Meil siis 500 inimest AINUÜKSI lennuvälja teenindamiseks ja lisaks veel lennukitega kaasatulev tehniline personal(OBATO pidi ka lennukeid tankima, relvastama jne).
Kohe mõnuga valetavad....
Ma sain küll niiviisi aru, et see number (450-500) tähendab kogu lennubaasi garnisoni toimimiseks vajalikke tegelasi.
Seda 24/7 reziimis. Ehk sisuliselt kolmes vahetuses.
Nii lennuvälja teenindusmeeskond, kogu side ja radarsüsteemide inimesed, lisaks olemasolevate lennuväe masinate(AN-2, Robinsonid, L-39) toimetamiseks vajalik personal, staap jms. Kindlasti kuulub siia veel ametikohti, mida mina lennuväe-kauge inimesena taibata ei suuda.
Aga Nõuka-värgi kiitjad võiksid oma linke läbi lugeda.
Lisaks lennuvälja teenindavale pataljonile kuulukse garnisoni veel teinegi pataljon.
отдельныи батальон связи и радиотехнического обеспечения
Ja lennuüksus ise...
авиационныи (вертолётныи) полк
Viimase jaoks paistab olevat veel..
Для обеспечения полётов отдельной вертолётной эскадрильи (ОВЭ) служит отдельная рота аэродромно-технического обеспечения (ОРАТО), которая является мини копией ОБАТО.
Selle analoogiks võiks meil ehk pidada Piirivalve Lennusalka, mis paikneb aga Tallinnas.
Ja loomulikult saab kindlasti ka siia lisada..."Kindlasti kuulub siia veel ametikohti, mida mina lennuväe-kauge inimesena taibata ei suuda" ja mida Wikis pole samuti loetletud.