Uued asjad

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Tervitus foorumirahvale!

Nädalavahetusel sai käidud Helsingi mudelipoode ründamas. Meri oli minnes küll pisult loksutav, kuid ei midagi hullu. Kohalejõudes oli tore avastada, et seal täiesti suvi käes. Rõõmsa meelega sai alustatud maratoni mis viis kõigepealt Tietonikkari poodi, mis nagu tavaliselt võttis südame kiiremin lööma. Peale mõningast karpide näppimist sai sealt tühjade kätega minema. Edasine suund oli Kuivalaineni poodi. Seal ei suutnud kaasas olnud sõber uskuda, et me sinna peale expot kambaga kõik korraga sisse mahume. Seal sai juba kriitilisemalt ringi vaadatud, sest midagi oleks ikkagi tahtnud ära osta, kuidagi loll oleks olnud tühjade kätega Tallinna naasta. Mõtted käisid ka sedapidi, et midagi suure auhinna jaoks soetada, kuid ei olnud midagi uut peale expot tulnud. Lõpuks, kui jõudis kätte aeg sadama poole tormama hakata, sai ikkagi kaks asja soetatud:

Pilt

Tagasiteel, niigi minuteid lugedes, tekkis veel mõte lipata läbi teepeale jääva sõjamuuseumi juurest. Teadsin, et seal hoovis seisab üks StuG ja eks see oli ka peamine motivaator. Hoovi jõudes olid emotsioonid laes, ei ole ikkagi oma käega StuG'i ja PAK 40 katsunud. Soov oleks olnud igast pisimastki detailist pilti teha, kuid ajapuudusel piirdusin ainult paari pildiga.

Pilt

Pilt

Kokkuvõttes igati õnnestunud reis: sai paar mudelivärki, pärismasinat katsuda ja raha jäi alles ka. :wink:
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

No igati hästi läks siis, aga päris ilma karbita kah ei õnnestunud :wink:

Olgu, mina sain lähipäevil veelgi õndsamaks - tänu Jossi abile jõudsid kohale kaks karpi:

Pilt

Emhari Mark V ilmselt kommentaare ei vaja...., selge värk, mis plaanid mul temaga võivad olla :wink: Aga too prantsuse imeloom, nägin seda sõbra juures ja ikka väga hea on teine...

Kui ma senini olin ujunud õndsas teadmises, et mul on kusagil nii 60 karbi ringis ja võib-olla et ehk tiba peale, siis tütrekesel oli ükspäev igav ja ta tegi mul inventuuri ära, kirjutas kõikide karpide numbrid kah üles ja et mitu mudelit igas on ja mis numbriga, ühesõnaga täielik ülevaade. Ning pärast kokkuvõtet tehes jõudsin tõdemuseni, et nende kahe viimase karbiga ületasin "esimese saja klubi" rajajoone... :shock: :roll: :wink:

Ühesõnaga - itaallasele vauhti juurde ja siis kärmelt näpukesi liigutama.

Urmas.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Kui viitsid, võta see Mk V kokkutulekule kaasa, tahaks näha mis kvaliteediga asi on.
Peeter144
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter144 »

Kas paned nimekirja nendest sajast üles ka?
Tiger(Panther) tank, run! - Ameerika vanasõna
Kasutaja avatar
timmpz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas timmpz »

Täna sai soetatud uus mudel.Nimeks tal E 100.
Pilt

http://www.trumpeter-china.com/war513/p ... asp?id=548
Kasutaja avatar
bombard
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas bombard »

Tere!

Ma olen selles foorumis uus.
Minu esimene 1/35 saksa liikursuurtükk panzerhaubitze2000. :D
http://www.revell.de/en/products/model_ ... 03042&sp=1
Kasutaja avatar
janno8
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas janno8 »

Nii täna sai siis uus vidin jälle ära tellitud, Tegu siis Academy M4A2 Shermaniga , esimene 1/35 Sherman kui ma ei eksi :D
Pilti ka:
Pilt
joomise maha jätame jätame, selle peale võtame võtame
Kasutaja avatar
urmo25
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas urmo25 »

janno8 kirjutas:Nii täna sai siis uus vidin jälle ära tellitud, Tegu siis Academy M4A2 Shermaniga , esimene 1/35 Sherman kui ma ei eksi :D
Pilti ka:
Pilt
edu siis mul selline koos ainult italeri oma muidu mõõdud samad
Kasutaja avatar
timmpz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas timmpz »

Sai ostetud paar päeva tagasi uus mudel.Seekord siis DRAGONi sd.kfz.234/4 PANZERSPÄHWAGEN .
Piltˇ

Mudelil on üle 570 osa .1 pisike leht photo-etched juppe ja alumiiniumist kahuritoru.
Pilt
Pilt
Lisaks on veel alumiiniumist käigukangid .
Pilt
Kleepse kaasa pandud 3 lehte .
PiltPiltPilt
skeletondude
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas skeletondude »

Pean Sind kurvastama, nad ei ole käigukangid, nimelt laiuse indikaatorid( ?) ;)

Marek
muhno
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas muhno »

Tere ka minupoolt.

Nimeks mul siis Kristjan. Esimene postitus siis siin foorumis. Mudelite kokkupanemist alustasin selle kuu alguses, nii et selles valdkonnas ikka täielik algaja. Esimeseks linnukeseks mul on Churchill Crocodile 1:35 . Millaski teen sellest pilte kah ja postitan siia foorumisse.

Eelmine nädal sai aga soetatud endale selline isend.

Sd.Kfz. 164 Nashorn #6314
Dragon
1:35

Pilt
skeletondude
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas skeletondude »

Tervist!
On hea näha uusi nägusid siin foorumis. :)

Eks jääme siis ootama pilte sinu mudelitest.

Marek
Kasutaja avatar
bombard
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas bombard »

Tere!

ma tellisin endale war.ee-st http://www.war.ee/catalog/product_info. ... aerograafi.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Hehe, laskurkorpuse kahuri viisin ära ja samas sai ka raamatupoest kohe midagi tasakaalustavat muretsetud. Väga muljet avaldav kogumik, 470 lk hea kvaliteediga pilte.

Pilt

Pilt
Surmaingel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Surmaingel »

Jee jeee..
Nagu ma aru saan on siia õigus panna ülesse erinevaid uus asju mida keegi kallitest kaaskondsetest omandanud on! Ilus, ilus! Siimu raamat on päris asjalik..on´s ta koos mõne autogrammiga?
Eelnevad Dragoni kärakad on ka vinged!
Äh, ma siis ka vähe ärplen ja põristan lonti!
1975 aasta W116 kerega 450 SEL.. vajab nokitsemist, kuid asi on seda väärt! Mis peamine-1:1
Kunagi viin auväärt foorumlased tillukesele sõõrule! :)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline