Puhka rahus,Metallidetektor...

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.
Vasta
Westland
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Westland »

Ei kripelda midagi.Lihtsalt naljakas on.Eesmärk pühendab abinõu.Ka sinusuguse näiliselt kompromissitu muinasvõitleja puhul.
Kasutaja avatar
Arheoloog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arheoloog »

Westland kirjutas:Ei kripelda midagi.Lihtsalt naljakas on.Eesmärk pühendab abinõu.Ka sinusuguse näiliselt kompromissitu muinasvõitleja puhul.
Ei pühenda siin miski mingit abinõud. Loomulikult olen kompromissitu, kuid üksnes kriminaalide suhtes, kes rüüstavad a´la Iru Linnamäge, Kirbla kirikaeda või mingit muud Eesti Vabariigi kultuurimälestiste registrisse kantud objekti. Mõni nendest siingi foorumis varemalt aktiivselt sõna võtnud ja süütut lambatallekest mänginud, kuid õnneks foorumi omaniku poolt lõpuks karmilt paika pandud...
Käed eemale muinaspärandist!!!

Rokas nost no pagātnes mantojuma !!!
Westland
Liige
Kontakt:

Aga kuhu jääb seadusekuulekus?Oled seda siin mitu aastat promonud,näiteid toonud ning isegi kodumaiseid seadusi euroaktidega vürtsitanud.
Seaduses on kirjas-
§ 32. Leidja kohustused

(1) Käesoleva seaduse § 30 lõikes 1 nimetatud asja leidja on kohustatud säilitama leiukoha muutumatul kujul ning leiust viivitamata teatama Muinsuskaitseametile või valla- või linnavalitsusele. Leidjal on õigus jääda anonüümseks.

(2) Leitud asi tuleb kuni Muinsuskaitseametile üleandmiseni jätta leiukohta. Leitud asja võib leiukohast eemaldada ainult juhul, kui tekib oht asja säilimisele. Seda ei tohi puhastamise, haljastamise, murdmise või muul teel rikkuda ega selle üksikuid osi üksteisest eemaldada.

Minu küsimuse peale hakkad kribama hoopis mingitest kurjategijatest!
:roll:
Ainuke sõnavõtt siin teemas Raasiku leiu kohta oli sinult järgmine-
Veelkord au ja kiitus Leidjale Wink
Ära siis kiidusõnadega koonerda kui järgmine leidja kallab sulle lauale kilekotitäie põletsmatuste sulanud junne,paar oda ning võitlusnoa.Pada küll seekord ei tulnud aga pe...sse see kontekst!Hõissa-prilla!

Ps.Ludvig oma sõlenässiga on selle keissi foonil lausa mõtetu mees,kuna sind isegi ei huvita leitud ese.Näägutamiseks aga sobib küll.
Viimati muutis Westland, 29 Okt, 2010 22:19, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Arheoloog
Liige
Kontakt:

Westland - EDK? :lol:

Tõrjuti meepotist eemale?

P.S. Mis loeb selles küsimuses mingi "siin teema" :shock:

Westland
Liige
Kontakt:

Nii tüüpiline suhtumine sinu poolt.Kui teema muutub ebamugavaks,hakkad aia asemel august rääkima.
Arvan lihtsalt,et sa pole õige inimene teistele moraali lugema.See eeldaks nimelt esmalt iseenda tegudega eeskujuks olemist.
Kuidas muide Gotlandi mägikristalliga on?Kas hoiutingimused on head?Mehele papi sebisid?
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Mõistujutte rääkige privas!
Westland
Liige
Kontakt:

Vahel viskab täiesti ära kui pead lugema sellist aastast-aastasse plaadina mängivat jura ludvigi sõlest,müütilistest kriminaalidest ning põllul elavast elukast nimega kontekst.Mingi paranoia vist?No tee mulle Arheoloog selgeks,miks Ludvig on oma sõlega põlastsväärne aga mägikristalli leidja rahalist tunnustust vääriv täitsamees?Mõlemist leiust said ju teada läbi foorumis ilmunud piltide.Tundub,et esimese leiu puhul puudus sul professionaalne huvi aga teisel puhul lõi silma särama.Milline haruldus!Isegi nii haruldane,et kontekst ja mk seadus läksid meelest.
Kasutaja avatar
Arheoloog
Liige
Kontakt:

Westland kirjutas:Nii tüüpiline suhtumine sinu poolt.Kui teema muutub ebamugavaks,hakkad aia asemel august rääkima.
Arvan lihtsalt,et sa pole õige inimene teistele moraali lugema.See eeldaks nimelt esmalt iseenda tegudega eeskujuks olemist.
Kuidas muide Gotlandi mägikristalliga on?Kas hoiutingimused on head?Mehele papi sebisid?
Järelikult ikkagi EDK :D

Aga vii end palun ikka asja- ja leiuoludega kurssi, enne kui siin sõna võtma ja arvama kukud. Kuni Sa pole läbi lugenud konkreetseid inspektsiooni- ja ekspertaruandeid, on Sinuga vaidlemine suht koht mõtetu tegevus...Ja kui midagi jääb ikka veel arusaamatuks, siis võta kätte ja tee endale ükskord selgeks mõned Eesti Vabariigis kehtivad seadused.

P.S. Sa oled juba vähemalt ühe ausa leidja oma jutuga välja vihastanud, nii et soovitan hoog maha võtta...

Westland
Liige
Kontakt:

Sa oled juba vähemalt ühe ausa leidja oma jutuga välja vihastanud, nii et soovitan hoog maha võtta...
Ausaid leidjaid välja vihastada pole mul mõtteski olnud.Pigem vihastab sinu näiliselt kompromissitu hoiak siin foorumis ning vastuolu tegelikkusega .Milliste kriteeriumite alusel sa leidjaid liigitad?Isikliku meeldivuse?Näiteks suurpommi oma metsateelt leitud kuudisega naelutasid sa meedia esikaanele kui negatiivse näite detektoristist.Samuti käis sul jauramine kui paluti arheoloogidel huvitavate leidude puhul märku anda.Möödub paar aastat ja ennäe-juba sosistad privades mõne huvipakkuva leiu puhul.Mängid sõbrameest ja mõistvat onu.Tegelikult on see ju kiiduväärt,et oled mõndadest asjadest aru saama hakanud aga palun lõpeta see pidev seadustes näpuga järje ajamine ning subjektiivsed hinnangud leidjate suhtes.Pole sinu teema.
Kasutaja avatar
Arheoloog
Liige
Kontakt:

Westland kirjutas:...aga palun lõpeta see pidev seadustes näpuga järje ajamine ning subjektiivsed hinnangud leidjate suhtes.Pole sinu teema.
Sind oleks nagu pidevalt herilane nõelanud. Ma ei hakka siinkohal vastukaaluks Sinu "privades sosistamist" käsitlema, sest pole mõtet tuua siia foorumisse Eesti Detektoristide Klubi teemat. Mõtlen siin hoopis, et järsku on Sinu kaootilised ja ründavad sõnavõtud ajendatud hiljaaegu röövdetektoristide vastu algatatud kriminaalasjadest. Loodan siiralt, et Sa ei olen nende sigadustega teps mitte seotud.

Westland
Liige
Kontakt:

Ma ei tea millistest krim.asjadest kirjutad aga olen küll.Mind jagub nii Kagu-Eesti kalmistutele,Iru linnamäele kui ka Jõelähtme kirikaeda.Salmelt sikutasin koju kaks mõõka,paadineete ja kolju.Ups!Ah-jaa,seda sa ju veel ei tea.Nädalavahetustel käin aerutades Gotlandil hõbedat varastamas.
Võid ettekannet kribama hakata. :mrgreen: :wall:
Kasutaja avatar
Arheoloog
Liige
Kontakt:

Westland kirjutas: Mind jagub nii Kagu-Eesti kalmistutele...
Pea nüüd hoogu ja ära palun võta oma kahelt klubikaaslaselt ära Kagu-Eesti Simmu kalmistu rüüstamise "aud" :!: Või arvad tõesti, et nende seltsimeeste telefonikõnede salvestused on mingite hämarate jõudude poolt kokku miksitud :shock:

Westland
Liige
Kontakt:

Tead, ma ei viitsi siin arutada mingeid vanu keisse,mis ei tuvastanud kellegi süüd.Kuula aga pealegi vanu linte,nostalgitse ja vahepeal karju aknast igasse ilmakaarde-''süüdi!''.Ehk läheb tuju paremaks. :wink:
Kasutaja avatar
Arheoloog
Liige
Kontakt:

Westland kirjutas:Tead, ma ei viitsi siin arutada mingeid vanu keisse,mis ei tuvastanud kellegi süüd.Kuula aga pealegi vanu linte,nostalgitse ja vahepeal karju aknast igasse ilmakaarde-''süüdi!''.Ehk läheb tuju paremaks. :wink:
Kuna ma tean nüüd, kellega mul on au siin olnud pikemalt vestelda, on ka minu viitsimisega asi ühel pool. Vähemasti mõneks ajaks... :wink:

Aga kui arvad, et "vanad asjad", mis ei jõudnud kriminaalkaristuseni tänu ühe teatud politseiameti näpukale või õigem oleks öelda lohakusele, ei mõjuta tänapäeval klubi ja muinsuskaitse omavahelisi suhteid, siis eksid. Kahju teist kohe. Siiralt :wink:

vetevana
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas vetevana »

Arheoloog kirjutas:
Westland kirjutas: Mind jagub nii Kagu-Eesti kalmistutele...
Pea nüüd hoogu ja ära palun võta oma kahelt klubikaaslaselt ära Kagu-Eesti Simmu kalmistu rüüstamise "aud" :!: Või arvad tõesti, et nende seltsimeeste telefonikõnede salvestused on mingite hämarate jõudude poolt kokku miksitud :shock:
Kui järgmisel korral sülg taaskord sapi suhu toob võibolla oleks mõtekam see alla neelata ja eluga edasi minna? :wink:
P.s. julgen kahelda, kas ikka Mauri=muinsuskaitse...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline