Saulusest ongi Paulus saanud!!!Paulikene isegi kui tohib nii väljenduda.Poeg vaatas täna ühte lastesaadet ja seletas mulle hiljem,et üks dektoriga onu rääkis aardest ja näitas rahasid.Tema tahab kah nüüd sellist masinat.Mis toimub?Kas maailm on päris hulluks läinud?
Westland kirjutas:Saulusest ongi Paulus saanud!!!Paulikene isegi kui tohib nii väljenduda...
Hr. Westland, mulle tundub, et olete vähe napsutanud. Viimaste päevade kaotuskibedus vist vaja kuidagi alla neelata. Aga jõudu laupäevaks, Teid oodatakse seal...
Napsutanud pole.Kaotanud kah mitte.Millest kirjutad?Tuleks nüüd õige sellest lastesaate kontekstist välja ja räägime täiskasvanud inimeste juttu.Kirjutad mingist kaotusekibedusest.Kas kusagil on võistlus käimas?
Westland kirjutas:Napsutanud pole.Kaotanud kah mitte.Millest kirjutad?Tuleks nüüd õige sellest lastesaate kontekstist välja ja räägime täiskasvanud inimeste juttu.Kirjutad mingist kaotusekibedusest.Kas kusagil on võistlus käimas?
Võistlus? Ei seda kindlasti mitte. Jõud on selleks lihtsalt liialt ebavõrdsed ...Aga jah, eks Sinugi tähelepanu ole siin kaks aastat juhitud mõne seltsimehe minevikule. Jätkake samas vaimus ja kaitske neid, kes teie hobi tegelikult ohtu seavad. Aga mis mina siin Teie pärast muretsen. Enam mitte...
Analüüsisin selle pideva vastasseisu tagamaid ja leian,et ühisosa on ikkagi suurem kui erimeelsused.Muinsusväärtusi me hindame-hindame.Hauaröövleid põlgame-põlgame.Seadusekuulekust jumaldame-pole kahtlustki!Milles on siis asi.Ainult kahes inimeses,kellest ei saa üle ega ümber.Arheoloog väidab,et tegu kriminaalidega aga mina ei näe kusagilt märget nende krim.korras karistamise kohta.On ainult kohtuasi,mis ühe isiku puhul lõpetati ja teise puhul mõisteti inimene kõigis punktides õigeks.Siit tekibki dilemma.Kas on alust kahelda Eesti kohtu erapooletuses ning pädevuses?No mina ei söandaks küll Eesti õigussüsteemis kahelda.Või hoopis usaldada Arheoloogi süüdimõistvat otsust?Mida teha?
Westland kirjutas:Või hoopis usaldada Arheoloogi süüdimõistvat otsust?Mida teha?
Tore, Sinust hakkab lõpuks päris aursaaja inimene saama. Juba teist korda järjest tabad naelapea pihta
Enese subjektiivse arvamuse ülimaks tunnistamine kohtuorganite otsustest viitab kas suurusehullustusele või ülikõrgele enesehinnangule.Ma siin mõtlen,et olen ikka Saulus edasi.Aga kui sul on probleem siis saad ju alati prokuratuuri pöörduda.
jackpuuk kirjutas:Mis toimub? Äkki valgustate ka lihtrahvast? Tundub, nagu oleks mingi suur murre tekkinud asjaosaliste hulgas.
Endal sama küsimus kummitab juba mitu päeva! Mes sülekast ja postikast te siin jahute, lõpetage mõistujutud ja valgustage rahvast!
Eesti muinasmaastikul on pöördelised tuuled puhumas.Tuleb välja,et kõik detektoristid ei olegi hauaröövlid,muinsusvargad ja kasuahned lurjused.Suurem enamus nendest on täitsa tavalised inimesed meie hulgast,kes peavad lugu kodumaa ajaloost.Sellest tulenevalt on loodud Eesti detektoristide liit,mis peaks koondama kõiki otsimisega tegelevaid ühendusi ühise mütsi alla.Loodud liidu protezee ja toetaja on Mauri Kiudsoo.Mauri Kiudsoo on tunnustatud arheoloog ja detektoristide sõber.
Westland kirjutas:Loodud liidu protezee ja toetaja on Mauri Kiudsoo.Mauri Kiudsoo on tunnustatud arheoloog ja detektoristide sõber.
Ja uudiseid ka laiast maailmast.....Kes veel ei tea siis Adolf Eichmann on tegelikult elus ja alatest tänasest on ta Simon Wiesenthal keskuse protezee ja toetaja.
Kahepalgelisus ruulib nagu öeldakse.