Kaitsekulud olid rekordiliselt ENNE 08.08.08 sõda. Ma muidugi mõistan et foorumi teoreetikute silmis see on pigem märk sellest et Gruusia teadis ette et "venemaa asub rünnakule"

Demagoogia on see, kui visatakse õhku fakt, tehakse sellest meelevaldne järeldus ja jäetakse tähelepanuta taustskeem...denis23 kirjutas:Huvitaval kombel kõik mis ei ole meelepärane kuulutakse demagoogiaks ning nõutakse kõik allikad välja.
Kaitsekulud olid rekordiliselt ENNE 08.08.08 sõda. Ma muidugi mõistan et foorumi teoreetikute silmis see on pigem märk sellest et Gruusia teadis ette et "venemaa asub rünnakule"
Lahuta Vene SKP-st nafta ja gaas (selle tootmiseks ise vaeva ei pea nägema, saa lihtsalt kätte) ja vaata mis alles jääb.Some kirjutas:Gruusia rahvuslik koguprodukt inimese kohta on paraku kolm korda väiksem kui Venemaal, nii et Deniss päris mööda vast ei pane. Samas pakun et ka elukallidus on Gruusias Venemaast väiksem. Toidu hinnad on Venemaal isegi eestlase jaoks päris kõrged.
Jaaaaaa...Ja mis on ülitähtis - Gruusia on täpselt sama imperialistlik riik kui Venemaa
Siin päris Denissiga nõus ei saa olla... Saakašvili pole üldse oma koha peale naelutatud ja ma pole ka märganud erilist pürgimust Gruusia poolt oma tahet naaberriikidele peale suruda. LO ja Abhaasia on ikka Gruusia osad endiselt eks ole?Lemet kirjutas:Jaaaaaa...Ja mis on ülitähtis - Gruusia on täpselt sama imperialistlik riik kui Venemaa
Huvitav, huvitav, mis seda küll tinginud on?Aga seda on KÕIK ex-USSR vabariigid
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist