Vene propagandasõda Eesti vastu
Võib-olla, seepärast, et tegusõnal "sarnastuma" on pigem negatiivne tähendus?Satakas kirjutas:aga mina ei näe mingit naljasoont. kui üks pool peab enesestmõistetvaks sellist lähenemist ja "traditsioonide" hoidmist, miks krt sis teine pool ei võiks?

Ateistid tähistavad Jõule, usklikud joovad õlut paganlikel pidupäevadel -- kuid nad halastamatult hävitasid teineteist tule ja mõõguga vaid mõned sajad aastat tagasi...
voaa...aga kes kristlastest-ateistidest tänapäeval eriti teineteist nende tähtpäevade pärast süüdistab? seda marginaalset seltskonda, kes süüdistab kristlasi jõulude varastamises EI SAA arvesse võtta sest na ei ületa madalamatki uudistekünnist. selliseid kristlasi aga, kes ateiste jõulude pidamises süüdistaks, tean eesti "avalikus sektoris" vaid kahte ja nemad liigutuvad niikuinii meditsiinisteks juhtumiteks.
niisiis, mida sa tahtsidki öelda?
niisiis, mida sa tahtsidki öelda?

Jah, eestlasi saab süüdistada kõigis surmapattudes, isegi nendes, millest meil aimugi pole. Tõin ühes foorumis viite Postimehele, kus avaldati küsitlustulemused: http://rus.postimees.ee/070507/glavnaja ... /15915.php
Esimene kommentaar oli selline:
Esimene kommentaar oli selline:
мне нравяться придуманые Эстонцами термины-неграждане и неэстонцы! Называите уже сразу - нелюди!
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Tahtsin öelda, et pole mõttet sarnastuda. Troll kirjutas sellest, et tal oli mingis venekeelses foorumis raske "Eesti asja eest seista", Araterl on teda toetanud (vist ponim.com valusate kogemuste mõjul
) -- mina aga räägin sellest, et võib-olla nad räägivad vale publikuga, kellest pole mõtet oodatagi teistsugust reaktsiooni. Ja mitte sellepärast, et vastaspool on venelased, kes nagu geneetiliselt ei oska argumenteeritult vaielda. Vaid seepärast, et vastaspool ei oska ja ei tahagi teisitimõtlejaid kuulata. On aga teised inimesed ja teised venelased. Ja teised foorumid ja muud suhtluskeskkonnad. No kujutage ette, et eestlaste mõttemaailmast arvustatakse delfi-kommentaaride alusel 

samastumisega seoses tuli ka endal peale viimast posti mõte, et AGA MIKS ÜLDSE püüda endaga seotud mõtteid, ideid ja käitumist võrrelda näiteks mingite ateistide-kristlastega? minu silmis liigitub see odavaks ja haledaks õigustuseotsimsieks.
mul oma 10a põnniga pidevalt sellelaadseid ütlemisi olnud: "miks sa poriste saabastega otse tuppa tatsad?" "aga tõnis KAAA tatsab!"
mul oma 10a põnniga pidevalt sellelaadseid ütlemisi olnud: "miks sa poriste saabastega otse tuppa tatsad?" "aga tõnis KAAA tatsab!"
Lihtsalt on kahju vaadata, kui kergelt annab massiteabevahendite abil inimestega manipuleerida! Eriti vene telekanalite abil kujundatud Eesti-vastane hüsteeria tundus küll üsna massiline olevat. Venelastel tundub olevat vähe sellist elutervet skeptitsismi, millega eestlased on alati silma paistnud - ilus jutt ja "ülevad" mõtted kuskilt telepurgist või kõnetoolist on meid tavaliselt ainult haigutama ajanud. Mis ei tähenda muidugi seda, et eestlastega ei annaks üldse manipuleerida.
Minu lugu on eestlaste "fašismist" on pärit minu perest ja minu kahe onu näite varal. Üks läks 1941.a. mopiga Punaarmeesse. Teine pärast korduvat püüdmist 1944.a. "vabatahtlikult" 20. SS diviisi. Saatus säästis neid mõlemaid. Isegi haavata ei saanud kumbki. Prahas sõja lõpetanud välgupoiss tuli omal käel koju. Ka Siberis ei käinud.
Nii said vennakesed perekondlikel üritustel tihti kokku. Pärast paari pitsi kargas saksa sõjaväes teeninud vend püsti, lõi kannad kokku, viskas käe üles ja kraaksatas natsitervituse. Selle peale läks muidugi võitjast vend õhku täis ning teema jätkus üksteise süüdistamisega, kes ikka vabaduse eest võitles ja kes keda Emajõe ääres põõsa tagant lasi. Rahval nalja kui palju! Tegelikult ei olnud nn. saksa onu absoluutselt natsimeelne mees. Tema väitel kasutati nende väeosas sakslaste mõnitamiseks natsitervitusel sõnapaari "Ei ütle" ja seda natuke saksapäraselt väänates. Nii jäi kämbudel mulje aktsendiga natsitervitusest. Selline kergem looke siis vahele!
Nii said vennakesed perekondlikel üritustel tihti kokku. Pärast paari pitsi kargas saksa sõjaväes teeninud vend püsti, lõi kannad kokku, viskas käe üles ja kraaksatas natsitervituse. Selle peale läks muidugi võitjast vend õhku täis ning teema jätkus üksteise süüdistamisega, kes ikka vabaduse eest võitles ja kes keda Emajõe ääres põõsa tagant lasi. Rahval nalja kui palju! Tegelikult ei olnud nn. saksa onu absoluutselt natsimeelne mees. Tema väitel kasutati nende väeosas sakslaste mõnitamiseks natsitervitusel sõnapaari "Ei ütle" ja seda natuke saksapäraselt väänates. Nii jäi kämbudel mulje aktsendiga natsitervitusest. Selline kergem looke siis vahele!
Loe ja imesta! Ikka teeme " suurele ja sõbralikule naabrile" liiga. Eestlased puha fashistid.Mina isiklikult olen jah,ega häbene seda välja öelda.Kui on kommunistid siin asju ajamas peab ka mõni fashist vastukaaluks olema.Lehed kõik möla täis.Räägitakse,et on vene ja eesti kogukond.Mina arvan,et saab olla vaid vene kogukond,sest põlisrahvast oma kodumaal ei saa kuidagi kogukonnaks nimetada.Vaja leppimiseks dialooge pidada.Krt.kellega? Lambanahas huntidega ,kes sulle noa selga löövad või? Ja,mis puudutab kogukonda kellele me siin pidevalt liiga teeme siis neid võib iseloomustada nende rahvuslinnu järgi.See on lind kes sööb palju,kisab palju ja s...b palju valimata kohta.
Propagandast rääkides oleks ehk hea välja tuua legendi, mille järgi pronksmees on tegelikult Kristjan Palusalu - koos Palusalu sõjatee kirjeldusega. Samuti võiks rõhutada, et tegelikult leinab ta oma kaaslasi, kes tööpataljonis surnuks näljutati. Ja üleüldse on see eesti kuju, mille sibulad pänna on pannud.
------------8<--------------
Üldiselt nad teavad seda, et modelliks oli Palusalu, vähemalt neist kolmest vene foorumist, kus mina käisin, oli kahes foorumis keegi selle fakti välja toonud. Ja mis see muutis? Midagi! Va fašistidest eestlased ei austa ka omi olümpiakangelasi - umbes selline järeldus.ottojama kirjutas:Propagandast rääkides oleks ehk hea välja tuua legendi, mille järgi pronksmees on tegelikult Kristjan Palusalu - koos Palusalu sõjatee kirjeldusega.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline