Militaarleiud kaevudest, jõgedest, järvedest, merest ...

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.
Vasta
vdreving
Liige

Postitus Postitas vdreving »

Ma ise ühe asjaosalisena pakun välja,et alustada olekski tulnud ikka minust,kui leidjast.Praegu olen täiesti mustas augus ja infot ammutan toimuva üle isegi siit foorumist,niipalju,kui Arnold suvatseb suud paotada. Loomulikult ei rõõmusta asjade käik,kus minust tahetakse kenasti teerulliga üle sõita,mind kuidagi.Olgem ausad: Praegu olen selle pritsi pärast üleni pasaga kokku loobitud.Ja seda vaid seetõttu,et üks vennike kujutab,et ta jumal on. Ise küll ei arva,et minuga rääkida ei saa.Aga eks mõni mees tea paremini.Jääb mulle mulje,et olen selle Arnoldiga abielus olnud,teab teine kõiki täpselt.Äkki on selgeltnägija.?
vdreving
Liige

Kindel see,et annan,kui vaja.
Frundsberg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Frundsberg »

Läheks parem hoopis algsesse teemasse tagasi - nimelt oskab ehk keegi kogemusi jagada, kas reaalselt toimib veekogudest magnetiga otsimine. S.t. kõige primitiivsemal moel - magnetile tugev nöör ümber ja muudkui libistad mööda veekogu põhja nagu kalamees :lol:?

Küsin seepärast, et mulle pakutakse müüa hetkel 32-kilose tõstejõuga magnetit. Enne ei tahaks ostma hakata kui mõni targem on kinnitanud, et sellega ka muud teha on kui kaevu kukkunud ämbrid õngitseda. Endal peamine kartus selles, et kui ese mudakihi all, siis pole vist sest magnetist ju mingit kasu?
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

vdreving kirjutas:Jääb mulle mulje,et olen selle Arnoldiga abielus olnud,teab teine kõiki täpselt.Äkki on selgeltnägija.?
mitte, et ma pahasti öelda tahaks (no vahel lihstalt lipsab täiesti kontrollimatult sõrmede alt välja) aga tänapäeval, kui homod kesklinnas paraaditavad ja iga kolmas vend on nõid ja hiromant, ei julgeks kumbagi versiooni lõplikult välistada :twisted:
vre
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vre »

Vdrevingu albumis piltide nimega asjad all on karabiin k98,kuid väga imeliku vintraua otsaga.Ei ole nägu sellist ennem näind,kas keegi targem ehk teab sellest midagi rääkida?
aivar
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas aivar »

Muuseumides töötavad mehed ei saa vist aru et ilma vdrevinguta poleks neil seda kuulupritsi üldse võimalik vaadata.Lugedes Teie sõimu tekib tõenäoliselt ikka väga paljudel arvamus et muuseum või politsei on viimane koht kuhu leitud esemeid viia!Ärge imestage kui edaspidi kõik asjad rahaks tehakse-ise olete süüdi!
Kasutaja avatar
west
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas west »

K98 toru peal on lihtsalt standartne kummist kaitse,et rämps torusse ei sattuks.
ictta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ictta »

sa seda magnetit katsetamiseks enda kätte ei saa? ise katsetades saab kõige parema ülevaate magneti võimetest.
vre
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vre »

Arvasin seda isegi,aga piltide peal paistab teine olevat metallist.Aitäh vastuse eest.
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

Lugedes Teie sõimu tekib tõenäoliselt ikka väga paljudel arvamus et muuseum või politsei on viimane koht kuhu leitud esemeid viia!Ärge imestage kui edaspidi kõik asjad rahaks tehakse-ise olete süüdi!
Sa pole vist küll siis korralikult Vdrevingu postitusi läbi lugenud. Tegelikult oli viga see prits politseisse viia vaid oleks pidanud otse muuseumile andma. Ja muuseumid oma varadega juba ei sahkerda. Ja ega politseigi süüdi pole, sest tema peab vastavalt korrale talitama ja asja avalikustama ning kindlaid protseduure jälgides saab leidja asja omale nõuda kui omanik ei selgu. Tegelikult on minu isikliku arvamuse kohaselt omanik sel olemas kuna prits kuulus Kaitseliidu soomusautole Toonela, siis õigusjärgne omanik peaks olema Kaitseliit ja vdreving peaks nendega kokku mängima, et asi saaks õigesse muuseumisse.
Anton - horridoo!
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

Frundsberg , kas magnetiks on "Taavet" ja mis hinnaklassiga pakutakse. Ise ihaldan "Koljatit".
Huvitun maisest rasketehnikast.
vdreving
Liige

Kindlasti on igal asjal siin maakeral olnud omanik või isegi mitu.Hetkel peab riik vettpidavalt tõendama,et asi kuulus just sellele kellele kuulus.Selleks on kaks võimalust: 1 Kui suudetakse leida mingid dokumendid,mis tõendavad,et just selle seerianumbriga relv kuulus Toonelale.Pakun välja,et see variant on ebatõenäoline." 2 Saada minu valdusest kätte päritolu tõendav tekstiplaat ja kui see on ekspertiisi läbinud on asi korras. See variant jääb ära,kuna riik on volitanud asju ajama sellised vennad,kes endale lubavad ei tea mida. Matsidega pole mul midagi rääkida,nende koht oma kõnemaneeridega on külapoe taga. Mitte keegi pole näinud seda tekstiplaati peale minu,nii,et niikaua,kui asi minu käes on siis tegu VANA RELVA OSAGA! Kui riik ei suuda valge inimese kombel asju ajada ja proovib asju seljataga ajada siis kaotame kõik.Mõni rohkem mõni vähem. Kuulen siis,et riik oleks maksnud soliidse vaevatasu.Kellele,mis summs- haige jutt. Arnold loob praegu müüti kuidas paha Dreving leidis hea asja ja väljamaa rahatuusad tema uksetaga järjekorras seisid.Siis tuli õnneks kolmas Arnold ja ajas bande laiali,tehes suure kangelasteo ja päästis suure aarde.Kisub sinnapoole. Siinkohal võiks öelda,et oleksin võinud sada korda selle asja maha müüa.Kes mind keelas? Ja,kui veel pisut muuseumi teemast üle libiseda siis toodi kampaania käigus ära sama aastakäigu relvi küllalt palju.Kas need ka nüüd ära võetakse? Jääb vist nii nagu mõni ametnik otsustab. Kõik jahuvad Toonela kuuliprits - tõestage. Siinkohal lasen tõesti kõrge kaarega mõnele pähe,muidu kuivab puust pea lõhki. Nüüd paras aeg lapsi hirmutada: Kui kohe suppi ei söö tuleb paha Dreving ja peidab su ära nagu oma p....E. Mis puudutab,minu klaasimuuseumi siis riigilt olen taotlenud vaid nõustamist.Aasta tagasi lubati saata kohale väikemuuseumite nõustaja.Pole veel kohale jõudnud.Olen arvestanud,et selles ametis on kilpkonn,selle ajaga vist on kuhugi Vaida kanti jõudnud,eks ma ootan. Seda magnetit millele arutelu sooviti üle viia ei soovita osta.Täis mõtetu asi,kuna asjad on põhjas raskelt vaakumis.
vdreving
Liige

Oli jah kummist kaitse,miks metallne paistab ei tea. Sai tänagi pisut ringi kolatud.Krt.Pool päeva igasugu prahti pritsilindid jne. Lõpuks sain kolm head näitu.sabaots tunneb nagu oleks ühel puhul tegemist K 98 pundiga.Noh nii mitu tükki hunnikus. Hakka nutma noaga kuidagi kätte ei saa ümbrus üllatavalt sügavalt jääs.Eks mõnipäev peab kangi kaasa vedama,siis saate pilte ka.
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

"Koljat" hoiab kinni üle 200 kg., arvad , et sellega ei saa?
Huvitun maisest rasketehnikast.
MP
Liige
Kontakt:

leiud...

Postitus Postitas MP »

Olen seda teemat päris pikalt jälginud- ja lugenud...
Teema algatajast Frundspergist on jäänud päris sitt mulje,,,,,,, rääkige leidudest jne.
Ville, kes mõnda asja näitas, on nüüd kurjategija... vist :?:
Mõtlesin et, panen ka mõne pildi üles V- Emajõe leidudest.. aga ei :cry:

Komenteerige...

MP!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline