Aga oli ju toodud näide, kus oli olemas nii korter kui auto kui lapsed. Imho käib justnimelt vastaspoolel mingi "vingerdamine". Aga noh - vaata reegel number 1.kana tagumik kirjutas:lugege nüüd ennast siin kõrvalt: kas seda autot niiväga vajagi on ja "kas vanematel tõesti mingit korterit/vara jagada pole? Mida te vingerdate siin? Tunnistage otse, et "normaalselt" välja ei tule ja kogu lugu...
Kas N Liidus oli ka midagi head?
- Kilo Tango
- Liige
- Kontakt:
Re: Kas N Liidus oli ka midagi head?
Mulle väga meeldib vägivaldne konstruktsioon nimega "Kapten Trumm".Kapten Trumm kirjutas:Ükskõik millise idee õigsust on võimalik mõne vägivaldse konstruktsiooniga tõendada.
Küsimus lihtsalt selles, kas see konstruktsioon ka "keskmisele" taandatav on.
Kaks maratoni päevas ei võta isegi hingeldama, teist samapalju sõidetakse veel autoga juurde kuna jala ei jõua, kui 60-aastaselt lõpetatakse keskkool ning käiakse autoga ülikoolis ja tööl üheaegselt. Nõuka ajal soetatakse hõlpsalt nii kortereid ja maju kui ka mitu autot nina peale.
Täiesti "keskmisele" taandatav võimalik konstruktsioon.
Keskmisest palgast.
Tegin täna hinnapakkumise pisitööle. Nii 75 euri eest täiesti tehtav töö, tegemiseks kuluvat aega ja kulutusi silmas pidades.
Samas mingi tädi oli valmis selle 25 euriga ära tegema. See ongi tegelik palgalõhe.
Võtke teed ja tulge homme jälle..
...ja siis taguda selle sõidukõlvulikuks tegemiseks sinna lõpmatus koguses raha sisse...Isand Vaoinas, vanarahvas tähendas, et keeruta palju sa keerutad, tagumik jääb ikka selja taha. Nagu lkf kana tagumik seda juba tabavalt tähendas. Kolme lapse (mis on hetkel rahvastiku taastootmiseks hädavajalik) üleskasvatamine hetke majandusvõimaluste juures on suht kaelamurdev ettevõtmine. Sestap piirduvad paljud ühega ja paljudel pole sedagi. Tulevasi maksumaksjaid pole ja tänastel keskealistel saab põnev vanadus olema...
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
- Kilo Tango
- Liige
- Kontakt:
Knjaa. Mul ühel lähedalt sugulasel on 3 last. Elavad Nõmmel majaosas. Paps on isapuhkusel, naine kah kodus. Elu lill. Palka sai kui tööl käis minust natuke vähem. Üldiselt on see kõik üks väärtuste ja eelistuste küsimus. See jutt, et "ei saa ja pole võimalik" ei päde. Kõik on ikkagi indiviidi enda kahe kõrva vahel kinni.Lemet kirjutas:...ja siis taguda selle sõidukõlvulikuks tegemiseks sinna lõpmatus koguses raha sisse...Isand Vaoinas, vanarahvas tähendas, et keeruta palju sa keerutad, tagumik jääb ikka selja taha. Nagu lkf kana tagumik seda juba tabavalt tähendas. Kolme lapse (mis on hetkel rahvastiku taastootmiseks hädavajalik) üleskasvatamine hetke majandusvõimaluste juures on suht kaelamurdev ettevõtmine. Sestap piirduvad paljud ühega ja paljudel pole sedagi. Tulevasi maksumaksjaid pole ja tänastel keskealistel saab põnev vanadus olema...
Ma arvan, et nende 150 variandi seas on sõidukõlbulikke Golfe ka jalaga segada. Mul hea sõber, endine koolikaaslane sõidab pea 20 aastat vana Audi 80'ga. ei tao sinna lõpmatutes kogustes raha sisse. Vanematel on olnud umbes sama aastakäigu autosid - erinevad margid - samuti ei tao sinna keegi seda meeletut raha sisse. Inimesed elavad vastavalt võimalustele - ei pea viimase malli auto, või telefon, või elamine olema.Lemet kirjutas:...ja siis taguda selle sõidukõlvulikuks tegemiseks sinna lõpmatus koguses raha sisse...Isand Vaoinas, vanarahvas tähendas, et keeruta palju sa keerutad, tagumik jääb ikka selja taha. Nagu lkf kana tagumik seda juba tabavalt tähendas. Kolme lapse (mis on hetkel rahvastiku taastootmiseks hädavajalik) üleskasvatamine hetke majandusvõimaluste juures on suht kaelamurdev ettevõtmine. Sestap piirduvad paljud ühega ja paljudel pole sedagi. Tulevasi maksumaksjaid pole ja tänastel keskealistel saab põnev vanadus olema...
Paljude siinsete viga on, et võetakse see keskmine palganumber, võetakse iseenda elustandard ja hakatakse arvutama - ja tulemuseks, nagu arvata võibki - ei tule kuidagi välja. Saab elada igati lihtsamalt, odavamalt - ja seejuures ei pea muru närima ja senti veeretama - igati inimväärselt saab elada. Nagu ma siin paar lehte tagasi juba juhtisin tähelepanu, et selliselt võib valitud rahvasaadik ka oma elustiili aluseks võttes väita, et: "ei kurat, isegi kahe keskmise palgaga nina peale ei saa kuidagi inimväärselt elada. Siin varem räägiti eliidi elukaugusest ja võõrandumisest - see kasutatud auto, ühistranspordi, või üürikorteri demoniseerimine on samuti väga võõrandunud tõlgendus elust. Nõnda võttes on hoopis isand Lemet, või Trumm siin see eliit, kel peab tingimata võimalikult uus suur saksa auto akna all seisma.
- Kilo Tango
- Liige
- Kontakt:
Täpselt väljendatud aga ikkagi. Vaata reegel nr. 1vaoinas kirjutas:Ma arvan, et nende 150 variandi seas on sõidukõlbulikke Golfe ka jalaga segada. Mul hea sõber, endine koolikaaslane sõidab pea 20 aastat vana Audi 80'ga. ei tao sinna lõpmatutes kogustes raha sisse. Vanematel on olnud umbes sama aastakäigu autosid - erinevad margid - samuti ei tao sinna keegi seda meeletut raha sisse. Inimesed elavad vastavalt võimalustele - ei pea viimase malli auto, või telefon, või elamine olema.Lemet kirjutas:...ja siis taguda selle sõidukõlvulikuks tegemiseks sinna lõpmatus koguses raha sisse...Isand Vaoinas, vanarahvas tähendas, et keeruta palju sa keerutad, tagumik jääb ikka selja taha. Nagu lkf kana tagumik seda juba tabavalt tähendas. Kolme lapse (mis on hetkel rahvastiku taastootmiseks hädavajalik) üleskasvatamine hetke majandusvõimaluste juures on suht kaelamurdev ettevõtmine. Sestap piirduvad paljud ühega ja paljudel pole sedagi. Tulevasi maksumaksjaid pole ja tänastel keskealistel saab põnev vanadus olema...
Paljude siinsete viga on, et võetakse see keskmine palganumber, võetakse iseenda elustandard ja hakatakse arvutama - ja tulemuseks, nagu arvata võibki - ei tule kuidagi välja. Saab elada igati lihtsamalt, odavamalt - ja seejuures ei pea muru närima ja senti veeretama - igati inimväärselt saab elada. Nagu ma siin paar lehte tagasi juba juhtisin tähelepanu, et selliselt võib valitud rahvasaadik ka oma elustiili aluseks võttes väita, et: "ei kurat, isegi kahe keskmise palgaga nina peale ei saa kuidagi inimväärselt elada. Siin varem räägiti eliidi elukaugusest ja võõrandumisest - see kasutatud auto, ühistranspordi, või üürikorteri demoniseerimine on samuti väga võõrandunud tõlgendus elust. Nõnda võttes on hoopis isand Lemet, või Trumm siin see eliit, kel peab tingimata võimalikult uus suur saksa auto akna all seisma.
Isand KT, sedasorti (sobivate) näidetega võib ju põhjendada suvalisis asju, aga kui minna üksikult üldisele, siis on pilt paraku märksa kurvem. Sündimuskordaja, mis 90-ndatel(kus väidetavalt oli ju padunälg ja lapsi treisid ainult poolsegased) oli 2,05, oli 2010 aastaks kukkunud 1,64 peale. 2013 aastaks ennustatakse rahvaarvu kukkumist 1,28 miljoni peale, kusjuures vanusenäitajate poole pealt toimub selleks ajaks samuti kõva nihe vanemapoolsete kasuks.
Edit: Ja väljarännet pole ses arvutuses veel üldsegi arvestatud.
Edit: Ja väljarännet pole ses arvutuses veel üldsegi arvestatud.
Viimati muutis Lemet, 02 Okt, 2013 15:08, muudetud 1 kord kokku.
Kuss-kuss, isand Vaoinas, MINA olen oma kohustused eestlaste kestmiseks täitnud ja võingi end eliidiks lugeda. Tehke järgi või kuidas seal Šveiki raamatus nüüd öeldigi...
Muideks, on olemas ka uuringuid vastaval teemal- eestimaalased soovisid 2008. aastal läbi viidud uuringu järgi keskmiselt 2,24 last, kuid samal ajal oli vastajatel tegelikult 1,10 last.
Muideks, on olemas ka uuringuid vastaval teemal- eestimaalased soovisid 2008. aastal läbi viidud uuringu järgi keskmiselt 2,24 last, kuid samal ajal oli vastajatel tegelikult 1,10 last.
Nagu ma siin paar lehte tagasi juba juhtisin tähelepanu, et selliselt võib valitud rahvasaadik ka oma elustiili aluseks võttes väita, et: "ei kurat, isegi kahe keskmise palgaga nina peale ei saa kuidagi inimväärselt elada.
Kapten Trumm tõi jälle näiteks rahvalähedase rahvasaadiku, kes täiesti kompetentselt kinnitas, et ka 300 euriga kuus võib ta ära elada.
Ma olen täiesti kindel, et nimetatud saadiku näol polnud tegemist hüper-super übermenchiga, kes koos lastega 9 kuud aastas metsas puu all elab ja ikkagi rahapuudust tunneb, vaid täiesti tavalise kodanikuga, kes juba 10 meetrise jooksu peale hingeldama hakkab.
Kapten Trumm tõi jälle näiteks rahvalähedase rahvasaadiku, kes täiesti kompetentselt kinnitas, et ka 300 euriga kuus võib ta ära elada.
Ma olen täiesti kindel, et nimetatud saadiku näol polnud tegemist hüper-super übermenchiga, kes koos lastega 9 kuud aastas metsas puu all elab ja ikkagi rahapuudust tunneb, vaid täiesti tavalise kodanikuga, kes juba 10 meetrise jooksu peale hingeldama hakkab.
Keegi ei süüdistagi lugupeetavat elitaarsuses, või saksa auto omamises. Lihtsalt, et inimväärne elu ei tähenda alati liisinguautot ning pangalaenuga soetatud korterit, või kelpkatusega eramaja põllul. Ka kahekümneaastane golfiront võib olla väga odav ja mugav liikumisvahend noorele perele. Lapsi planeeritakse ja tehakse ka üürikorteris elades ning peredes, kus pole üldse autot. Asi ei ole ju lõppeks niivõrd rahalistes võimalustes kinni, vaid tahtmises. Ja ära elavad kõik - valides vahendeid vastavalt võimalustele. Ja täiesti inimväärselt sealjuuresLemet kirjutas:Kuss-kuss, isand Vaoinas, MINA olen oma kohustused eestlaste kestmiseks täitnud ja võingi end eliidiks lugeda. Tehke järgi või kuidas seal Šveiki raamatus nüüd öeldigi...
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Kindlasti saab, olen üleelamiskursustel leppinud kuuseokstega külje all, väikse lõkke ja hundinuia juurte närimisega. Kõik puhta tasuta.Paljude siinsete viga on, et võetakse see keskmine palganumber, võetakse iseenda elustandard ja hakatakse arvutama - ja tulemuseks, nagu arvata võibki - ei tule kuidagi välja. Saab elada igati lihtsamalt, odavamalt - ja seejuures ei pea muru närima ja senti veeretama - igati inimväärselt saab elada. Nagu ma siin paar lehte tagasi juba juhtisin tähelepanu, et selliselt võib valitud rahvasaadik ka oma elustiili aluseks võttes väita, et: "ei kurat, isegi kahe keskmise palgaga nina peale ei saa kuidagi inimväärselt elada. Siin varem räägiti eliidi elukaugusest ja võõrandumisest - see kasutatud auto, ühistranspordi, või üürikorteri demoniseerimine on samuti väga võõrandunud tõlgendus elust. Nõnda võttes on hoopis isand Lemet, või Trumm siin see eliit, kel peab tingimata võimalikult uus suur saksa auto akna all seisma.
Mis mind puudutab, siis mul on taolised "võõrandumise aksessuaarid" nagu linna korter ja isiklik auto, mille turuhind on umbes 4000 eurot. Jah, mul on ka tööauto, mida töökoht liisib (väikeauto).
Suur on see jah, sest ma pole just 140 cm pikkune mees ja lastekarja, suure koera ja maal vajamineva kilakolaga ei mahuks ma suurepärasesse, endavanusesse ja koduse tööriistakastiga lapitavasse Golfi mingi valemiga sisse, juba istekohtade arvust jääks puudu. Vot selline "vati sees tõusik" ja "eluvõõrik" ma olen, vähemalt vaioinas teab, mis räägib
Missa räägid oinasKeegi ei süüdistagi lugupeetavat elitaarsuses, või saksa auto omamises. Lihtsalt, et inimväärne elu ei tähenda alati liisinguautot ning pangalaenuga soetatud korterit, või kelpkatusega eramaja põllul. Ka kahekümneaastane golfiront võib olla väga odav ja mugav liikumisvahend noorele perele. Lapsi planeeritakse ja tehakse ka üürikorteris elades ning peredes, kus pole üldse autot. Asi ei ole ju lõppeks niivõrd rahalistes võimalustes kinni, vaid tahtmises. Ja ära elavad kõik - valides vahendeid vastavalt võimalustele. Ja täiesti inimväärselt sealjuures
Mis siis inimväärne oleks, vanemate kukil oma lastega istuda?
Arvad sa, et üürikorter on kuus maksta odavam kui sama asi laenuga ostes?
Või et mustaka paneelikas vene vanamuttide juhitava "ühistuga" annab suurt säästu võrreldes uue maja korteriga?
Või et inimesed, kes täna ei saa hakkama isegi auto ratta vahetamisega, säästaks julmalt, sõites 20 aastat vanade vrakkidega ja parandaks neid maja ees auto all roomates?
Lapsi tehti ka maailmasõja muldonnides.
Ometi ei peaks ju ühiskond, kelle tarbimistandardis on püsitada betoonmonumente (nrt ERM) ja igal aastal tõsta pensione, eeldama et noored peaksid moka maas hoidma ja kööktubades paljunema?
Viimati muutis Kapten Trumm, 02 Okt, 2013 15:33, muudetud 1 kord kokku.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Jah, Trumm. Ainult sinust ma räägingi, jumala eest, ega see enesekesksus ei anna küll häbeneda. Aga selle peale sa ei tule, et seesama lapitav Golf on mõnele leibkonnale palju sobilikum lahendus, kui see liisinguauto, mis sinul tagumiku all on? Eluvõõras ei ole sa mitte sellepärast, et sa suure saksa autoga sõidad. Eluvõõras oled sa sellepärast, et ei saa aru, et ka teisiti saab täiesti normaalselt elada.Kapten Trumm kirjutas: Kindlasti saab, olen üleelamiskursustel leppinud kuuseokstega külje all, väikse lõkke ja hundinuia juurte närimisega. Kõik puhta tasuta.
Mis mind puudutab, siis mul on taolised "võõrandumise aksessuaarid" nagu linna korter ja isiklik auto, mille turuhind on umbes 4000 eurot. Jah, mul on ka tööauto, mida töökoht liisib (väikeauto).
Suur on see jah, sest ma pole just 140 cm pikkune mees ja lastekarja, suure koera ja maal vajamineva kilakolaga ei mahuks ma suurepärasesse, endavanusesse ja koduse tööriistakastiga lapitavasse Golfi mingi valemiga sisse, juba istekohtade arvust jääks puudu. Vot selline "vati sees tõusik" ja "eluvõõrik" ma olen, vähemalt vaioinas teab, mis räägib
Aga mis seal's ikka... nagu Kapten Trummiga harilikult, jäid ka seekord diplomaatilised pingutused viljatuks.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Kui vana sa oled?Eluvõõras oled sa sellepärast, et ei saa aru, et ka teisiti saab täiesti normaalselt elada.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Hämmastav! Kuidas sa saad niimoodi küsida, kui sa varem täpselt teadsid, et oled mitukümmend aastat vanem kui mina ja Vaoinas kokku?Kapten Trumm kirjutas:Kui vana sa oled?
P.S. Vaoinas, tsiteeri Trummi õigesti! Mitte "diplomaatilised" vaid "diplomaaatilised".
Viimati muutis Sho, 02 Okt, 2013 15:52, muudetud 1 kord kokku.
- Kilo Tango
- Liige
- Kontakt:
Sho kirjutas:Hämmastav! Kuidas sa saad niimoodi küsida, kui sa varem täpselt teadsid, et oled mitukümmend aastat vanem kui mina ja Vaoinas kokku?Kapten Trumm kirjutas:Kui vana sa oled?
Siin nüüd midagi ei klapi. Golfe hakati tootma 1974. Selliseid ümaraid, mis siin pildina läbi jooksid 1993.Kapten Trumm kirjutas:...endavanusesse ja koduse tööriistakastiga lapitavasse Golfi...
Vana see Trumm nüüd oligi? 90 või 20.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist