Personali ei jätku, sest nii EMO kui esmatasand on absurdselt ülekoormatud. Pole kedagi, kes telefoni vastu võtaks, sest õde teeb protseduure või on kusagil ära, kas ise haige, koolitusel või puhkusel ja asendajat pole. Perearst vestleb patsiendiga, aga telefon heliseb vahetpidamata.nimetu kirjutas:Mina ei pea normaalseks olukorda, kus perearsti kätte saamiseks pean päev otsa telefoni otsas rippuma.
Eesti poliitelu eile, täna ja homme.
Re: Eesti poliitelu eile, täna ja homme.
Kõigepealt. See patramine ravikindlustusest.
Esiteks, millest on sotsmin süüdi, et inimesel ei ole ravikindlustust?? Kust otsast on see ainult sotsminni probleem ja kohe ketrame teemat, et Ossinovski süüdi? Rumalus.
Teiseks, kindlasti on väga palju nende seas inimesi, kes töötavad välismaal, aga sissekirjutus Eestis, ehk elukoht ongi Eestis. Ja kuna ravikindlustus tohib olla ainult ühes Euroopa riigis, siis Eestis neil ei olegi ravikindlustust. See on lihtsalt üks võimalus.
Krt, see Helme artikkel, mille tõttu ksf Borja viskus "rinnaga Helmet kaitsma"! Tra, see on puhas demogoogia! Kõige kuradim, et mehed ajavad täiesti teadlikult sellist möga, et oma rumalatele valijatele meeldida. Jah, oma valijatele. Kui see vanem Helme võibolla ei tea selle homoteemast midagi, siis noorem õppis küll juba sellel ajal, kus sellest räägiti ja vaevalt ta nüüd saab teadust eitada, kui padukiristlik ta nüüd ka ei oleks. Neist kui poliitikutest saan veel kuidagi aru, aga nende valijatest ma aru ei saa.
Esiteks, millest on sotsmin süüdi, et inimesel ei ole ravikindlustust?? Kust otsast on see ainult sotsminni probleem ja kohe ketrame teemat, et Ossinovski süüdi? Rumalus.
Teiseks, kindlasti on väga palju nende seas inimesi, kes töötavad välismaal, aga sissekirjutus Eestis, ehk elukoht ongi Eestis. Ja kuna ravikindlustus tohib olla ainult ühes Euroopa riigis, siis Eestis neil ei olegi ravikindlustust. See on lihtsalt üks võimalus.
Krt, see Helme artikkel, mille tõttu ksf Borja viskus "rinnaga Helmet kaitsma"! Tra, see on puhas demogoogia! Kõige kuradim, et mehed ajavad täiesti teadlikult sellist möga, et oma rumalatele valijatele meeldida. Jah, oma valijatele. Kui see vanem Helme võibolla ei tea selle homoteemast midagi, siis noorem õppis küll juba sellel ajal, kus sellest räägiti ja vaevalt ta nüüd saab teadust eitada, kui padukiristlik ta nüüd ka ei oleks. Neist kui poliitikutest saan veel kuidagi aru, aga nende valijatest ma aru ei saa.
Seda pole keegi öelnud ka.toomasv kirjutas:Esiteks, millest on sotsmin süüdi, et inimesel ei ole ravikindlustust?? Kust otsast on see ainult sotsminni probleem ja kohe ketrame teemat, et Ossinovski süüdi? Rumalus.
"Homoteemast" pole selles konkreetses artiklis ju suurt midagi?toomasv kirjutas:Kui see vanem Helme võibolla ei tea selle homoteemast midagi, siis noorem õppis küll juba sellel ajal, kus sellest räägiti ja vaevalt ta nüüd saab teadust eitada, kui padukiristlik ta nüüd ka ei oleks.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Aeg on näidanud, et kasumeid mittetaotleva süsteemi puhul kukub efektiivsus kolinal. Meil oli aastakümneid aega katsetada kuidas sellises "kasumeid mitteteenivas" keskkonnas elada on. Mina enam ei taha, aitäh!Z03 kirjutas:Mispärast peab tervishoiusüsteem üldse kasumit teenima? Kustkohast tuleb see kasum, kes teenivad kasumi välja, kelle-mille arvelt kasum?
Kasum tuleb kulude/tulude vahest. Sõritsa pakkus aastaid HK hinnakirjas olevaid teenuseid oluliselt kõrgema hinnaga aga teenuse kvaliteedi eest olid kliendid valmis rõõmuga rohkelt raha lauale laduma. Eks kulud olid ka keskmisest HK teenuseid osutavast asutusest suuremad (haigusjuhu kohta) aga kokkuvõttes oli joonealune roheline.
Reaalselt on meie meditsinis 2 aastakümmet üpris kõvasti panustatud seadmetele, vahenditele ja (viimases järjekorras) ka hoonetele. Personal kui kõige kallim vara ootab oma järge. Seal on märgatava tulemuse saamiseks vaja süsteemi väga palju rohkem raha pumbata. Seniks on järjekorrad paratamatus. Bang-for-buck on meie meditsiin siiski maailma tipus.
Kui täpsemalt lugeda, siis viidatud konkreetses Karoliina Vasli artiklis räägitakse Helmet tsiteerides:Kriku kirjutas:"Homoteemast" pole selles konkreetses artiklis ju suurt midagi?
vikerkaarelipust;
multikulti-, sooneutraalsus- ja homopropagandast;
homofilmide festivalist;
kõikvõimalikest homoorganisatsioonidest ja vikerkaareparaadidest;
naistest, homodest, vähemusrahvustest.
Nii et pigem just millestki muust kui homoteemast suurt ei räägita.
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Hea küll, proovin uuesti.
Esiteks, "homoteemast" kuidagi sisuliselt ei räägita. Kurdetakse selle üle, et avalikult rahastatakse igasugu multikulti ja vähemuste promoüritusi jms. Aga selles ei ole IMHO mitte midagi niisugust, millega seoses oleks põhjust arutada, mida kumbki Helme koolis õppis või ei õppinud.
Küsimuseasetus, miks Eesti LGBT Ühing vms. moodustis saab oma väärtushinnangute propagandaks avalikku raha ja näiteks SAPTK ei saa, on minu meelest õigustatud.
Teiseks, artiklis peamised on siiski soorollide ja immigratsiooniteemad.
Esiteks, "homoteemast" kuidagi sisuliselt ei räägita. Kurdetakse selle üle, et avalikult rahastatakse igasugu multikulti ja vähemuste promoüritusi jms. Aga selles ei ole IMHO mitte midagi niisugust, millega seoses oleks põhjust arutada, mida kumbki Helme koolis õppis või ei õppinud.
Küsimuseasetus, miks Eesti LGBT Ühing vms. moodustis saab oma väärtushinnangute propagandaks avalikku raha ja näiteks SAPTK ei saa, on minu meelest õigustatud.
Teiseks, artiklis peamised on siiski soorollide ja immigratsiooniteemad.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Siinse jutu peale käisin ka ise Helmet lugemas. Ja Helme ise andis vastuse enne, kui sa küsisid, kas on põhjust arutada.Kriku kirjutas: Aga selles ei ole IMHO mitte midagi niisugust, millega seoses oleks põhjust arutada, mida kumbki Helme koolis õppis või ei õppinud.
Tsiteerime Helmet: "Ma tegelikult olen veidi segaduses, ma ei saa aru kooseluseaduse seosest eestlusega või homoseksuaalsuse seosest eestlusega. Ma ausalt lihtsalt ei näe mingit seost, mismoodi see asjasse puutub."
Kuni Helme ei saa aru, et näiteks EKRE või SAPTK pole eestlusega grammigi rohkem seotud kui mingi kooseluseadus või homoseksuaalsus või LGBT, siis on Toomasv-l täielik alus arutada Helmede harid(t)ust või selle puudumist.
Minu teada ta ei ole väitnud, et SAPTK oleks kuidagi eriliselt eestlusega seotud. Alati ei ole inclusio unum exclusio alterum.Sho kirjutas:Kuni Helme ei saa aru, et näiteks EKRE või SAPTK pole eestlusega grammigi rohkem seotud kui mingi kooseluseadus või homoseksuaalsus või LGBT, siis on Toomasv-l täielik alus arutada Helmede harid(t)ust või selle puudumist.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
See oleks muidugi tore, kui ta pole.Kriku kirjutas:Minu teada ta ei ole väitnud, et SAPTK oleks kuidagi eriliselt eestlusega seotud.
Kuigi näiteks pead selle eest anda oleks tõeline julgustükk.
Samas tingimus "eriliselt" muidugi pehmendab ka valiku kriteeriume.
Eriliselt seotud = "grammigi rohkem seotud kui mingi kooseluseadus või homoseksuaalsus või LGBT"
Otsi välja tsitaat, kus ta midagi sellist väidab, siis räägime edasi.
Otsi välja tsitaat, kus ta midagi sellist väidab, siis räägime edasi.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Mulle meenutavad need EKRE populistlikud loosungid kangesti Heiki Suurkase kirjeldust Zapadofoobiast ehk katseid paranoiade, vandenõuteoorijate ja desinformatsiooni baasilt genereerida hirmu lääne ees.
- Lääne globalistid-illuminaadid tulevad ja hävitavad teie rahvusliku identiteedi ja soolise määratluse, traditsioonilise perekonna ja muud eestluse alused.
- Merkeli moslemid tulevad ja vägistavad ära teie naised.
- Hollandi pedofiilid, zoofiilid tulevad ja hakkavad teie lapsi pilastama.
- ...
Jah.toomasv kirjutas:Kas ma saan nüüd õigesti aru, kui väidan, et sulle ei meeldi, et Eesti LGBT Ühing saab oma PROPAGANDAKS raha ja SAPTK oma PROPAGANDAKS raha ei saa?
Eemaldan vahepealsed postitused.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Eemaldasin järjekordse homoseksuaalsuse olemuse üle arutleva postituse. See kaugeneb isegi nii lõdvalt defineeritud teemast kui käesolev.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Vaatasin läbi siis selle argumendiks(?) esitet artikli.asiootus kirjutas:Mulle meenutavad need EKRE populistlikud loosungid kangesti Heiki Suurkase kirjeldust Zapadofoobiast ehk katseid paranoiade, vandenõuteoorijate ja desinformatsiooni baasilt genereerida hirmu lääne ees..
Pikk lobe kirjeldus nõukaaegsest lääne-foobiast, mille lõpus artikli autor kõik tänased parempoolsed sujuvalt kremli agentideks kuulutab.. Elik siis tüüpne tellimuslugu, kus näiliselt tõene teemaareng peab lugijale pöidlast väljaimetud lõppjärelduse "maha müüma".
Isiklik pöördumine eemaldatud.
Kriku
Viimati muutis Tundmatu sõdur nr. 4, 18 Okt, 2017 17:14, muudetud 1 kord kokku.
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Adminni õigus.... Minu jaoks on nendel kahel asjal täiesti konkreetne vahe; ühed otsivad endale kaitset, juriidilist, et neil oleks samasugused õigused nagu teistel ühiskonna liikmetel, teised minu arvates jauravad lihtsalt tühja, oma või teiste tegematajätmiste pärast, suutmata aru saada, mis on kasvatamine, õpetamine ettenäitamine, eeskujuks olemine, viskudes asjade kaitsele, millega näiteks lapsevanemad peaks iga päev tegelema, kasvatamise ja õpetamisega.Kriku kirjutas:Jah.toomasv kirjutas:Kas ma saan nüüd õigesti aru, kui väidan, et sulle ei meeldi, et Eesti LGBT Ühing saab oma PROPAGANDAKS raha ja SAPTK oma PROPAGANDAKS raha ei saa?
Eemaldan vahepealsed postitused.
Mul on kodus kaks ilusat poissi, poega... nüüd aga näide. Ma olen nendega maha pidanud vestlused teemal kes on homod, et enamus neist on juba sündides sellise suunaga ja et ainult väike osa neist on saanud selliseks kasvatades või pigem selle puudumisel. Et nad tegelikult on samasugused inimesed nagu me kõik, neil on samasugused õigused jne. Muidugi pole osanud ma vastata, miks just peaaegu kogu aeg sama protset poisslaste populatsioonist on sellised, seda vist ei oska veel keegi vastata, ise vastan Loodus.

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist