Ajalehtedes avaldatavaid surmakuulutusi avaldatakse teatamaks kaasaegsetele juhtunust ja raadioõnnitlustest kuuldakse, et kes veel on elus.
Nutt ja hala
Re: Nutt ja hala
Ajalehtedes avaldatavaid surmakuulutusi avaldatakse teatamaks kaasaegsetele juhtunust ja raadioõnnitlustest kuuldakse, et kes veel on elus.
Kes küsib, on loll üks kord, aga kes ei küsi on loll surmani.
Toomepuud laulis Heli Lääts ja see ongi tänase 75- aastasete põlvkonna laul.
https://sonumid.ee/2020/05/26/paralleel ... lmefilmis/
Las nad siis kuuluvad kuigi mulle samuti see 1960-70 antiik ei meeldi.
Muidugi oleks äge kui ise 75 välja veaks ja raadiost tuleb tervituseks Velikije Luki " Tallinn põleb" või Ruja "Murtud lilled ". Mille peale enda lapsed juba täna silmi pööritavad
https://sonumid.ee/2020/05/26/paralleel ... lmefilmis/
Las nad siis kuuluvad kuigi mulle samuti see 1960-70 antiik ei meeldi.
Muidugi oleks äge kui ise 75 välja veaks ja raadiost tuleb tervituseks Velikije Luki " Tallinn põleb" või Ruja "Murtud lilled ". Mille peale enda lapsed juba täna silmi pööritavad

just tuli raadiost artur rinnet.
no mis sa kostad, aga täitsa meeldiv oli.
vanaks olen jäänd.
ja jääte teie ka kunagi ja maitsed muutuvad.
no mis sa kostad, aga täitsa meeldiv oli.
vanaks olen jäänd.
ja jääte teie ka kunagi ja maitsed muutuvad.
Vanasti oli veel ilus komme, et lauldi lauas. Mul on siiamaani väike nõrkus "Läänemere lainete" ja veel mõne laulu järele, mida mäletan praeguseks surnud tädikesi sünnipäevadel laulnuvat.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Ei ole. sellepärast kirjutasingi "kui". Pole üldse kindel ka selles, kas eluski sellises vanuses olen.Kas oled kindel, et 75 aasta vanuselt võimaldatakse sul olla oma kodus või isegi oma kodulinnas, et kasvõi aknast kodukanti näha?
No täpselt. Samuti lauldi:" Ta elaguuu ta eeelaguuu ta eelaguuuuu uuuu...", a praegu on mingi :"Palju õnne suullee...", mis brittide laulukese eestindus. Kusjuures alati lohistati mingi akordion välja ja üritus muutus päris valjuks. Oli meeleolukas teiste tattidega laua all roomata ja tordi roose pealt ära süüa. Õitsvatest õunapuudest ja president Pätsudest lõõritas põlvkond, kes valdavalt küüditatud, vangis, sõjas olnud või siis lihtsalt kogu seda kommunistlikku ilgust kannatama oli sunnitud. Tänased 75-sed kuulasid, teises toas, magnetofon "Vesna" pealt, Tarmo Pihlapit ja Tom JonesiVanasti oli veel ilus komme, et lauldi lauas. Mul on siiamaani väike nõrkus "Läänemere lainete" ja veel mõne laulu järele, mida mäletan praeguseks surnud tädikesi sünnipäevadel laulnuvat.

-
- Liige
- Kontakt:
Huvitaval kombel on mul lapsepõlvest väga sarnased mälestusedwolfgang kirjutas: ↑24 Apr, 2024 8:38 No täpselt. Samuti lauldi:" Ta elaguuu ta eeelaguuu ta eelaguuuuu uuuu...", a praegu on mingi :"Palju õnne suullee...", mis brittide laulukese eestindus. Kusjuures alati lohistati mingi akordion välja ja üritus muutus päris valjuks. Oli meeleolukas teiste tattidega laua all roomata ja tordi roose pealt ära süüa. Õitsvatest õunapuudest ja president Pätsudest lõõritas põlvkond, kes valdavalt küüditatud, vangis, sõjas olnud või siis lihtsalt kogu seda kommunistlikku ilgust kannatama oli sunnitud. Tänased 75-sed kuulasid, teises toas, magnetofon "Vesna" pealt, Tarmo Pihlapit ja Tom Jonesi.

Siis pead 80 välja vedama. Vanasti sai alates 75 sünnipäevast raadiosse õnnesoovi saata, nüüd alates 80. Mitte väga ammu just ise uurisin. Ohh, ma kujutan ette, mis nägu noored teevad, kui mind ühel päeval õnnitletaks lauluga "Täna jälle me joome bensiini"

Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Riigipiiri teemas tekkis küsimus, siin vast paslik jätkata. Me ei tea ju oma kaasteelistest mitte midagi. Ka avalikust teenistusest. Kohalikust omavalitsusest. Kõik on kas ametkondlikuks kasutuseks või isikuandme kaitsega. Avalik kiri olukorrast Mesimummu tänavas sai kohe ametkondlikuks kasutamiseks, kuu hiljem vastati ka ametkondlikult. Nii neljas ring juba. Mis saladus seal on, lihtsalt augud nii suured et võimatu liigelda. Aga teada saame sellest aastal 2099. Ajaloolastel tuhnida, kui huvi. Ja kuidas meie valime valimistel, tegusid me ju ei tea enne 2099 aastat. Posterite järgi?
Kas midagi üle võlli pole ?
Kas midagi üle võlli pole ?
Vanusepiir kehtib hommikuste õnnitluste kohta aga laupäeviti 15.00 on eetris terve tunnine soovikontsert "Soovide aeg" ja sinna saab igaüks (1 tunni jooksul pärast saate lõppu) oma õnnitlused sisse lugeda.Manurhin kirjutas: ↑25 Apr, 2024 17:51Siis pead 80 välja vedama. Vanasti sai alates 75 sünnipäevast raadiosse õnnesoovi saata, nüüd alates 80. Mitte väga ammu just ise uurisin. Ohh, ma kujutan ette, mis nägu noored teevad, kui mind ühel päeval õnnitletaks lauluga "Täna jälle me joome bensiini".
(Seal tegutsevad ka "sariõnnitlejad", kes pidevalt kodukandi rahvast õnnitlevad.)
18. Mai soovikontsert: https://vikerraadio.err.ee/1609332698/soovide-aeg
Kes küsib, on loll üks kord, aga kes ei küsi on loll surmani.
-
- Liige
- Kontakt:
Idioodid Leedust:
Leedu piiraks festivalidel elektroonilist muusikat
Leedus puhkes skandaal, kui kohalik narkootikumide, tubaka ja alkoholi teemadega tegelev ametkond NTAKD tuli välja avaldusega, et muusikafestivalidel tuleks reguleerida mängitavat muusikat, sest teatud tüüpi muusika võib soodustada narkootikumide tarbimist.
Mida täpsemalt öeldi? „Soovitame esinejatega kokku leppida sobivas muusikas, mis ei soodusta psühhoaktiivsete ainete kasutamist,“ sõnas NTAKDi esindaja Roberta Arbačiauskaitė möödunud nädalal BNSile.
Millist muusikat siis tuleks vältida? „Valjemat muusikat seostatakse tugevalt psühhoaktiivsete ainetega. Kui räägime narkootilistest ainetest, siis neid seostatakse elektroonilise muusikaga,“ vastas Arbačiauskaitė.
Selline soovitus jahmatas paljusid. Leedu meediaväljaanded uurisid seepeale, mida kostavad eksperdid. NTAKDi soovitus erilist toetust ei saanud.
„Ma pole näinud ühtegi tõestust, et on seos kindlat tüüpi muusika ja narkootiliste ning psühhoaktiiveste ainete kasutamise vahel,“ rääkis näiteks Vilniuse ülikooli kriminoloog Mindaugas Lankauskas. Tema sõnul oli NTAKDi esindaja väide „ebateaduslik“.
Suurbritannias suudeti sellest idiootsusest 90datel üle saada, eks leedu lollid proovivad uuesti.
Siinkohal peab ohkama et demokraatia on jube aga muud asjad on kahjuks veel jubedamad.
Leedus puhkes skandaal, kui kohalik narkootikumide, tubaka ja alkoholi teemadega tegelev ametkond NTAKD tuli välja avaldusega, et muusikafestivalidel tuleks reguleerida mängitavat muusikat, sest teatud tüüpi muusika võib soodustada narkootikumide tarbimist.
Mida täpsemalt öeldi? „Soovitame esinejatega kokku leppida sobivas muusikas, mis ei soodusta psühhoaktiivsete ainete kasutamist,“ sõnas NTAKDi esindaja Roberta Arbačiauskaitė möödunud nädalal BNSile.
Millist muusikat siis tuleks vältida? „Valjemat muusikat seostatakse tugevalt psühhoaktiivsete ainetega. Kui räägime narkootilistest ainetest, siis neid seostatakse elektroonilise muusikaga,“ vastas Arbačiauskaitė.
Selline soovitus jahmatas paljusid. Leedu meediaväljaanded uurisid seepeale, mida kostavad eksperdid. NTAKDi soovitus erilist toetust ei saanud.
„Ma pole näinud ühtegi tõestust, et on seos kindlat tüüpi muusika ja narkootiliste ning psühhoaktiiveste ainete kasutamise vahel,“ rääkis näiteks Vilniuse ülikooli kriminoloog Mindaugas Lankauskas. Tema sõnul oli NTAKDi esindaja väide „ebateaduslik“.
Suurbritannias suudeti sellest idiootsusest 90datel üle saada, eks leedu lollid proovivad uuesti.
Siinkohal peab ohkama et demokraatia on jube aga muud asjad on kahjuks veel jubedamad.
Politruk jälle lajatab kuvaldaga...et kohe "idioodid" või...Madis Reivik kirjutas: ↑28 Mai, 2024 18:54 Idioodid Leedust:
Kindlusarhitektuur on osa meie elukeskkonnast
Kui virutada googlesse "narkootikumid+elektrooniline muusika" siis tuleb viiteid nagu rahet.
Kasvõi selline https://www.levila.ee/tekstid/saage-tut ... tarvitajat
Siingi on mainitud seost elektroonilise muusikaga. Ühtlasi võib igaüks end klassifitseerida
Ma ei teagi täpselt et missugust uurimismetoodikat selliset tulemuste saavutamiseks kasutatakse. Võimalik et tõmmatakse rivist kümme nägu välja ja elektroonilise muuusika festivalil on neist kuus, seevastu laulupeol ainult üks parajasti pilves?
Ma ei ole ise ei elektroonilist muusikat ega narkot tarvitanud ja võin ainult mingeid ähmaseid oletusi teha. David Guettat või Calvin Harrist vist peetakse elektroonilise muusika gurudeks? Kuulasin juutuubist võrdluseks lõikusid David Guetta, Calvin Harrise ja Rammsteini kontsertitest. Kõik kolm olid umbes tunniajased programmid. Neist kaks esimest olid üks lõputu monotoonne joig algusest lõpuni. Rammstein oli dünaamiline.
Rammsteini etteaste olen ma võimeline (ja olengi) püsti seistes niimoodi ära kuulama et ei võta vahepeal õlutki. David Guettat kindlasti mitte. Veerand tunniga vajuks silm looja ja tempos püsimiseks tuleks üks pläru keerata,
Kui need elektroonilise muusika vennad tulevad õhtul kokku et hommikuni tantsida (õõtsuda) siis oleks see üsna inimvõimete piiril ettevõtmine ja marukanged seened peaks ühes olema.
Ehk leedukate jutus on tõetera sees . Muarvates.
Kasvõi selline https://www.levila.ee/tekstid/saage-tut ... tarvitajat
Siingi on mainitud seost elektroonilise muusikaga. Ühtlasi võib igaüks end klassifitseerida

Ma ei teagi täpselt et missugust uurimismetoodikat selliset tulemuste saavutamiseks kasutatakse. Võimalik et tõmmatakse rivist kümme nägu välja ja elektroonilise muuusika festivalil on neist kuus, seevastu laulupeol ainult üks parajasti pilves?
Ma ei ole ise ei elektroonilist muusikat ega narkot tarvitanud ja võin ainult mingeid ähmaseid oletusi teha. David Guettat või Calvin Harrist vist peetakse elektroonilise muusika gurudeks? Kuulasin juutuubist võrdluseks lõikusid David Guetta, Calvin Harrise ja Rammsteini kontsertitest. Kõik kolm olid umbes tunniajased programmid. Neist kaks esimest olid üks lõputu monotoonne joig algusest lõpuni. Rammstein oli dünaamiline.
Rammsteini etteaste olen ma võimeline (ja olengi) püsti seistes niimoodi ära kuulama et ei võta vahepeal õlutki. David Guettat kindlasti mitte. Veerand tunniga vajuks silm looja ja tempos püsimiseks tuleks üks pläru keerata,
Kui need elektroonilise muusika vennad tulevad õhtul kokku et hommikuni tantsida (õõtsuda) siis oleks see üsna inimvõimete piiril ettevõtmine ja marukanged seened peaks ühes olema.
Ehk leedukate jutus on tõetera sees . Muarvates.
-
- Liige
- Kontakt:
wow.
Esialgu oli "Idioodid Leedust" ja siis on "wow"...nii selle politrukliku räuskamise tase on.
Minuarust on idiootlik väita, et muusikal ei ole mingit mõju uimastite tarbimisele. Et justkui kuulad Wagnerit, viini valssi, Toomapoegi või räppi, mitte mingit vahet...
Kui suur on see vahe, oma omaette küsimus. Kõigepealt uurimisülesande püstitus - kas tahad, et oleks või ei oleks. Edasi valimi küsimus - kas nt 100 juhtumit on piisav valim? Või 1000? Mis rahvastikugruppe üldse peaks võtma alusena? Mitu muusikaliiki peaks võrdluseks võtma? Mitu uimastit peaks võrdluseks võtma?
Seega, kui vähegi midagi tõsisemat tahta, oleks tegu väga suure uurimisprojektiga. Nii et täitsa usun, et midagi suure valimiga tõsiste uuringute tulemusi polegi veel...aga et mingeidki uurimusi pole, seda ma paraku ka ei usu (tõsi küll, suurte valimitega sotsioloogilistest uuringutest, muusikast ja uimastitest tean üsna vähe).
Kindlusarhitektuur on osa meie elukeskkonnast
-
- Liige
- Kontakt:
Ennem elektroonilise muusika leiutamist ei olnud mitte ühtegi narkomaani. Mitte ühtegi. 

Vanasti kui facebooki ei olnud veel, teati ainult oma pere sees, kes loll on.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist