Kas N Liidus oli ka midagi head?
-
kana tagumik
- Liige
Re: Kas N Liidus oli ka midagi head?
Vaesus süveneb....igaüks Soome minna ei saa....
http://www.ohtuleht.ee/548557
valitsuse kirumisel ja vahetamisel pole ka suuremat mõtet: 2/3 eelarvest on juba seadustega paika pandud kohustused...
valitsuse kirumisel ja vahetamisel pole ka suuremat mõtet: 2/3 eelarvest on juba seadustega paika pandud kohustused...
Viimati muutis kana tagumik, 04 Okt, 2013 21:49, muudetud 1 kord kokku.
-
von manstein
- Liige
- Kontakt:
Lemet, oleme koos kuss..
Las poiss higistab.
Tuleb rattatrennist tagasi ja kukub guugeldama..
Las poiss higistab.
Tuleb rattatrennist tagasi ja kukub guugeldama..
Humanitaar-bakade paljundamine on kõikide vaeste riikide omapära. Inseneri koolitamine maksab ränka raha, kasvõi supler, mida oma käega katsuda saaks on oma 30 euri ja ülejäänud laborisisustusest pole mõtet rääkidagi. Kuskil 90-ndatel toimis autoasjanduse õpetamine Tallinnas ainult Toyota armust.Joss Metsast kirjutas: Lihtsalt vahemärkusena, insenere tahetakse eestisse sisuliselt sisse vedama hakata. Kipub osadel erialadel kaunikesti ebapop teema olema, kaua tuleb õppida jne....
Kui ma kunagi humanitaar-bakaks pürgisin, seletas õppejõud, et juristi õpetamine on ilgelt lihtne ja odav. Vaja on klassiruumi, mingit raamatukogu moodi asja kui sedagi (ah, otsigu ise) ja paari venda, kes asja enam-vähem jagaks. Siis oli Eestis suurusjärgus 20 juurakooli ja ikka selliseid kauboisid käis õppejõududeks keda valges maailmas inimeste hulka ei loetudki. Mingine sõel on nüüd tekkinud, aga põhimõtted on ju samad.
Teine huvitav nähtus on "bürokraatia tekitab bürokraatiat". Mu kõrvu on jõudnud, et USA-s õpetatakse mõnes ülikoolis täiesti tõsimeeli sellist eriala nagu feminism. Kusjuures lõpetajal pole muud karjääriperspektiivi kui hakata välja õpetama uusi feministe. Jälle hea odav ja koolitaja jaoks kerge raha. Ei ole veel kuulnud, et mingit anatoomikumi või laboratooriumi vaja oleks.
Meil on kah samasugune asi ülikoolis olemas - usuõpetus.vanahalb kirjutas:Teine huvitav nähtus on "bürokraatia tekitab bürokraatiat". Mu kõrvu on jõudnud, et USA-s õpetatakse mõnes ülikoolis täiesti tõsimeeli sellist eriala nagu feminism. Kusjuures lõpetajal pole muud karjääriperspektiivi kui hakata välja õpetama uusi feministe. Jälle hea odav ja koolitaja jaoks kerge raha. Ei ole veel kuulnud, et mingit anatoomikumi või laboratooriumi vaja oleks.
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Teoloogia ja feminism on vast siiski pisut erineva kaalukategooriaga asjad. üks põhineb kahel tuhandel aastal ja teine viimasel paarikümnel. Eestis on teoloogiat enam-vähem järjepidevalt õpetatud vaata et pea 400 aastat.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Samat juttu räägiti ka mulle. Lisaboonuseks selliste erialade juures on veel see, et saab ühte auditooriumisse kokku panna paarsada inimest. Katsu sa aga paarisajale tehnika/IT/vms tudengile üheaegselt laboris midagi teha.vanahalb kirjutas: Kui ma kunagi humanitaar-bakaks pürgisin, seletas õppejõud, et juristi õpetamine on ilgelt lihtne ja odav. Vaja on klassiruumi, mingit raamatukogu moodi asja kui sedagi (ah, otsigu ise) ja paari venda, kes asja enam-vähem jagaks. Siis oli Eestis suurusjärgus 20 juurakooli ja ikka selliseid kauboisid käis õppejõududeks keda valges maailmas inimeste hulka ei loetudki. Mingine sõel on nüüd tekkinud, aga põhimõtted on ju samad.
Kas see, et üht luulut on teisest luulust kauem viljeldud, annab luulule mingit kaalu?Lemet kirjutas:Teoloogia ja feminism on vast siiski pisut erineva kaalukategooriaga asjad. üks põhineb kahel tuhandel aastal ja teine viimasel paarikümnel. Eestis on teoloogiat enam-vähem järjepidevalt õpetatud vaata et pea 400 aastat.
Miljonid kärbsed ei saa eksida, sitt peab olema hea?
Kui feminismi oleks kauem õpetatud kui teoloogiat, oleks kaalukategooriad vastupidised?
Vahest feminism ongi vanem kui teoloogia, ainult teda pole vahepeal õpetatud.
Ei vaidle üldse vastu aga ühe kommentaari peale tuli "Pikker"i lugu meelde. (Too kus kaks rasvunud meest kurtsid sõja raskuse üle aga tuli välja filmist lõigata kuna õllekõhud ei näita väga rasket elu)kana tagumik kirjutas:Vaesus süveneb....igaüks Soome minna ei saa....
vaesuse nägu Eestis / 07:07, 5. okt 2013
Vaesuse nägu Eestis - ülekaaluline mees pakib asju kahte uude ja kallisse kohvrisse. Laua peal on läpakas.
Kallid õhtulehe kommud, kas te ei suutnud Eestist tõesti mitte ühtegi vaest inimest leida? Mõni peaks ju ikka leiduma?
[i]“It is difficult to get a man to understand something, when his salary depends on his not understanding it.” [/i]
Ametlik hind oli tühine aga kus kohalt neid saada oli kui vaja läks? Lisa hinnale juurde Moskva või Leningradi reisi kulu kui ei olnud õnne omada tuttavat spekulanti.Lemet kirjutas:Midagi ei maksa, mul peaks teisi veel praegugi kuuri all vedelema.Päriks naljaviluks, palju maksab mosse rooliotsa remontkomplekt
No ei olnud Mosse rooliotsad kaup, mille järgi Moskvasse ja Leningradi tuli sõita, sõrmi valmistasid siin kohapeal mitmed ettevõtted(praktiliselt igaüks, kel neid vaja läks, kel treipink töökoja nukas seisis ja vähegi selgema silmaga treial olemas oli) ja kausse nende tarbeks valati siinsamas Eestis. Kattekummegi tehti kah Tallinnas. Ja ei maksnud need detailid tõesti mitte midagi. Terve komplekti remondihinnaks oli Uduvere valuuta- poolik. Maksis siis mis ta erinevatel aegadel maksis, 3.65, 4. 12 või 5. 20. Mitte et see nüüd midagi head oleks olnud, lihtsalt faktide nentimine. Kuidas tegelikult oli.Ametlik hind oli tühine aga kus kohalt neid saada oli kui vaja läks? Lisa hinnale juurde Moskva või Leningradi reisi kulu kui ei olnud õnne omada tuttavat spekulanti.
Vaat see on alles huvitav ilmavaade. Tõesti huvitav. Sellistega tegelemiseks on lausa terve teadus/äriharu välja mõeldud - psühhiaatria.Sho kirjutas:Kas see, et üht luulut on teisest luulust kauem viljeldud, annab luulule mingit kaalu?
Kui feminismi oleks kauem õpetatud kui teoloogiat, oleks kaalukategooriad vastupidised?
Vahest feminism ongi vanem kui teoloogia, ainult teda pole vahepeal õpetatud.
Oman vastavaid kohustusi ja piiramatuid õigusi antud ülesannete täitmisel.
Psühhiaatriat õpetatakse nimetatud luuludega võrdselt ja paralleelselt.
Klassikaline juhtum. Selliseid, nagu isand sho, on juba 19. sajandi lõpupoolest psühhiaatriaraamatutes kirjeldatud. Üks ja ühine näitaja - mina olen tark, kõik teised lollid. Näiteks paar miljardit katoliku kiriku liiget on kõik lollid, isand sho teab aga kogu maailma tarkust. Eriti vinge.Sho kirjutas:Psühhiaatriat õpetatakse nimetatud luuludega võrdselt ja paralleelselt.
V..tu, kas teid ennast juba ära ei tüüta see jama. Eesti Vabariik on p..sses ja lõplikult, no ma ei tea, olen mina idioot või on teised? Vist olen ma mõnestki siin osalevast vanem, st mäletan kuidas elati ja oskan seda tänasega võrrelda. Vingujatele võiksin öelda - te üldse ei tea mitte millestki midagi.kana tagumik kirjutas:Vaesus süveneb....igaüks Soome minna ei saa....
P...s nüüd kindlasti mitte, aga ega ei saa pattu salata- paljusid asju saanuks vast teisiti ja ehk paremini teha. Pikaajaline programm ja eesmärk puuduvad, selle asemel kustutatakse tulekahjusid.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Qwerty226 ja 2 külalist