BREXIT

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
Seersant Steiner
Liige
Kontakt:

Re: BREXIT

Postitus Postitas Seersant Steiner »

madiss kirjutas:
Infowars is a cesspool of anti-immigrant conspiracy theories...
Paul Joseph Watson is a British comedian/conspiracy theorist...
Ta võib olla aga kas on normaalne see, et koolides ei tohi sealiha pakkuda kuna see solvab teatud rahvusgruppe? :write:
Kasutaja avatar
Kulibin
Liige

Postitus Postitas Kulibin »

Kerry lendab täna kohale, annab kõigile asjaosalistele bizduleid. :wink:
* Panic is called on unresolvable fatal errors.
* It syncs, prints "panic: mesg" and then loops.
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Manurhin »

kristjan82 kirjutas: Kuni 35 aastased on väga "vatitupsupõlvkondlased"
Suht väikse silmaringiga.
Hea tähelepanek. Kui ma paar aastat tagasi Londonis elasin ja töötasin, oli mul tööl kaasas oma Walther BlackTac (nuga). Hea väike, saab taskust hästi kätte ja ühe käega lahti-kinni panna, kui midagi kusagil kähku lõigata on vaja. Kui ülemus seda lõpuks nägi, läks näost valgeks - õumaigaad, sul on RELV tööl kaasas! Mina arvasin esiteks, et mees (jah, keskealine mees!) teeb nalja, siis aga hakkasin juba kahtlema, et ega tüüp äkki viimaks mingi laksu all pole või mõne moodsa nimega häire all kannata. Aga ei, paanika oli ikka päris ehtne: "If police will see that, you get arrested!" Seletasin siis kohalikule natuke tema kodumaa relvaseadust (küllap seda arvestades eelmainit' noa terapikkus ongi täpselt peopesalaiune), mille järgi peaks see nuga siiski veel millimeetripealt lubatava pikkuse piiresse mahtuma. Hoopis ära ehmatas mees siis, kui ma mainisin, et mul on püstol ka. Rahunes veidi alles siis, kui ma ütlesin, et ei, seda mul kaasas pole, see on kodus Estonias ja et mul on ikka politsei poolt antud luba ka selle omamiseks. Ta ei saanudki aru, kuidas saab selline asi võimalik olla, et tavalisel eraisikul on tulirelv. Oleks siis veel, et jahil käimiseks, aga enesekaitseks :shock: .
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Kasutaja avatar
Seersant Steiner
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Seersant Steiner »

Vot sealmaal jah on kombeks, et isegi pollaritel relvi pole ! Ju aga nad ka rahulikumad inimesed kui meie oleme!
chac
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas chac »

Trigger kirjutas:
chac kirjutas:
Trigger kirjutas:Kõik see on kord juba toimunud NSV Liidus. Déjà vu tunne.
Täpselt samasugune hämamine oli ka 80-nendate aastate lõpus. Mitte kuidagi ei õnnestunud hämajatelt saada vastust konkreetsetele, peamistele küsimustele.
Näiteks hämajatelt küsiti konkreetselt: "Kas Eesti oli okupeeritud NSV Liidu poolt?"
Selle asemel, et vastata konkreetselt, algas hämamise kõrgeim pilotaash. Igasuguste heietustega üritati peamisest küsimusest kõrvale hoiduda. Arutelul puudus ju igasugune mõte, kui vastaspool väitis, et Eesti astus vabatahtlikult NSV Liidu koosseisu. .....
Konkreetne küsimus:
Kas inglismaa on/oli okupeeritud Euroopa Liidu poolt?
Konkreetne vastus: Ei Inglismaa ega ka UK ei ole/ega ole ka kunagi olnud okupeeritud Euroopa Liidu poolt.

Konkreetne küsimus chac-ile: Kas sa oled loll või sa teeskled lolli?
chac kirjutas:Konkreetne vastus: Ei teeskle. Võimalik et olen loll, kuna ei saa sellest võrdlusest absoluutselt aru.

Minu arvates eesti OLI okupeeritud NSVL poolt. Ja inglismaa/suurbritannia EI OLE olnud okupeeritud EL poolt.
Need 2 riiki pole ligikaudugi olnud samas olukorras.
Tõepoolest, ma ei saa aru, mismoodi saab neid olukordi võrreldes tekkida deja vu tunne?
Äkki selgitate täpsemalt.

Kas eesti astus vabatahtlikult NSVL koosseisu?
Kas suurbritannia astus vabatahtlikult EL koosseisu?
Trigger kirjutas:Üks järjekordselt väga sarnane võte on see, et hoidutakse peamistest küsimustest, sest hämajad ei saa neile ausalt ja loogiliselt vastata.

Kui peamistes küsimustes ollakse erineval arvamusel, siis pole kogu järgneval arutelul mingit mõtet.

Arutelu muutub lõputuks, absurdseks ja tulemusteta sõnamulinaks. Samasugune lõputu, absurdne ja tulemusteta sõnamulin oleks siis, kui moslemid ja katoliiklased vaidleksid, miks nende usk on ainuõige. Moslemid lihtsalt ei saaks väita, et Allah võiks olla pätt ja kurjategija.
Trigger, veekord - peamised küsimused on (millele paluks konkreetset vastust):

Kui me saame neist peamistest asjadest ühtemoodi aru, alles siis on võimalik midagi sisukalt edasi arutada...
Trigger
Uudistaja

Postitus Postitas Trigger »

chac kirjutas:Kui me saame neist peamistest asjadest ühtemoodi aru, alles siis on võimalik midagi sisukalt edasi arutada...
Järjekordne :D konkreetne vastus chac-ile:
Vabanda, kuid kahjuks ma ei usu sind. Minu arvamine on, et sa siiski teeskled lolli. :D

Vene keeles on väljendid "включать дурочку" ja "прикидываться дураком".
Palun loe veelkord tähelepanelikult, mida need väljendid tähendavad.
Зачем люди прикидываются дурачками?
http://www.bolshoyvopros.ru/questions/1 ... hkami.html
Kui ikkagi ei saanud aru, siis palun loe veelkord tähelepanelikult minu postitusi.
http://militaar.net/phpBB2/viewtopic.ph ... 78#p471878
http://militaar.net/phpBB2/viewtopic.ph ... 83#p471883
Kui ikkagi ei saanud aru, siis korda tegevust ja proovi lugeda väga tähelepanelikult ning lugedes palun süvene postituse mõttesse ja ürita kaasa mõelda. Jälgi lauseid. Proovi aru saada, millised laused kirjeldavad väiteid. Selleks, et väidetest paremini aru saada on postituses toodud ka selgitavaid näiteid. Proovi tähelepanelikult jälgida, missuguste lausetega kirjeldatakse väiteid ja missuguste lausetega kirjeldatakse illustreerivaid näiteid.

Kui ikkagi ei saanud aru, siis palun korda tegevust. Kui ikkagi ei saanud aru, siis palun kirjelda täpsemalt oma uues postituses, millest sa aru ei saanud.
chac
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas chac »

chac kirjutas:Trigger, veekord - peamised küsimused on (millele paluks konkreetset vastust):

Kui me saame neist peamistest asjadest ühtemoodi aru, alles siis on võimalik midagi sisukalt edasi arutada...
2 täiesti konkreetset küsimust millele saab vastata jah/ei vormis.
ja mille asemel tuleb pikem hülgemöla (sellest mida sa usud või ei usu minu kohta - millel pole teemaga mitte mingit pistmist)

loe nüüd uuesti OMAENDA kirjapandu üle, ja mõtle hoolega järgi MIKS Sa ei saa vastatud kahte lihtsat küsimust.
Kes meist siin hämada püüab?
Trigger
Uudistaja

Postitus Postitas Trigger »

Go chac, go! :D Jätka samas vaimus!
Kahju on muidugi kaasfoorumlastest ja moderaatoritest, kes peavad seda jäärapäist lollimängimist kannatama :D

Kuid samas oled sa elus näide, kes selgitab oma näite abil, mida tähendavad väljendid "включать дурочку" ja "прикидываться дураком".
Koostasin sulle üksikasjaliku juhendi, mis aitaks sul mõista minu postitust, kuid sa ignoreerid seda juhendit ja jätkad "прикидываться дураком".

Samamoodi teesklevad lolli ka kesikutest Riigikogu :scratch: saadikud.
Reformierakondlane Su(u)trop(p) on koostanud kokkuvõtte. Tegelikult pada sõimab katelt. Sellegipoolest on kesikute lollimängimine väga hästi kirjeldatud.
http://epl.delfi.ee/news/arvamus/sutrop ... d=74903377
Paari nädala eest langetasime leinas lipud, et mälestada juuniküüditamise ohvreid. Sellest barbaarsest inimsusevastasest kuriteost möödus 75 aastat. Riigikogu võttis sel kurval päeval vastu avalduse, milles mälestati kõiki Eesti elanikke, keda loomavagunites külmale maale orjusesse ja surema saadeti.
Ometi leidus seitse riigikogu liiget, kes olid avalduse hääletuse ajal saalis kohal, kuid ei hääletanud selle poolt. Sisuliselt kiitsid need seitse keskerakonna venemeelset riigikogu liiget küüditamise heaks. Sellest on ilmselt kasu ka, sest nüüd me vähemalt teame täpselt, kes on kes.
Äitäh chac! Sinu postitustest oli ilmselt kasu ka, sest nüüd me vähemalt teame täpselt, kes on kes.
Viimati muutis Trigger, 27 Juun, 2016 9:25, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Akf Chac, miks sa väitled katkise grammofoniga?
atnekas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas atnekas »

chac kirjutas:
chac kirjutas:Trigger, veekord - peamised küsimused on (millele paluks konkreetset vastust):

2 täiesti konkreetset küsimust millele saab vastata jah/ei vormis.
ja mille asemel tuleb pikem hülgemöla (sellest mida sa usud või ei usu minu kohta - millel pole teemaga mitte mingit pistmist)

loe nüüd uuesti OMAENDA kirjapandu üle, ja mõtle hoolega järgi MIKS Sa ei saa vastatud kahte lihtsat küsimust.
Kes meist siin hämada püüab?
Trigger, vasta nendele kahele küsimusele ja lõpeta demagoogia. Sinu enda kirja pandud jutt käib 1:1 praegu Sinu enda kohta.

Ja üldse tundub imelik sinu vene keele suunaline imetlus pisut veider. Äkki imetled ka "vanu aegu" jne.
Kedagi ei huvita, milline vene keelne termin sind erutab ja paneb vaimselt selle ümber onaneerima.
Capiche?
--- d9ebae53a4f41a4339ca904acd88468c ---
Martin Peeter
Liige

Postitus Postitas Martin Peeter »

Johnson on ikka väga optimistlik mees
«Britannia on ning jääb alatiseks osaks Euroopast. Euroopa koostöö ja partnerlus saavad olema intensiivsed ja tihedad paljudes valdkondades: kunsti- ja teadusvaldkonnas, ülikoolide ja keskkonnakaitse puhul. Selles riigis elavate ELi kodanike õigused on täielikult kaitstud, sama kehtib ka ELis elavate Briti kodanike kohta,» kirjutas Johnson Telegraphis ilmunud arvamusloos.

«Britid saavad endiselt minna ELi, seal töötada, elada, reisida, õppida, osta endale kodu ja end sisse seada,» jätkas Johnson, kelle sõnul jääb püsima ka vabakaubandus ja ligipääs ühisturule."
http://maailm.postimees.ee/3744455/bori ... 1395385665

Ma arvan, et nii Brüssel, Berliin kui Pariis on üsna kindlad, et need hüved ei ole tasuta. Ja kui tuleb maksta, siis pole üldse kindel, et tasub välja astuda. Ja kui Johnson peaks see mees olema, kes UK eest läbirääkima läheb, siis tuleb maksta eriti palju. Reegleid tuleb täita nagunii, sest ühisturul ongi reeglid.

Ja hakkavad tulema ka mõrumad viljad. Hill enam Londonit finantskeskusena varsti ei kaitse.

http://majandus24.postimees.ee/3743967/ ... 1395385665

Tegelikult ta näeb juba ette, kuidas teda kottima hakatakse. Seepärast läheb ise.
Dona nobis pacem!
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Esmaspäevane päev ja huvitav on vaadata Londoni bõrrsi.
Ei saadud langust pidama,mis tähendab seda,et ei ole BREXITI laagril selget nägemust,kuidas lahkuda,ilma majandusele kahju tegemata.
See,et pühapäevasele olulisele üleriigilisele saatele ei saadetud juhte,Borisi ja Nigelit tegi oma töö ära.Kahju,et nad sellest aru ei saa.
Valitsev rahandusminister nüüd midagi pomises Briti tugevusest aga see rohkem näeb välja pangega vee viskamisena tulle.
Probleem Euroopa ja ka meile on see,et kui väljujad ei saagi oma plaane avalikustada(plaan,et meil on aega küll avaldust esitada....Borisi sõnastudes,ei ole ju plaan) nädala piires,siis võib käivituda suurem majanduskriis.
Põhiprobleem on ju raha ehk siis enda positsiooni säilitamine Euroopa turul.Mitte keegi BREXI-ti laagrist pole ütelnud,kas nad soovivad nn.Norra teed,kus riik on seotud kaubandusleppega EL-ga ja selle tõttu maksab korralikku andamit Brüsselisse ja ka on võtnud üle osad regulatsioonid või soovivad nad täielikku status quod,mis tähendaks saareriigile täiemahulisi tolle,nagu oli see 42 aastat tagasi.
Samuti tekivad isiklikult mul küsimused selle riigi uue juhtkonna välispoliitilised prioriteedid Venemaa suhtes,vaadates Borisi kommentaare ja Nigeli avalikult Putja sõbralikust,pakuks hetkel seda,et nemad sooviks sanktsioonide kaotamist.
Itaalased juba vihjavad,et peab olema valmis suuremaks rahatrükiks.
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Huvitav,huvitav härra Boris,alles sa pasundasid seal pahadest Ida-Euroopa immigtantidest,kes muideks on kõik EL liikmed ja lubasid nad minema saata,kuna teevad paha paha......
Vahest on asi selles,et Borisi silmis,meie Ida-Eurooplased polegi EUROOPLASED,me sellised teise sordi eurooplased keda vahetuskaubana on hea kasutada aga mitte võrdsena võtta :D :D :D
Et siis tundub mulle,et va vana Euroopa kodanikud jumala pärast saavad jääda,sest nende väljasaatmine on seotud probleemidega,eelkõige vihastaks see Lääne Euroopas olevaid riike.Meie aga oleme vahetuskaup,aitäh Boris,et selle ka siin kodanikele valgustasid.Tänud.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Martin Peeter kirjutas:Johnson on ikka väga optimistlik mees
Ma ka lugesin ja kergitasin kulmu.
«Ainus muutus – ja see ei tule suure rutuga – on see, et Ühendkuningriik vabastab end ELi erakordsest ning läbipaistmatust õigussüsteemist: Euroopa Kohtu kehtestatud paljudest ja kasvavatest õigusnormidest,» märkis Johnson.
Jutt on puhas jama - suurem osa EL regulatsioone ongi ju selleks, et ühisturg toimiks...

Osborne: London ei peaks lahkumisklausli aktiveerimisega kiirustama
«Ainult Ühendkuningriik saab aktiveerida artikkel 50. Minu hinnangul peaksime tegema seda vaid juhul, kui meie jaoks on selge missugust uut korraldust me oma Euroopa naabritega taotleme,» ütles Osborne.
Uus referendum koidab...?

---

Mõtlesin veel akf Fucsi küsimuse üle, et kas põgeniketulv Euroopasse aitas kaasa Brexitile. Julgen öelda veel vähem kui enne :) Asi on selles, et Suurbritannias paljude jaoks ei tähenda "immigratsioon" mitte Aafrika või Aasia sisserändajat, vaid idaeurooplast.
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

atnekas kirjutas:
Trigger, vasta nendele kahele küsimusele ja lõpeta demagoogia. Sinu enda kirja pandud jutt käib 1:1 praegu Sinu enda kohta.
Ei ole viitsinud seni siin teemas sõna võtta, aga paar asja peaks küll paika panema.

Inimesed, kes võrdlevad N liitu ja Euroopa Liitu, on minu jaoks lihtsalt lapsemeelsed. ilmselt pole N Liidus elanud. Või kui on, siis on sellest ajast ainuke mälestus "nu pogodii" multikad ja koorejäätis.

Sellistega pole lihtsalt mõtet poliitika teemadel vaielda.

Kogu see Brexit'i teema on eelkõige ikka brittide endi teema. Nemad astusid Euroopa Liitu. Nüüd otsustasid referendumil, et aitab, parem on välja astuda. Las nad saavad eelkõige ise selgusele, kuidas praeguses olukorras käituda ja edasi minna. Kõigis mingeid müstilisi eurobürokraate ja Junckerit ja Merkelit süüdistada on lihtsalt tobe...

Aga sa Trigger vasta ikka neile kahele küsimusele ära. Lisa see ka juurde, kui vana sa olid 1991. a. augustis. Kui üldse olemas olid. Mõtlesin, et annaks mingi bänni mõttetegevuse ergutamiseks. Aga ega sellest poleks ka mingit kasu. Saaks su näiteks 2 nädalaks N Liitu elama saata - äkki siis hakkaks mõistus taguotsast pähe tagasi tulema...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist