Nutt ja hala

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Re: Nutt ja hala

Postitus Postitas Kriku »

AndresTy kirjutas: 22 Mär, 2024 10:49Ega ma ise olen ka seda pattu mõned korrad teinud, aga pärast on enda ees piinlik - et mis pagana õigusega ma olen mõne (viletsa) töö ja selle tegija suhtes üleolev. Nagu mingi eneseupitamine viletsa töö tegijate najal.
Mina saadan telefonimüüjad küll otsesõnu sinna, kuhu ainult osa neist tegelikkuses mahub. Põhjendus: äkki otsib mõni neist endale päristöö, kui seda piisavalt sageli tehakse.
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

Kriku kirjutas: 22 Mär, 2024 10:52
AndresTy kirjutas: 22 Mär, 2024 10:49Ega ma ise olen ka seda pattu mõned korrad teinud, aga pärast on enda ees piinlik - et mis pagana õigusega ma olen mõne (viletsa) töö ja selle tegija suhtes üleolev. Nagu mingi eneseupitamine viletsa töö tegijate najal.
Mina saadan telefonimüüjad küll otsesõnu sinna, kuhu ainult osa neist tegelikkuses mahub. Põhjendus: äkki otsib mõni neist endale päristöö, kui seda piisavalt sageli tehakse.
Telefonimüügiinimestega on väga lihtne ka viisakaks jääda. Ütled alustuseks, et ükskõik, millest te rääkima hakkate, ma niikuinii seda ei osta. Ärme raiska teineteise aega ja lähme eluga edasi. Seepeale soovitakse enamasti head päeva ja telefonikõne lõpp.
AndresTy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AndresTy »

Huvitav, kas selline ostukeskuse müügimehe amet on näiteks pankades mingi karjäärimudeli alustamise kõige alumine aste? Kui palju sealt neid ülespoole tõuseb ja kas üldse tõuseb?

Et, noor inimene - kannata ära pool aastat koleerikute sõimu (kogemus seegi) ja siis pääsed edasi...
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

vaoinas kirjutas: 22 Mär, 2024 11:17
Kriku kirjutas: 22 Mär, 2024 10:52
Telefonimüügiinimestega on väga lihtne ka viisakaks jääda. Ütled alustuseks, et ükskõik, millest te rääkima hakkate, ma niikuinii seda ei osta. Ärme raiska teineteise aega ja lähme eluga edasi. Seepeale soovitakse enamasti head päeva ja telefonikõne lõpp.
Veel lihtsam on toru lihtsalt ära panna, aga minu eesmärk on neid õigele teele suunata.
Poti soldat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Poti soldat »

Üldiselt igasugu sedasorti müügimeestega ainus mis ütlen on "ei ole huvitatud". Nendele kaubanduskeskuste omadele piisab sageli ka vaid kergest pearaputusest ning edasi liikumisest. Mitte kunagi ei peatu ega astu vestlusse.
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kilo Tango »

AndresTy kirjutas: 22 Mär, 2024 11:17 Huvitav, kas selline ostukeskuse müügimehe amet on näiteks pankades mingi karjäärimudeli alustamise kõige alumine aste? Kui palju sealt neid ülespoole tõuseb ja kas üldse tõuseb?

Et, noor inimene - kannata ära pool aastat koleerikute sõimu (kogemus seegi) ja siis pääsed edasi...
See on tudengite taskuraha teenimise vahend. Enamik neist inimestest ei hakka kunagi reaalselt pangas tööle.
Olen kohanus pangas ühte inimest, kes on seda tööd teinud ja tema jaoks oli see päris tugev müügikoolituse praktika.
Üldiselt soovitan noortele soojalt korra elus midagi sellist läbi teha, et aru saada, kuidas praktiliselt asju müüakse ja kui frustreeriv müügitöö tegelikult on. Saab noor endale päris tõhusa karjäärimotivaatori + kui mitte muud, siis oskuse ennast paremini müüa.
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

Kriku kirjutas: 22 Mär, 2024 11:29
vaoinas kirjutas: 22 Mär, 2024 11:17
Kriku kirjutas: 22 Mär, 2024 10:52 Mina saadan telefonimüüjad küll otsesõnu sinna, kuhu ainult osa neist tegelikkuses mahub. Põhjendus: äkki otsib mõni neist endale päristöö, kui seda piisavalt sageli tehakse.
Veel lihtsam on toru lihtsalt ära panna, aga minu eesmärk on neid õigele teele suunata.
Küllap saab ka nii, kuid mul üldjuhul puudub soov ja vajadus inimestele sitasti öelda.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Mul ka, aga üldise hüvangu nimel kannatan ära.
AndresTy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AndresTy »

Kas sa, Kriku, sellele oled mõelnud, kui torusse üldise hüvangu nimel sitasti ütled, et seda telefoni müügitööd võib teha näiteks mõni puudega inimene. Inimene kellele see töö sobib - ja paljud muud ametid on puude tõttu välistatud.
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Võib, aga valdav enamus neist seda ei ole. Mitte et ma seda üleüldse tööks peaksin.

Ükskõik mis jama kohta leiaks mõne puudega inimese, kes muuks millekski võimeline ei ole.
Kasutaja avatar
Siki
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Siki »

AndresTy kirjutas: 22 Mär, 2024 11:17 Huvitav, kas selline ostukeskuse müügimehe amet on näiteks pankades mingi karjäärimudeli alustamise kõige alumine aste? Kui palju sealt neid ülespoole tõuseb ja kas üldse tõuseb?

Kuulasin kunagi ühte raadiosaadet, kus rääkisid keegi mees ja naine, kes olid nooruses mõlemad seda ostukeskuse müügimehe tööd teinud ja hiljem kokku elama hakanud. Nad väitsid, et paljud müügimehena alustanud inimesed on edasises elus tõusnud kõrgetele positsioonidele ja saavutanud mõnesuguse jõukuse. Nad ise olid ka enda sõnul edukad, vist on jah mingis ringkonnas tuntud nimed (aga mulle meelde ei tule, kes nad olid).

Veel nad ütlesid, et müügimehest lahtisaamiseks on kõige parem moodus viisakas keeldumine "Ei, aitäh, ma ei soovi!" Ignoreerimine pidi solvav olema. Aga no ma olen proovinud viisakalt keelduda, see ei aita :mrgreen:
_dumbuser_
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas _dumbuser_ »

AndresTy kirjutas: 22 Mär, 2024 11:56 Kas sa, Kriku, sellele oled mõelnud, kui torusse üldise hüvangu nimel sitasti ütled, et seda telefoni müügitööd võib teha näiteks mõni puudega inimene. Inimene kellele see töö sobib - ja paljud muud ametid on puude tõttu välistatud.
Mis vahet seal on kas ta on puudega või mingi muu materjaliga ? Ega see pakutav sitt seepeale vähem sitt ei ole.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Siki kirjutas: 22 Mär, 2024 12:47Ignoreerimine pidi solvav olema.
Siis ma olen õigel teel.
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kilo Tango »

_dumbuser_ kirjutas: 22 Mär, 2024 12:49
AndresTy kirjutas: 22 Mär, 2024 11:56 Kas sa, Kriku, sellele oled mõelnud, kui torusse üldise hüvangu nimel sitasti ütled, et seda telefoni müügitööd võib teha näiteks mõni puudega inimene. Inimene kellele see töö sobib - ja paljud muud ametid on puude tõttu välistatud.
Mis vahet seal on kas ta on puudega või mingi muu materjaliga ? Ega see pakutav sitt seepeale vähem sitt ei ole.
Ma ausalt-öeldes ei taipa, miks härrad sellise pisikese tüütamise peale nii suurde elevusse satuvad. Mul ei ole siiani kordagi elus olnud olukorda, kus need LHV/Luminori/Elisa vms. müügitegelased oleks suutnud minu tuju rikkuda. Vahest saab nendega naljagi. Elisa omadele näiteks just valetasin, et "mul on juba kõik Elisa juures" ja selle peale olid nad imelikul kombel üsna segaduses. LHV kalasid sellega juba ei võta, aga neist saab muud moodi lahti. Neile ma olen näiteks öelnud teinekord, et "teil on särk kortsus, ma võtan palgast maha".
Viimati muutis Kilo Tango, 22 Mär, 2024 12:58, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Kilo Tango kirjutas: 22 Mär, 2024 12:55Ma ausalt-öeldes ei taipa, miks härrad sellise pisikese tüütamise peale nii suurde elevusse satuvad.
Nõus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline