Kas N Liidus oli ka midagi head?

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Re: Kas N Liidus oli ka midagi head?

Postitus Postitas Sho »

Kapten Trumm kirjutas:3000 eurose palga pealt paistavad paljud asjad elementaarsed, 700 eurose pealt aga enam mitte.
Väga õige!
Ja samamoodi paistavad 70 eurose sissetuleku pealt asjad teistmoodi kui 700 eurose palga pealt.
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

Kapten Trumm kirjutas: 3000 eurose palga pealt paistavad paljud asjad elementaarsed, 700 eurose pealt aga enam mitte.
Jah nii on. Kuid samas ei takista see pisike asjaolu lugupeetavat, kes saab oma sõnutsi oluliselt rohkem, kui keskmine palk, jutlustamas alla keskmise saajatele, millised asjad neile elementaarsed tunduma peavad
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Samas ei takista see pisike asjaolu vt edasi) noort lugupeetavat, kes pole kasvatanud ainsatki titte ega lappinud ise ainsatki vana autoronti, siin oma irriteerivas-sofistilises toonis teemal, millest ettekujutus samahea kui null on, siin tarkust jagamast. Mu ühel tuttaval on päris uus Porsche ja ta väidab, et on odav pidada. Mis teha, kas oleks ka mulle odav? :dont_know:
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Kapten Trumm kirjutas:Samas ei takista see pisike asjaolu vt edasi) noort lugupeetavat, kes pole kasvatanud ainsatki titte ega lappinud ise ainsatki vana autoronti, siin oma irriteerivas-sofistilises toonis teemal, millest ettekujutus samahea kui null on, siin tarkust jagamast. Mu ühel tuttaval on päris uus Porsche ja ta väidab, et on odav pidada. Mis teha, kas oleks ka mulle odav? :dont_know:
Tuleme siis tagasi alguse juurde - palun viita mulle ainukenegi minu öeldud väide, mis eeldab lapse üles kasvatamist. Täitsa põnevusega kohe ootan.
Autode puhul olen tunnistanud, et puudub isiklik vahetu kogemus ja samas viidanud, millele ma tuginen. Sellega peaks ju ometi selge sott olema, või mis?
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kilo Tango »

vaoinas kirjutas:
Kapten Trumm kirjutas:Samas ei takista see pisike asjaolu vt edasi) noort lugupeetavat, kes pole kasvatanud ainsatki titte ega lappinud ise ainsatki vana autoronti, siin oma irriteerivas-sofistilises toonis teemal, millest ettekujutus samahea kui null on, siin tarkust jagamast. Mu ühel tuttaval on päris uus Porsche ja ta väidab, et on odav pidada. Mis teha, kas oleks ka mulle odav? :dont_know:
Tuleme siis tagasi alguse juurde - palun viita mulle ainukenegi minu öeldud väide, mis eeldab lapse üles kasvatamist. Täitsa põnevusega kohe ootan.
Autode puhul olen tunnistanud, et puudub isiklik vahetu kogemus ja samas viidanud, millele ma tuginen. Sellega peaks ju ometi selge sott olema, või mis?
Vaata reegel nr.1
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Kapten Trumm kirjutas:
Kool, karjäär, maailmaavastamine
Mõtestasin selle enda jaoks lahti nii - miks tänapäeval pole popp olla tööline, vaid peab olema insener, müügijuht ja haldusjuht.
Lihtsalt vahemärkusena, insenere tahetakse eestisse sisuliselt sisse vedama hakata. Kipub osadel erialadel kaunikesti ebapop teema olema, kaua tuleb õppida jne....
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Aga vaata vahelduseks, mitu humanitaar-bakat produtseeritakse täna ühe inseneri kohta.
Suurim ühiskondlik väärtus tekib tänapäeval eelkõige uute asjade väljamõtlemise, elluviimise ning efektiivse tootmise kaudu.
Selline asi nõuab insenere, kes asju välja mõtlevad ja ettevõtjaid, kes inseneridele tööks võimalused loovad.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Kusjuures nagu elu on näidanud, suudab üks traditsionaalse inseneriharidusega tegelane enamalt jaolt ka administreeriva tööga hakkama saada, vastupidiseid näiteid nagu eriti ette ei tule. Kunagi tõdeti, et sillaehitaja suudab administreerida, administraator aga on sillaehitamisega kuses.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Häda näib olevat selles, et ühiskonnas on selline eduklishee tekkinud - eduks peab tingimata olema kõrgharidus.
Nagu me siin juba vist korra tõdenud oleme, pole see just päris alusetult tekkinud, kutseharidusega võib selle mediaanipalgagagi raskusi tekkida.
Näiteks riigisektoris polegi alla kõrghariduse lootust normaalset äraelamist võimalikku tööd leida.
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kilo Tango »

Kapten Trumm kirjutas:...Aga vaata vahelduseks, mitu humanitaar-bakat produtseeritakse täna ühe inseneri kohta...
Hea meelega vaataks aga ma ei leia kohe head allikat. Äkki Sa Trumm avaldad selle numbri või vähemalt allika, millele tugined.
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Kapten Trumm kirjutas:Aga vaata vahelduseks, mitu humanitaar-bakat produtseeritakse täna ühe inseneri kohta.
Mul pole õna aimugi ja ma ei oska ka kusagilt vaadata, lihtsalt Sa panid nad enne kõik ühte patta. Seda et inseneridest puudu on, võib aegajalt lehest lugeda.
Kapten Trumm kirjutas:Mõtestasin selle enda jaoks lahti nii - miks tänapäeval pole popp olla tööline, vaid peab olema insener, müügijuht ja haldusjuht.
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Kilo Tango kirjutas:
vaoinas kirjutas:
Vaata reegel nr.1
Nii ta taaskord on

Trummile lõpetuseks:
Olen minagi siinses foorumis eksinud korduvalt heade käitumis- ja vestlustavade vastu - ka Trummiga kõneldes. Kuid kaasfoorumlase aadressil valetamine ei ole teps mitte minu repertuaarist. See ei ole lihtsalt ilus, et mitte öelda - on suisa häbiasi.

Joss Metsast kirjutas:Lihtsalt vahemärkusena, insenere tahetakse eestisse sisuliselt sisse vedama hakata. Kipub osadel erialadel kaunikesti ebapop teema olema, kaua tuleb õppida jne...
Jäi ka sama asi silma, aga olin eelnevat arvestades targu vait.
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

Kapten Trumm kirjutas:Häda näib olevat selles, et ühiskonnas on selline eduklishee tekkinud - eduks peab tingimata olema kõrgharidus.
Nagu me siin juba vist korra tõdenud oleme, pole see just päris alusetult tekkinud, kutseharidusega võib selle mediaanipalgagagi raskusi tekkida.
Näiteks riigisektoris polegi alla kõrghariduse lootust normaalset äraelamist võimalikku tööd leida.
Lõpuks ometi hakkab teema jõudma tagasi nii öelda topic'usse - mis nõuka ajal oli hea.

Tõsi - nõuka ajal sai igasugu intelligendiniru oma õiglast näljapalka ning töörahvas sai õiglaselt rahapalka. Eriti kolhoosis. Nüüd vaat on osad intelligendinirud sealt õhukese leiva pealt ära põgenenud.

See on tõesti nihu läinud vahepeal.

Tõsi - õpetajad ja muud kultuuritöötajad on õnnestunud ikka õnnelikult veel seal mediaanpalga peal hoida. Kõrgest haridusest hoolimata...
von manstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas von manstein »

Lõpuks ometi hakkab teema jõudma tagasi nii öelda topic'usse - mis nõuka ajal oli hea.
Ehh, kuradi hea et algradadele tagasi juhiti.

Nõukogude võim on koduperet koguni kahel korral premeerinud autoostuloaga.
1981a ja 1989a. Mõlemad olid mossed.

Viimane sai päris laibaks sõidetud. Pressi alla läks alles aastal 2006.

Asjassepühendatud mõistavad, et säherduste aparaatide käigus hoidmiseks pidi mutrivõti kindla peale õigetpidi pihku sobima..

Selles valguses on 18 aasta vanune golf esmaklassiliste kasutajaomadustega. Nii sõiduomaduste kui ka tehnoloogiliste lahenduste mõttes.

Et Trumm siin hirmutas õnnetuid golfiomanikke:
Esisilla remondikomplekt RTS - 398 eurot.
Päriks naljaviluks, palju maksab mosse rooliotsa remontkomplekt. Sa ikka saad asjale pihta..? :D

Vastata võib ka Lemet. Ühe mütsi all mõlemad..
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Päriks naljaviluks, palju maksab mosse rooliotsa remontkomplekt
Midagi ei maksa, mul peaks teisi veel praegugi kuuri all vedelema. Pilt
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist