Eitamata kõigi nende vidinate vajalikkust, näeb see minu pilgule ikka jube välja.chipy kirjutas:et granaadiheitja Galili all teeb selle relva ikka kuradi ebamugavaks.

Eitamata kõigi nende vidinate vajalikkust, näeb see minu pilgule ikka jube välja.chipy kirjutas:et granaadiheitja Galili all teeb selle relva ikka kuradi ebamugavaks.
Mitte, et USP saast oleks vaid enamik väljatoodud USP eeliseid oli ju puhtalt kellegi soovmõtlemine. Seda ütlevad ikka need kes teemat valdavad, Kapten Trumm nähtavasti nende hulka veel ei kuulu.Kapten Trumm kirjutas:Oot mis sellel USP-l siis viga on? Et mõnele mehele meedib Clock 17 rohkem, siis kohe USP on saast?Ja kohe ei valda "tegelased" teemat kui rubla ütleb?
M.O.T.T. Ja vastasele näeb see sama kohutav ning hirmutav välja.Eitamata kõigi nende vidinate vajalikkust, näeb see minu pilgule ikka jube välja.
Lihtne on tegelikult kaua taga pabereid lugedes jõuda järeldustele - parandab lasketäpsust, suurendab efektiivsust jne.Ma olen väga vastu jalaväelase automaadi lisadega ylepuistamisele. Ma saan aru, et sofikatele voi teatud mööndustega missioonikutele, kuid miks on ajateenijatele ja reservile vaja neid vidinaid osta, mida enamik tegelikult kasutada ei suuda ja relv läheb oluliselt raskemaks? Vaadake, mis on keskmise jalaväelase laskeoskus automaadiga ja kui vähe see paraneb punatäpi lisamisega. On ikka vaja voi peaks hoopis laskeoskust treenima? Need vähesed kaitseliitlased, kes suudavad täpsemalt lasta, koolitatakse esimesel voimalusel tellideks ja teised tegelevad peamiselt KP moona järelevedamisega. Miks on vaja Aimpointi ja 3x suurendust sellisele jalaväelasele?
See oleks kyll vägev, kui eestlased viikingite kiiluvees saaksid endale moistliku hinnaga IFVd rehepappida.![]()
Et HK-416 on rämps või hoopis NM149?Leo kirjutas:Ma olen mitme riigi jalaväelaste arvamusi kuulanud, ja eranditult koik on seda meelt, et nende standardrelv on suurte puudustega voi suisa rämps ja turul on paremaid lahendusi.
Kui peetakse silmas pildil olevat isikut, siis Leedu KV Peastaabi ülem Vilmantas TamosaitisLeo kirjutas:Muide, mis riigi mees see mereväelane on, kes koikide lisadega SARiga oma vasakut biitsepsit treenib?
Summuti ostmine oleks üks asi mida on vaja läbi mõelda enne uute automaatide hanget. Praegu kasutab summutit EKV väga väike seltskond. Arenguhüppena võiks summitid tulla veel nt KL VG ,Brigaadi luureüksustele ja kõikidele snaipridele ka KLis. Ning kui me räägime Scoutspataljoni arendamist maailma tasemel eliitjalaväeüksuseks ,siis ka neile.Summuti saaks veel otsa panna, siis saaks kuni 1 kilo veel juurde toru otsa.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline