Vene-Ukraina rahu (käimasolevad konsultatsioonid, tulevik)
Re: Vene-Ukraina rahu (käimasolevad konsultatsioonid, tulevik)
Rubio olevat öelnud " kui järgmise paari päevaga mingit arengut ei toimu, pühib usa käed puhtaks ja liigub teistele probleemidele ".https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... -deal.html
Isiklik arvamus: Ukraina tahab et venemaa annaks varastatud maad tagasi ja nõuab et usa survestaks venkusi rohkem. Venemaa ei taha varastatud maid tagasi anda kuna kaotaks näo, samal ajal ütleb usale "kui keerate vinti juurde me aitame Põhja-Koreal ehitada paremaid pikkamaa rakette ja Iraan saab oma tuuma võimekuse paari kuu pärast valmis.
Usa vaatab et sõda üle 3 aasta kestnud, raha pandud suurelt sinna alla. Enamus Ukraina naabreid kaasa arvatud eu on istunud näpp per.... ja tahavad et usa tuleks ja päästaks ukraina.
Kui junni mehed saavad paremad rakettid suured liitlased ja oma sõjaväelased ohus. ( lõuna korea, jaapan )
Iraan saab oma pommi valmis, paneb kogu selle regiooni pingesse, mitte aint juudid vaid kõik teised riigid ka ( kuveit, Saudi araabia, Qatar. kõik need sunni moslemid ) lisaks keegi ei usalda iraani.
Lisaks veel hiina huvid ja käigud.
Ühesõnaga usa tahab et euroopa tegeleks ukraina sõjaga ise.
Vabandust pikka ja lohiseva postituse eest. ( mõnes mõttes hea et mu emakeele õppetaja on manala teed läind ja ei näe mu kirjavigasi ).
Isiklik arvamus: Ukraina tahab et venemaa annaks varastatud maad tagasi ja nõuab et usa survestaks venkusi rohkem. Venemaa ei taha varastatud maid tagasi anda kuna kaotaks näo, samal ajal ütleb usale "kui keerate vinti juurde me aitame Põhja-Koreal ehitada paremaid pikkamaa rakette ja Iraan saab oma tuuma võimekuse paari kuu pärast valmis.
Usa vaatab et sõda üle 3 aasta kestnud, raha pandud suurelt sinna alla. Enamus Ukraina naabreid kaasa arvatud eu on istunud näpp per.... ja tahavad et usa tuleks ja päästaks ukraina.
Kui junni mehed saavad paremad rakettid suured liitlased ja oma sõjaväelased ohus. ( lõuna korea, jaapan )
Iraan saab oma pommi valmis, paneb kogu selle regiooni pingesse, mitte aint juudid vaid kõik teised riigid ka ( kuveit, Saudi araabia, Qatar. kõik need sunni moslemid ) lisaks keegi ei usalda iraani.
Lisaks veel hiina huvid ja käigud.
Ühesõnaga usa tahab et euroopa tegeleks ukraina sõjaga ise.
Vabandust pikka ja lohiseva postituse eest. ( mõnes mõttes hea et mu emakeele õppetaja on manala teed läind ja ei näe mu kirjavigasi ).
- Kilo Tango
- Liige
- Kontakt:
Mis lora see on? Mingi Trumpi väljamõeldise üle ironiseerimine või mis? EU riigid on täna Ukrainasse panustanud rohkem, kui USA. Mida EU tahab on, et USA alt ära ei hüppaks.
-
- Liige
- Kontakt:
See ongi trollide tase, mingit jama korrutada ehk lõpuks keegi jääb uskuma. Ja õigustada oma idiootiidolite idiootseid tegevusi.Kilo Tango kirjutas: ↑18 Apr, 2025 13:01Mis lora see on? Mingi Trumpi väljamõeldise üle ironiseerimine või mis? EU riigid on täna Ukrainasse panustanud rohkem, kui USA. Mida EU tahab on, et USA alt ära ei hüppaks.
Me võime ju küsida nukkelilt: Mis summas on EU ja USA Ukrainat abistanud ja milline osakaal selles on Poolal ja Balti riikidel.
Vastuseks tuleb kas p... tõmmatud number või "tänuavaldus" et "tänan korrigeerimast".
Mida kiiremini USAst seal lahti saab seda kiiremini saavad Ukraina ja Euroopa päriselt midagi teha - USA on lihtsalt jalus oma ebapädevate tüüpidega.
Sellest raha võrdlusest on siin teemas juba räägitud ( kes ja kui palju, millal andis).
See minu trolliks nimetamine näitab lihtsalt et pole muud midagi öelda ( nagu lasteaed ) . Minu posti iva oli ( Madis see sinu jaoks ), et usal on maailmaas teised mured kui Ukraina. Me võime ju siin nutta, karjuda või sajatada aga see ei muuda hetkel usa seisukohta. Ukraina on euroopa probleem ja saage ise hakkama.
Ja viisakus ei maksa midagi, olen nii üleskasvand ja õppetand seda ka oma lastele kui see mingile oss Madisele ei meeldi on see tema enda probleem.
See minu trolliks nimetamine näitab lihtsalt et pole muud midagi öelda ( nagu lasteaed ) . Minu posti iva oli ( Madis see sinu jaoks ), et usal on maailmaas teised mured kui Ukraina. Me võime ju siin nutta, karjuda või sajatada aga see ei muuda hetkel usa seisukohta. Ukraina on euroopa probleem ja saage ise hakkama.
Ja viisakus ei maksa midagi, olen nii üleskasvand ja õppetand seda ka oma lastele kui see mingile oss Madisele ei meeldi on see tema enda probleem.
-
- Liige
- Kontakt:
See oli argumentud ad hominem. Sa parem pane oma väitele "EU istub näpp.." mingid numbrid taha, mitte ära spämmi niisama.
Lasteaiast pole mõtet rääkida aga õigekiri võiks vähemalt 5. klassi tasemel olla, austusest meie kultuuri vastu.
Lasteaiast pole mõtet rääkida aga õigekiri võiks vähemalt 5. klassi tasemel olla, austusest meie kultuuri vastu.
Madis kui loed end kultuuri esindajaks siis ei öelnud ma midagi valesti. 

Austet isand Nukkel, aga tõepoolest- pange oma väitele tõestatud numbrid taha. Oleks ka teistel huvitavam ja võimalus neid andmeid kasutada...
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Praegu oleks juba suur asi see, kui USA aktiivselt EU'd, Ukrainat, ja läbirääkimisi ei saboteeriks ning orke ei aitaks.
Euroopa saatis US pimedasse kohta istuma. Enne Pariisi kohtumist ilmusid lekked, et USA survestab kedagi Euroopast piirama/lõpetama abi Ukrainale. Ka siis saadeti nad minema selle mõttega.
Ehk USA otsib võimalusi Ukraina survestamist aga mitte vattide survestamiseks kuid Euroopa sellega ei nõustu.
Nyyd jääb vaid oodata millal USA Ukrainat syydistama hakkab.
Ehk USA otsib võimalusi Ukraina survestamist aga mitte vattide survestamiseks kuid Euroopa sellega ei nõustu.
Nyyd jääb vaid oodata millal USA Ukrainat syydistama hakkab.
https://www.cfr.org/article/how-much-us ... ng-ukraine
Siit saab päris hea ülevaate mida on antud.
Aga minu juttu iva on selles et usa vaikselt püüab eemalduda Ukraina sõjast ( annab mis lubatud aga uusi abisaadetisi ei ). Lihtsalt ütleb euroopale " me nüüd toetame aint sõnadega. Deeply concerned). Ei taha nad anda mingit garantiid nendel " rahuvalvajatele " keda euroopa tahab ukrainasse saata. Et minge ja tehke, aga ärge meid sinna tirige.
Aga minu juttu iva on selles et usa vaikselt püüab eemalduda Ukraina sõjast ( annab mis lubatud aga uusi abisaadetisi ei ). Lihtsalt ütleb euroopale " me nüüd toetame aint sõnadega. Deeply concerned). Ei taha nad anda mingit garantiid nendel " rahuvalvajatele " keda euroopa tahab ukrainasse saata. Et minge ja tehke, aga ärge meid sinna tirige.
-
- Liige
- Kontakt:
Su jutul pole iva ja ära muuda teemat. Too numbrid mis näitavad et EU on vähem andnud kui USA. Ja ära põikle stiilis "otsige ise". SInu väide, too tõestus.
Küllap Putin juba kahetseb, et ta Vene konstitutsiooni ainult 4 Ukraina oblastit sisse pani (lisaks Krimmile). Sest oleks ta näiteks lisanud veel Harkivi ja Dnipropetrovski oblasti, räägiks Witkoff praegu, et põhiline takistus rahu saavutamiseks on see, et Ukraina ei taha loobuda 7 oblastist (praegu räägib 4 oblastist ja Krimmist).
See oleks vastavuses sellega, mida Trump lubas valijatele. Vance'i sõnadega, isegi ei huvita (Ukraina teema). Või nagu DT jr ütles, Ukraina mündinurumisele saab piir pandud. Trump ei ole Ukrainat ju toetanud, kõik, mis on hetkel relvaabi korras minemas, on Unise Joe ja kongressi poolt otsustatud. Trump on sedagi takistanud ja luureinfo jagamisega manipuleerinud. Ainus, mis võiks jänkidele hetkel veel Ukrainaga seoses huvi pakkuda, on maavaraleping. Kui venelased on kaarte hästi ladunud ja Witkoff õigesti Trumpile Vene positsiooni selgitanud, siis USA võib ka rahu nurjumisel Venemaa sanktsioone leevendada. See oleks löök Euroopale ja teistele Ukraina liitlastele. Venemaa oht oleks, et Trump teeb kannaka ja keerab sanktsioone kõvemaks, retoorikas minnakse ebasõbralikumaks ja ÜROs hakkavad hääletused olema jälle vaba maailmaga ühtsed. Kuid see oleks valijate ja toetajate petmine nii kodumaal, mujal kui ka Eestis. Pelgan, et halvad uudised on tulemas, loodan, et eksin.nukkel kirjutas: ↑18 Apr, 2025 16:45 https://www.cfr.org/article/how-much-us ... ng-ukraine
Oleks võinud kogu Ukraina kohe sisse kirjutada ja Euroopa ka
dedõ vojevali.Ukrainlased räägivad 400 vangi vahetusest ,putjal on midagi pigistatud või hakkab papp otsa saama.Meie ,,pesionäär,,
käis võlgu küsimas ,putja on neid nahhui saatnud.
dedõ vojevali.Ukrainlased räägivad 400 vangi vahetusest ,putjal on midagi pigistatud või hakkab papp otsa saama.Meie ,,pesionäär,,
käis võlgu küsimas ,putja on neid nahhui saatnud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: olevtoom ja 2 külalist