Kui te räägite mingist konkreetsest infokillust, siis viidake ka.kristjan82 kirjutas:Vene Föderatsiooni relvastatud sõdurid siseneda Hersoni regiooni kaudu. See rünnak löödi tagasi, vahendab Reuters ministeeriumi teadet.

Kui te räägite mingist konkreetsest infokillust, siis viidake ka.kristjan82 kirjutas:Vene Föderatsiooni relvastatud sõdurid siseneda Hersoni regiooni kaudu. See rünnak löödi tagasi, vahendab Reuters ministeeriumi teadet.
kherson oblast, strilkove:Jaanus2 kirjutas:See peaks olema selle parempoolse tee mandriotsa juures, mis Krimmist välja viib - Krimmi poolt vaadates.
Sama tunne. Kujutage ette olukorda, kus Eesti Kaitseväele on antud käsk liikuda sõjaohu olukorras Narva, et seal positsioonidele asuda. Ning kuskil Sillamäe juures on mõnikümmend venekeelset kalkarit vene lippudega vehkides ja "Putin, Putin, Rossija" skandeerides tee blokeerinud. Kas on võimalik, et armee jätaks ülesande täitmata ja keeraks otsa ringi?Lupus kirjutas:http://vk.com/video190827712_168084330
Ei tule seal mingit sõda . See video on nii masendav ,et ma ei tunne enam ukrainale mitte kuidagi kaasa .
Ja kes seda 70% seal mõõtnud on? Ka meil üritab EMOR tõestada, et kogu rahvas pooldab reformierakonda ja isiklikult sm. Ansipitdenis23 kirjutas:Ma ikkagi ei usu. Ei taha uskuda. Täiemõõduline sõda on Venemaale hukatuslik. Praegu on Putinil 70% toetust kuna kõik on kulgenud veretult, vastupidi temal on näidata - näed, mina oskan asju korraldama ilma vägivalda, aga USA ning nende käsilased jätavad verist jäljed enda taga.
Täiemõõduline sõda tähendab sadu ning sadu kirste esimesel nädalal. See tähendaks totaalset olukorra muutust.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist