TUVASTADA tulirelv
-
- Liige
- Kontakt:
heh... ma sellisele just kevadel uue kaba tegin....
kas nüüd just täpselt samasugune aga äärmiselt sarnane... mettallosad kaetud 75% ulatuses graveeringutega... ning tegu oli 1909a inglise toodanguga... ennem puhastamist konsulteeru kindlasti ala asjatundjatega et mitte graveeringuid(olen kindel et ka sellel need olemas on), mis rooste all on, vigastada...

kas nüüd just täpselt samasugune aga äärmiselt sarnane... mettallosad kaetud 75% ulatuses graveeringutega... ning tegu oli 1909a inglise toodanguga... ennem puhastamist konsulteeru kindlasti ala asjatundjatega et mitte graveeringuid(olen kindel et ka sellel need olemas on), mis rooste all on, vigastada...
Sõjas ja armastuses on kõik lubatud....( muidugi seda kõikke genfi konvensiooni piires)
-
- Liige
- Kontakt:
...
Oskad äkki tootja firma nime öelda. Mis puutub puhastamisse siis ei julge eriti pihta hakata.Seda enam et kogemused puuduvad. Kaalun praegu oblikhape, sidrunihape või fanta varjanti.heh... ma sellisele just kevadel uue kaba tegin....
-
- Liige
- Kontakt:
Re: ...
Sidrunhape võib liiga tugevasti näksida, oblikhape sobiks kõige paremini. Pealegi, see ei tohiks graveeringutele midagi teha. Aga kindlasti kontakteeru spetsialistidega ka.Naabri Ants kirjutas:Mis puutub puhastamisse siis ei julge eriti pihta hakata.Seda enam et kogemused puuduvad. Kaalun praegu oblikhape, sidrunihape või fanta varjanti.
-
- Liige
- Kontakt:
...
Äkki on see pilt parem

Tagantlaetav on ta juba selle pärast et päästiku kaitse all asub see väikse "kõrvaga" hoob mis peaks rauad avama.

Tagantlaetav on ta juba selle pärast et päästiku kaitse all asub see väikse "kõrvaga" hoob mis peaks rauad avama.
On ikka parem! Riivistushoob on jah all näha. Näha ka seda, et metallpinnad väga halvas seisus. Vähemalt madalamad graveeringud on vist hävinud. Kodukootud hapetega võib selle vähese allesjäänu hävitada. Fosforhappel põhinev roostesurm tekitab pärast rooste eemaldamist metalli pinnale kaitsva oksiidikihi. (Nii vähemalt juhendi järgi.) Seda saaks peale kanda ka pintsliga. Meil maksab kontsentraat 80 eeku. Muidugi soovitaks enne teha väiksel pinnal proovitöö. Nii saab paraja kangusega segu doseerida. Lõpptulemusel peaks nähtavale tulema ka tehase märgistused ja aastaarv või mis sellest säilinud on.
Jahirelvasid valmistasid ja kombineerisid külamehed sageli ise. Paremad torud tulid rahva kätte teenete eest, segastel aegadel soomust tehes või mõisavarade oksjonitelt.
Jahirelvasid valmistasid ja kombineerisid külamehed sageli ise. Paremad torud tulid rahva kätte teenete eest, segastel aegadel soomust tehes või mõisavarade oksjonitelt.
-
- Liige
- Kontakt:
...
netist leidsin väga sarnase isendi pildid http://www.collectorsfirearms.com/admin ... temID=2917
Äkki ongi E.Whistleri toodang
-
- Liige
- Kontakt:
Re: ...
ei usu sellel millest siin räägitakse olid igast nikerdised peal ja toru oli sellel ju originaal võibolla lühemaks lõigatud aga ma mingi asjatundja ei ole lihtsalt avaldasin arvamustNaabri Ants kirjutas:netist leidsin väga sarnase isendi pildid http://www.collectorsfirearms.com/admin ... temID=2917
Mingi vana relv
Äkki oskab keegi öelda millega tegu ja pakkuda välja hinna palju võib selline maksta.
Leitud maa talust pööningult.Aasta peaks olema 1800 lõpp või 1900 algus.

Leitud maa talust pööningult.Aasta peaks olema 1800 lõpp või 1900 algus.

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline