mitte Esimees Mao või Põhja-Korea oma.omseks Vaivaras Sinimägedesse planeeritud veteranide kogunemise valguses, rõhutab suursaadik Polt, et igasugused katsed natsismi või mõnda muud totalitaarset režiimi heroiseerida on vastikust tekitavad.
Väga tore, et eksisin. Ei taha seda teemat rohkem risustada. Lihtsalt patrioodid tõnismäel on mulle endast sellise mulje jätnud ja siinsed kommentaarid tuletasid seda meelde.ugandiklubi kirjutas:Kas läheb jälle räuskamiseks ja kaklemiseks? Täispega sini-must-valgega lehvitamiseks?
Huvitav kuna sellist asja juhtunud on sellel üritusel ??????????????
Ehk täpsustaksid
Otseselt mitte. Aga kui nagunii kohale tuled, astu läbi ürituse toimumiskohast paari kilomeetri kaugusel asuvast Vaivara muuseumist, mia on avatud ja tasuta.Ilmselt teile kõigile on see kant tuttav, aga huvitav kas seal mingit ekskursiooni/ajaloo tutvustust ka läbi viiakse? Selle ürituse raamidesse see ilmselt ei mahu.
võta rahulikult. USA suursaadik teab väga hästi, et teatud totalitaarset režiimi hakkavad ülistama need....teise poole...omad, mitte eestlased.Lemet kirjutas:USA saadik veteranide kogunemise eel: natsismi ülistamine on jälk
http://www.epl.ee/artikkel/581044
Kuidas saab ühe suurriigi saadik NII lolli juttu ajada. On's sel kokkutulekul kunagi keegi natsismi ülistanud? Ja ajada sellist juttu päev peale okupatsioonimuuseumi külastamist- vägisi hakkan Viktor Suvorovi juttu USA välisteenistusega seotud ametnike kohta tõena võtma.
Või pelgab ta veterane hakkavat ülistama " mõnda muud totalitaarset režiimi"? Millist siis küll? Egas omati mitte Esimees Mao või Põhja-Korea oma.omseks Vaivaras Sinimägedesse planeeritud veteranide kogunemise valguses, rõhutab suursaadik Polt, et igasugused katsed natsismi või mõnda muud totalitaarset režiimi heroiseerida on vastikust tekitavad.
ma vaatan USA vastust just kontekstist et vene pool soovib ajada asja poliitiliseks ja omapoolselt USA andis siis mõista et "seal on poliitika OUT, tegeletaksegi aind langenute mälestamisega".jackpuuk kirjutas:Vikerraadios öeldi selle väljütlemise peale, et see oli koht, kus mõistlik saadik oleks suu kinni pidanud. Ja seda ta oleks pidanud tegema küll!
Erinevalt eelkirjutajast näen mina (ja mitte ainult) pigem pinget õhutavat ja üritusele poliitilise jume külgekleepimist selles ütlemises.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline