Nali

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Drax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Drax »

Väisasin pikemalt Ukrainat, seal on selline seadus, et igale kärakavaba jooki sisaldavale pudelile peab olema kirjutatud, et tegemist on mittealkohoolse joogiga. Mine tea, muidu saab mõni veel piima ostes petta.

Pilt
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Kaua läheb aega ettevalmistustega loomulike vajaduste rahuldamiseks...? Ja mingist intiimsest eraldatusest pole ilmselt mõtet unistadagi...

http://www.youtube.com/watch?v=m1wwzwvf ... r_embedded
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Närakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Närakas »

Lemet kirjutas:Kaua läheb aega ettevalmistustega loomulike vajaduste rahuldamiseks...? Ja mingist intiimsest eraldatusest pole ilmselt mõtet unistadagi...

Kujutage ette, et kui kõht lahti on - läheb ikka hirmsaks rabistamiseks küll :-)
Alati võib ju hullemaks minna....
Kasutaja avatar
AndresK
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AndresK »

http://www.youtube.com/watch?v=NrCesDm2PiQ

Võibolla pole siit veel läbi käinud. Naabrid teevad nalja. :mrgreen:
Elajas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Elajas »

Kasutaja avatar
Basilio
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Basilio »

Närakas kirjutas:
Lemet kirjutas:Kaua läheb aega ettevalmistustega loomulike vajaduste rahuldamiseks...? Ja mingist intiimsest eraldatusest pole ilmselt mõtet unistadagi...
Kujutage ette, et kui kõht lahti on - läheb ikka hirmsaks rabistamiseks küll :-)
Pigem nähakse siis pardal pruuni komeeti ringi lendamas! :twisted:
Nimi on Basilio, kõuts Basilio!
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Pigem küll pruun lehkav udu...nagu vanasti Maardust mööda sõites.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
Feeliks_Jalgraud
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Feeliks_Jalgraud »

Seletuskiri kindlustusele....
Vastuseks Teie palvele lisainformatsiooni osas tahaksin ma Teid teavitada järgmises: Õnnetuse kirjeldamise 3. küsimuse vastusena kirjutasin ma oma õnnetuse põhjuseks "mõtlematu teguviis". Teie palusite mul seda täpsemalt lahti seletada, mida ma käesolevaga ka teha püüan. Elukutselt olen ma katusepanija/katuse-katja. Õnnetuse päeval töötasin ma üksinda ühe seitsmekorruselise uusehituse katusel. Kui ma oma tööga valmis sain, oli mul 250 kg katusekive üle jäänud. Kuna ma neid treppi mööda alla tassida ei tahtnud, otsustasin ma need tünniga, mis oli kinnitatud köie otsa ja mis omakorda jooksis üle rulli, hoone väliskülge pidi alla lasta. Niisiis kinnitasin ma all köie maa külge, läksin katusele ja laadisin tünni täis. Siis läksin ma jälle alla tagasi ja sidusin köie lahti. Ma hoidsin seda kindlalt käes, et siis 250 kg katusekive aeglaselt alla lasta. Kui Te 11. küsimuse vastusest õnnetuse kirjeldamise formularis järele vaatate, märkate Te, et minu tookordne kehakaal oli umbes 75 kg. Kuna ma olin väga üllatunud, kui äkitselt maapinna jalge alt kaotasin ja mind ülespoole tõmmati, kaotsin ma oma otsustamisvõime ja unustasin köiest lahti lasta. Ma usun, et siinkohal ei pea ma ütlema, et ma aina suurema kiirusega hoone külge pidi üles kihutasin. Umbes kolmanda korruse kõrgusel kohtusin ma tünniga, mis ülevalt tuli. See seletab minu koljuluumurru ja murdunud rangluu. Vaid põgusa pidurduse järgselt jätkasin ma üleskihutamist ja ei peatunud enne, kui mu käe esimesed sõrmelülid olid rulli vahele muljutud. Õnnekombel säilis mul kiire otsustusvõime ja ma hoidsin valust hoolimata kogu jõuga köiest kinni. Ometigi paiskus tünn umbes samal ajal vastu maad ja tünnipõhilõi tünnist lahti. Ilma katusekivideta kaalus tünn umbes 25 kg. Siinkohal viitan ma veelkord minu 11 küsimuses äratoodud 75 kilosele kehakaalule. Nagu Te endale ette võite kujutada, alustasin ma nüüd kiiret laskumist. Kolmanda korruse kõrgusel kohtusin ma jälle, seekord altpoolt tuleva tünniga. Sellest tulenevalt minu mõlemad murdunud pahkluud ja marrastused minu jalgadelja alakehal. Kokkupõrge tünniga aeglustas minu kukkumist nii, et minu vigastused kokkupõrkel kivihunnikuga olid kaunis väikesed ja ma murdsin endal vaid kolm selgroolüli. Mul on siiski väga kahju Teile teatada, et kui ma kivihunnikul lebasin ja tühja tünni üleval

kuuenda korruse kõrgusel enda kohal nägin veelkord oma otsustamisvõime kaotasin! Ma lasin köiest lahti,mispeale tünn seekord vahepeatuseta alla tuli, mul kolm hammast välja lõi ja ninaluu murdis. 
Mul pole midagi mõistlikku öelda.../ ███████████]98% fucked up
Kasutaja avatar
oleeg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oleeg »

Seletuskiri kindlustusele....
Võrratu :write:

Kirjutasid ise või on see "elust enesest" ?

Igati muhe lugemine... :lol:

terv
o
Kasutaja avatar
Feeliks_Jalgraud
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Feeliks_Jalgraud »

Kui perisaus olla, siis lõustaraamatust leidsin :lol:
Mul pole midagi mõistlikku öelda.../ ███████████]98% fucked up
Kasutaja avatar
Basilio
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Basilio »

See seletuskiri kindlustusele on juba päris vana lugu. Isegi müüdimurdjad on selle mannekeeniga läbi katsetanud. Minu teada asi täitsa toimis! Nii et võimalus on täitsa olemas et elust võetud.
Nimi on Basilio, kõuts Basilio!
sannaman
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sannaman »

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

"Hasta la vista, baby"
Pilt
Viimati muutis sannaman, 09 Jaan, 2011 0:53, muudetud 1 kord kokku.
"(●̪●)"
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jackpuuk »

Sannaman, fanaatikute silmi nagunii ei ava, aga (käisin vahepeal pelleris, muidu oleks püksi tulnud) midagi mõelda üritavale inimesele on siin küll :twisted:.
Et päevapoliitika on siin foorumis natu taunitav (mis on ka arusaadav), siis pakun kamraadidele natuke ajakohast, kuid mitte poliitilist nalja :wink:
1st: go to google and search for "50 most popular women on the web"

2nd: klick on the first link

3rd: go to number 7

4th: now laugh
sitt päev, kellele kurdad
Kasutaja avatar
Noor
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Noor »

Olen väga nigel Eesti televisooni jälgija aga see klipp internetis ajas muigama...

sindi vanglasse :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=JPdUgjv6 ... re=related
Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Troll »

Arvate, et Panzerschrek nägi välja niisugune?

Pilt

Te eksite! Õige PanzerSchrek nägi välja selline!!!

Pilt

:lol: :wink: Hauptsturmführer Shrek!

Leitud siit: http://users.livejournal.com/_jager_/330420.html
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist