Nali

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
sannaman
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sannaman »

:mrgreen:

Pilt
"(●̪●)"
sannaman
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sannaman »

"(●̪●)"
Kasutaja avatar
bombard
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas bombard »

Kasutaja avatar
Põrgust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Põrgust »

Kasutaja avatar
TTA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas TTA »

http://www.youtube.com/watch?v=YEYyio4Ofps

Blondiinid ja relvad... :lol:
Iseenesest päris närvekõditav situatsioon.
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jackpuuk »

http://www.liveinternet.ru/community/ufa/post52019297/
Loodan, et see pole tulevikust:" Corvus v vannoi!!!" :wink:
sitt päev, kellele kurdad
krijgsvolk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krijgsvolk »

Nu vrjadl li jemu tam, v vannoi, osobenno to nravitsja, un nevo že perja vzmoknut i bolše ni hrena letat i pizdapolit ne smožet!
Aga see blondiini nali... tegelt tõsine asi.
Also, olen ise laskeväljal olnud lolli kõrval, kes peale tulekäskluse saamist, sõrm päästikul sünkroonselt koos toruga minu poole pööras...S-S-S-a vanaraisk, küll oli kiire kõhuli viskamisega, ainult ülemuse kohalolekk päästis tolle tropi sihverplaadi.
Natšalnik võttis mõnuga ise tolle tüübi kõik esivanemad läbi ja selgitas välja, mis loomaga neist keegi sugulises vahekorras oli olnud, et selline elukas valja oli tulnud!.
Ülemus oli norm mees, oli ise ka Afganistanis sõdinud, tsurkasid ei kannatanud silmaotsaski.
Nii, et lolle on igas armees ja muidu kah jagub igal poole , kahjuks ka kõikvõimalikesse foorumitesse...
Muide kusagil netis nägin klippi svenssonite juures laskeväljal toimunud tõelisest naljast, ehk on mõni siin isegi näinud.
Nimelt asus laskeharjutust sooritama nii ca 45- 50 kg eluskaalus ülefeminiseerunud ja lollist peast kroonu roninud tütarlaps.
Pani siis automaatvintpüssi palge ja kui paugu pani siis tagasilöögist kohe selili oli!
Pagan, kui stiillselt see hädasõdur kukkus, "ten points", jalad käisid peast kõrgemale.
Ma mõtlen, et äkki oli isegi AK-4, aga kindel ei või olla.
Ingvar
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Ingvar »

Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

PM kommentaariumist heaoluriigi Rootsi Mälmö eeslinna Rosengardi teemalise artikli alt leitud .

Politseinik läheb getosse. Mingi multikulti lebab seal surnult, 20 kuuliauku keres. "Milline õudne enesetapp" mõtleb politseinik ja hakkab protokolli täitma.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
Basilio
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Basilio »

Nimi on Basilio, kõuts Basilio!
Kasutaja avatar
lant
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas lant »

Vaatasin seda vene värki kus keegi roomas tänaval ja tuli kohe meelde pühapäevane juhtum Tartus.
Hakkasin koju sõitma Tartu Konsumi(Emajõe ääres) juurest parklast ja sõitsin siis Ujula tänavalt Staadioni tänavale , et sealt siis Lubja kaudu Puiestee tänavale saada.Kell oli juba 15.40 õhtul.
Staadioni tänaval mingi 20 meetrit sõitnud, märkan järsku, et midagi tuleb mulle mäest alla hea hooga vastu .Hea veel, et sain mööda põigata.
Mingi invaliid oma käruga veeres(selg ees) :wall: mäest alla ja otse minu suunas.Ise jumalast täis kui tarakan.Ilm oli üsna sombune ja õnn, et pihta ei pannud.
Karta on, et ta seal kandis kusagil elab.
Kasutaja avatar
Madis22
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis22 »

lant kirjutas:
Vaatasin seda vene värki kus keegi roomas tänaval ja tuli kohe meelde pühapäevane juhtum Tartus.
Hakkasin koju sõitma Tartu Konsumi(Emajõe ääres) juurest parklast ja sõitsin siis Ujula tänavalt Staadioni tänavale , et sealt siis Lubja kaudu Puiestee tänavale saada.Kell oli juba 15.40 õhtul.
Staadioni tänaval mingi 20 meetrit sõitnud, märkan järsku, et midagi tuleb mulle mäest alla hea hooga vastu .Hea veel, et sain mööda põigata.
Mingi invaliid oma käruga veeres(selg ees) :wall: mäest alla ja otse minu suunas.Ise jumalast täis kui tarakan.Ilm oli üsna sombune ja õnn, et pihta ei pannud.
Karta on, et ta seal kandis kusagil elab.
Selles linnaosas on koos kodutute varjupaik, hooldekodu ja vaimse tervise hooldekeskus. Kolm päris mahukat ettevõtmist, kus nimetet tegelane peavarju leida võib.
The laws of physics is more what you'd call 'guidelines' than actual rules.
Närakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Närakas »

Korra oli siis selline lugu, et otsustasid siis lõuna eesti noored endale auto soetada. Vaadati interneti avarustest ja valiti siis sobiv sõiduk välja.
Helistati auto omanikule, kes pärit Sillamäelt. Lepiti kokku, et saavad laupäeval kell 15 bussijaamas kokku ja vaatavad kauba üle ja kui kõik korras, siis vahetab auto omanikku. Sõitsid siis ostjad kokku lepitud päeval välja ja ootavad. Kell juba 17.00, autot ei kuskil. Hakkasid siis helistama müüjale, et kus oled ja mida nöögid, meil kulutused tehtud ja lossi ei taha kannatada. Müüja vaidleb vastu, et kus krt ise olete - mina olen kaks tundi juba bussijaamas kükitanud ja teid oodanud. Lõuna osariikide mehed läksid siis ka puhevile ja kukkusid seletama, et siin linnas ju vaid üks bussijaama ja eksimine välistatud. Jupp aega kirjeldasid mõlemad osapooled, et kus on ja millised välja näevad - lihtsalt, et võibolla teineteisest mööda vaadanud. Lõpuks asi juba päris kuum ja Sillamäe mees küsis, et olete mehed ikka Sillamäel? Mehed vastasid, et loomulikult Sillamäel, kus siis veel, et siin linnas on veel Mustamäe, Õismäe ja Lasnamäe :D :D :D
Alati võib ju hullemaks minna....
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Mingi invaliid oma käruga veeres(selg ees
See meie Lubja tänava Maresjev! Kui tal veel sõiduvahendit ei olnud, siis liikus neljal jalal, kilekott taaraga hambus. Esimest korda nähes võttis ikka sõnatuks (kui korra kuus puhtaks pestakse ja karvad maha aetakse, tuleb nähtavale nooremapoolne vene parm, jalad on altpoolt põlvi amputeeritud, ringi "tatsas" ehitustöölise põlvekaitsmetega), igal juhul pole asi naljakas.
Erinevalt meie Toompea ajuinvaliididest - http://uudised.ekspressauto.ee/news/aut ... 1&l=wdelfi
Kasutaja avatar
harri13
Liige
Kontakt:

Evelyn Kaldoja: rak­etikilbiühistu

Postitus Postitas harri13 »

http://www.postimees.ee/?id=346563

hea kõhutäis naerda :lol:
Elagu Eesti Wabariik!
Peaasi et oleksime iseseisvad ja juhid oleks õiged!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline