Just, oli! "Paugu- Oti" kontor oli täpselt kurvi peal! Iga päev jäi silme ette, minu Ford Windstarile ja minule kui töölt koju sõitsin!

Just, oli! "Paugu- Oti" kontor oli täpselt kurvi peal! Iga päev jäi silme ette, minu Ford Windstarile ja minule kui töölt koju sõitsin!
Loomulikult. Kui maksumaksjatele.Meile kõigile?
Tallinn saab märkimisväärseid eraldisi ka riigieelarvest.Ma sain artiklist niimoodi aru, et Tallinn maksis selles eest, mitte "meie kõik" ? Kas tõesti ka vaene Setumaa maksumaksja pidi käe alla panema?
Järvani sõnul selgus Tallinna transpordiametiga tehtud vaatlustest, et tunni aja jooksul kasutas Paldiski maantee rattateed kuus ratturit, samal ajal sõitis mootorsõidukitega sellel lõigul 1500 inimest. "Rattaraja rajamise tõttu on pikenenud nende inimeste ooteaeg ligikaudu 20 minutit, teisel pool kaalukausil on kuus ratturit. Proportsioonid tunduvad veidi paigast ära," lausus ta.
Kusjuures mind hämmastab kõige rohkem selle ossinovski jutu juures see, et miks ei nõudnud ta analüüsi enne seda, kui see ratarada sinna maha värviti?Madis Reivik kirjutas: ↑19 Nov, 2024 19:38 Oleks vaja uurida aju verevarustust:
"Ossinovski sõnul tuleb teha analüüs sellest, missugune on olnud Paldiski maanteel ja Mustamäe teel liikluse läbilaskvus tundide ja päevade kaupa enne ja pärast muudatuste tegemist. "Teistpidi tuleb hinnata mõju liiklussujuvusele muudes kohtades. Me teame, et selle tulemusel on näiteks Rannamäe teel ja ka Ahtri tänaval liiklussujuvus paranenud. Kindlasti tuleb vaadata ka teisi aspekte, mis selle puhul olulised on. Ja siis, kui see analüüs on esitatud, saab linnavalitsus seda arutada," lausus linnapea."
Loe kuidas tahad aga täiesti idiootne tekst. Äkki Chatgpt genereeris ?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist