Nutt ja hala
-
- Liige
- Kontakt:
Re: Nutt ja hala
PVA liimi saab kergelt maha. Teatud kogus vett sisse ja tuleb sellega lihtsalt mingi aeg ringi sõita... Ei pea kohe kaubikust ega veokastist maha lükkama. Lihtsalt väikesed sõidud tulevad kasuks.
Ja kuhu utiliseerite need jäägid? 

-
- Liige
- Kontakt:
Liimi kasutan ära. Jagan ka sõpradele vahest. Seekordne sats külma pole saanud. Korra kasutasin ka läbikülmunud liimi ja isegi see toimetas kenasti. Pesuvett saab ka liimi hulka segada.
T.
T.
Kus on keskkonnakaitsjate silmad! Ka enda peetud ja tapetud looma liha ei tohi anda kellegile, isegi tasuta. Aga keemiat, suures pütis? 
Mul ämm sai viimase hoiatuse koos näpuga viibutamisega, kuna tegi lõkke kus Lenini, Breznevi ja teiste 20 sajandi mõttehiiglaste teosed. Saastab keskonda. Ämm kustutas ära, aga hommikuks oli ikka höögunud tuhaks.

Mul ämm sai viimase hoiatuse koos näpuga viibutamisega, kuna tegi lõkke kus Lenini, Breznevi ja teiste 20 sajandi mõttehiiglaste teosed. Saastab keskonda. Ämm kustutas ära, aga hommikuks oli ikka höögunud tuhaks.
-
- Liige
- Kontakt:
Praegu on uued ajad. Kui tahad oma teosed ära visata, pead kaaned pealt rebima! Muidu vastu ei võeta! Ja peale seda tehakse Tammsaarest vetsupaberit heal juhul.Rebane11 kirjutas: ↑23 Jaan, 2025 22:11 Kus on keskkonnakaitsjate silmad! Ka enda peetud ja tapetud looma liha ei tohi anda kellegile, isegi tasuta. Aga keemiat, suures pütis?

Ja riigis kus suretatakse kodanikke.... kõiksugu seadustega mis viivad vaesusesse, jäävad lõpuks ametnikud ise nälga!
Mul ajakapsel ema toast teisele poole pööningule. Seal võib olla igasugu, mingid nahköites NLKP raamatuid. Pakid ajakirju.
-
- Liige
- Kontakt:
Haridussüsteemis on vähe raha !!!!
https://www.delfi.ee/artikkel/120350031 ... aopetajaks
Vaadake pilti. Pildi vasakut poolt.
Ehk selgitad oma hüsteeriat?Madis Reivik kirjutas: ↑25 Jaan, 2025 12:35 Haridussüsteemis on vähe raha !!!!
Kui on probleem, tõmba lõuga
-
- Liige
- Kontakt:
Küllap on selline kuuseis lihtsalt, ma praegu nutan ja vaatan bridgetjonesi.
-
- Liige
- Kontakt:
Ei tunne kahjuks, ehk sobibki.
Tegelikult tuleks peaministriks valida ükskõik kust eesti nurgast pärit maamees kes ei joo ega suitseta, oleks vähemalt põhiharidusega, omaks igasuguseid lubasid (auto-püss jne.) ja räägiks eesti keeles igapäevaselt.
Põhjendan ka ära miks. Sellepärast, et siiani (nagu kuulda on olnud rahva nurinat) ei ole eelmised piisavalt kenasti hakkama saanud. Kõik siiani ametis olnud vististi on olnud kõik kõrgemalt haritud ja toredad inimesed. Aga no näete ise,vist ei ole sellest haridusest kasu olnud vististi. Samuti tubak ja viinuski peedistavad ja nüristavad inimese ajusid... No ja mis arvaja ja otsustaja mina siin olen oma kehvakese haridusega. Maalt ka ja üldse peaksin moka hästi madalal hoidma...
Mina ja kogu Eesti rahvas eelistaks peaministrina ikka ühte ilusat ja miniseelikus prullakat totsi. Kes oleks pärit maalt, mõnest kolhoosi korterelamust.
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Foorumi peremees ütles kunagi tabavalt, et juhtivale kohale riigiaparaadis, nagu minister või vallavanem, võiks saada ainult need, kes on ühe lapse kaela kandma kasvatanud. Ühinen 100%.
Ütleme, et vallalistel hilistiinekatel on selle praktilise elu nuusutamisega jätkuvalt raskusi.
Ütleme, et vallalistel hilistiinekatel on selle praktilise elu nuusutamisega jätkuvalt raskusi.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
-
- Liige
- Kontakt:
No üks tubli karjanaine sobiks kindlasti sinna! Tressipükstes, sitastes kummikutes, seelikuga, villane mummuline kampsun ja punasekirju pearätik oleks ka kohustuslik! Kord oleks kohe majas!

Elementaarne ju. Ma oma põrssapõlvest mäletan, et näiteks koolis ei olnud meil mingisugust turvateenistust ega lukustatud välisuksi. Koristajamutt põrandaharja ja märja kaltsuga sai suurepäraselt kõigega hakkama ja kord OLI majas.TALUPOEG TALUJA kirjutas: ↑27 Jaan, 2025 14:28No üks tubli karjanaine sobiks kindlasti sinna! Tressipükstes, sitastes kummikutes, seelikuga, villane mummuline kampsun ja punasekirju pearätik oleks ka kohustuslik! Kord oleks kohe majas!![]()

Kui Teile paistab, et see on nii, siis see ongi nii - Teile paistab.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist