...noh,kui olukord on muidu sinu kahjuks.
mis mõttes? et ründaja on joobes? loomulikult kehtib kui ründaja on võimeline sulle viga tegema. vanasti oli veel selline hea nüanss seadustes, et joove on kuriteo puhul raskendav asjaolu. minu arvates oli selle punkti kaotamine viga.swatest kirjutas:tänud!
kas hädakaitse kehtib ka samas olukorras kui neutraliseeritavad on joobes?
Mis ajast see siis niimoodi on? Oled kindel, et joove pole enam raskendav? Imelikul kombel pole nagu kusagilt kõrvu hakanud.Satakas kirjutas: mis mõttes? et ründaja on joobes? loomulikult kehtib kui ründaja on võimeline sulle viga tegema. vanasti oli veel selline hea nüanss seadustes, et joove on kuriteo puhul raskendav asjaolu. minu arvates oli selle punkti kaotamine viga.
Vaata Karistuseadustik prg.58, seal loetletud raskendavad asjaolud. Joove puudub loendist.jackpuuk kirjutas:Mis ajast see siis niimoodi on? Oled kindel, et joove pole enam raskendav? Imelikul kombel pole nagu kusagilt kõrvu hakanud.Satakas kirjutas: mis mõttes? et ründaja on joobes? loomulikult kehtib kui ründaja on võimeline sulle viga tegema. vanasti oli veel selline hea nüanss seadustes, et joove on kuriteo puhul raskendav asjaolu. minu arvates oli selle punkti kaotamine viga.
See paragrahvi nummer sunnib mind vägisi ühe nõukaaegse paragrahvi numbriga paralleele tõmbama. Meie Suure Juhi ja Õpetaja ajal oli joove kogunisti kergendav asjaolu, Nikita tulek muutis selle ära vist (parandage mind kui valesti mäletan).Gordon kirjutas: Vaata Karistuseadustik prg.58, seal loetletud raskendavad asjaolud. Joove puudub loendist.
Karistusseadustik ja muud seadused saadaval Elektroonilises Riigi Teatajas.
Kes on relvaomanikud, need võiks seda seadust pisut sirvida - vanasti võis tulirelva kasutada ka kurjategija kinnipidamisel, nüüd selline paragrahv puudub.
No seda minagi, aga paraku on politseil seadusest teistsugune arusaam.Satakas kirjutas:seadus väidab paraku muud.
See on tõesti asjakohane märkus.Satakas kirjutas:oluline on ära märkida, et sugugi mitte politsei ei otsusta, kes on süüdi ja kes mitte.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline