Missugune oli Rebane11 teenistus

Muljeid teenistusest. Nii Eesti väeosades, N Liidus, luures või vastuluures, või hoopis partisanide juures. Kuidas kellelgi juhtunud on.
Vasta
Rebane11
Liige
Kontakt:

Re: Missugune oli Rebane11 teenistus

Postitus Postitas Rebane11 »

Kuna vanaema saabus siiski Wõromaale, siis 5 punkti.
Rebane11
Liige
Kontakt:

Kuna eile lubasin perele, et teen midagi maitsvat, siis olin köögis kella 9 -14. See oli "Koera Süda", kus professor keelas ajalehti lugeda. Praegu kahjuks sama seis. Parem kui ei loe ega kuula. Õpetajate palkadest oli juttu, siis vaesusest ja siis piirist.
Rebane11
Liige
Kontakt:

Oskagi kusagile postitada. Mul on rare - koguteose Eesti V osa - Valgamaa. Aga närtsib järjest. Kus saaks vanu raamatuid tuunida?
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

OÜ Mandragora.
Rebane11
Liige
Kontakt:

Elu pärast teenistust

Kui Afgaani meenutada, siis mu vend 1979 aastal võeti kroonusse ja oli Adazi utsepkas, BTR juht. Käisime tal isegi külas, kui vannet andis. Ja korraga oli ta kodus, ühe Raplamaa poisiga. Ülemus oli andnud linnaloa 3 päevaks ja käskinud Vana Tallinnat tuua. 6 pudelist oli jutt, ei mäleta enam kas per kärss või kahepeale kokku. Rapla poiss selle ajaga koju ja tagasi poleks jõudnud, võõrustasime ka teda ja ema orgunnis temale ka need vanakesed. Kui tagasi läksid, oli väeosa tühi, kõik olid häire korras üles aetud ja Afgaani. Ei mäleta enam, mis Rapla poisist sai, aga Afgaanist pääsesid mõlemad. Vennas saadeti Tallinnasse Matrossovi polku. Tilbendas sealt koduvahet nii et paha hakkas.
Moded vaatavad, kuhu sobib.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline