Nutt ja hala

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Re: Nutt ja hala

Postitus Postitas Fucs »

Erureamees kirjutas: 25 Apr, 2025 13:15 Arvutit ja nutitelefoni saab nagu haamritki kasutada erinevate asjade tegemiseks. Võib vahtida ajuvabasi videosi ja suunamudijaid (vihkan seda sõna), võib teha tööd ja õppida asju, ajada demagoogiat nagu akf susi just tegi.
Naine räägib, et paljud õpilased ei oska arvuti abil midagi leida. Peale oma lemmikäpi.
No just. Nii ongi.
Ja nutipluti on hea moodne kiire kerge ja tõhus lapsehoidja, kui emmed-issid ei saa ise ekraani skrollimisse pausi tekitada aga lapsuke on rahutu ja häirib...

Mul üks tuttav naisterahvas rääkis, kuidas ta oli ühel perel külas ja vaatas pere pisitütrega, kes vaevult kõndima just õppis, mingit laste pildiraamatut ja tüdruk muudkui pani oma käekese iga pildi peale ja kõverdas sõrmekesi. Algul ta ei saanud aru, miks ta nii teeb, aga siis ühel hetkel taipas - tüdruk üritas pilti suurendada sama liigutusega nagu nutiekraani....
Rebane11 kirjutas: 25 Apr, 2025 13:26 Mul on pisike Nokia, nuppudega. Lastel ma ei tea kui kallid asjad ja klapid peas, naine majandab. Maailma parandamine pole minu võimuses, vingumine tekitab vaid vingu. Hea, et pesamuna fännab sookurgi, hingeline pool on - vist võime loota et on ja tugev.
Pisike Nokia nuppudega, see on bro. Ja see, et rahakott on naise käes, on ka bueno. :D
AGA nende kurgedega ole ettevaatlik. Tänases keerulises jugeolekuolukorras pead kindlasti vaatama, et pesamuna sookurgesid nii kõvasti fännama ei hakka, et hakkab neid looduses pildistamas käima. Näed, siin üks kergemeelne noorsand oli lapsest saati rongidest nii vaimustunud, et jõudis lõpuks VDD ja KAPO juurde oma eksiteedel. Need kuramuse sookured elavad tihti samal maastikul kus EKV oma asju ajab ja ühel hetkel võib pesamuna ja sookure vahel fotoseansi käigus soo sambla seest vaikselt välja ilmuda, kõigepealt liikuv põõsas, siis kaks silma ja edasi juba mõni SP, K-Komando, või KaPo tüüp täies hiilguses ja sellele loodusilule lõpu teha. 8)
Walter2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Walter2 »

Kuna kured toovad lapsi siis mis selles halba on ? :D
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Rebane11
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rebane11 »

Rahakott on siiski minu käes, abikaasal oma raha. Küsib, kui juurde vaja.
Sookurgedega selline lugu, et kui vanasti rääkisin, et lõugavad siis ei usutud. Nii haruldased ja mul? Ma nimelt pidin kella 6 rongile minema, et Tartusse jõuda.Siis oli haruldus. Sigivad hästi, sel kevadel tegid pulmatantsu suht kodu lähedal. Varakevadel ja sügisel hommikuti tavaline hääl.
Valge toonekure toimetusi vaatan aknast, peab vist midagi ette võtma, mul 5 lapsest küll.
Rebane11
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rebane11 »

Kaameratega. Tormide ajaks oleme nad ära korjanud. Muidu 1-2 ikka on töös ja fikseerivad elurikkust. Juba aastat 5-6. Mõnele loomale oleme andnud ka nime - oma joped. Hunti, karu ja põtra pole veel olnud, ilves küll ja mitu korda. Rikas on me elu.
AndresTy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AndresTy »

Seletuskirja kohaselt peavad kooli aknad olema õpilaste jaoks mitteavatavad ning sellise tehnoloogiaga, et lastel poleks võimalik oma näppe akende vahele jätta. Pöörduksi ja pendeluksi kasutada ei tohi. Trepil peavad olema mõlemal pool käsipuud ning kui trepp on selleks liiga kitsas, siis tohib trepil liikuda korraga ainult ühes suunas.
AndresTy kirjutas: 24 Apr, 2025 10:09 Ja mis on nendes nõuetes vale?
Lapsi ümbritsev koolikeskkond peab olema ohutu - vale?
wolfgang kirjutas: 24 Apr, 2025 10:40 Su demagoogia on vale:
Lapsi ümbritsev koolikeskkond peab olema ohutu On hetkel ohtlik või? Milles see väljendub? Kui tead ohukohta, anna töökaitsele teada!
https://www.delfi.ee/artikkel/120373915 ... e-noormees
Tallinna koolis kukkus aknast alla 17-aastane noormees
Vana koolimaja, kus ilmselt need akende kohta käivad "üleliigsed ja mõttetud, lollide ametnike pool sünnitatud" nõuded polnud täidetud.
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Et siis 17-aastasel tuleb käest kinni hoida, et lapsuke kogemata kombel aknast alla ei kukuks? Aasta pärast aga usaldame sellelesamale lapsukesele kätte terava moonaga tulirelva....
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
AndresTy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AndresTy »

Ära utreeri, Lemet!

Sellises stiilis kaugus-kõrgushüpe aknast välja oleks tõenäoliselt olemata olnud, kui aknad niisama lihtsalt lahti ei käiks. Muidugi ei tea me juhtumi detaile, kas hüpati välja meelega-tahtlikult, aga kogemata väljakukkumised hoiaksid need lolliks sõimatud meetmed siiski ära. Ja vaevalt ka suure hooga aknast väljahüppaja-enesetapja läbi kolmekordse paketi - mida lahti teha ei saaks - üldse sooritusele lähekski.
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Sellises stiilis kaugus-kõrgushüpe aknast välja oleks tõenäoliselt olemata olnud, kui aknad niisama lihtsalt lahti ei käiks
Vaevalt. Kel soovi, leiab alati võimaluse. Alles hiljaaegu kasutati sarnasel otstarbel T1 hoonestust.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
maksipoiss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas maksipoiss »

Lemet kirjutas: 29 Apr, 2025 15:22 Vaevalt. Kel soovi, leiab alati võimaluse. Alles hiljaaegu kasutati sarnasel otstarbel T1 hoonestust.
Saab ju nõuda veel lamineeritud klaase akendele, batuute ümber hoonete jne. Lapsehoidjariigi võimalused on lõputud :wall:
olavsu1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas olavsu1 »

Lemet kirjutas: 29 Apr, 2025 15:22
Sellises stiilis kaugus-kõrgushüpe aknast välja oleks tõenäoliselt olemata olnud, kui aknad niisama lihtsalt lahti ei käiks
Vaevalt. Kel soovi, leiab alati võimaluse. Alles hiljaaegu kasutati sarnasel otstarbel T1 hoonestust.
enda põhikooli ajal proovisid kõik kõvemad arvamusliidrid oma julgust turnides kolmanda korruse aknaplekil, lootes vaid adidaste kummitaldadele.

arvan et käesoleval juhtumil on üsna palju jäetud saladuseks. võibolla aidati ja aitajatel on ringkaitse.
mart2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mart2 »

olavsu1 kirjutas: 30 Apr, 2025 7:37 ... arvan et käesoleval juhtumil on üsna palju jäetud saladuseks. võibolla aidati ja aitajatel on ringkaitse.
Või tüdrukule tõestamise vajadus või õnnetu armastus või kius või ...
Kurb, et nii läks, kuid ärme enam oleta.
-------------

Nüüd selle Haridusministeeriumi paberi ja turvalisuse kohta - ükski direktiiv ega seadus ei saa takistada inimest, kes ise soovib lollust teha (mida noored sageli just nimme üritavad :evil: ).
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

https://epl.delfi.ee/artikkel/120375434 ... -me-ootame
https://www.err.ee/1609685687/riigikoht ... -voimaluse

Ehk siis kuna mingi idiootsuse tõttu ei ole Eestis KEELATUD enesetapu abistamine RAHA eest siis nahh trummist, mingu koos pulkadega.

Mul on selline mõte et võiks teha sellise suure vanadekodu kus on dushiruumid ja siis need vanakesed kes otsustavad et enam ei jaksa (omaksed aitavad allkirjastamisel) saadetakse dushiruumi ja pärast saab kohe krematooriumisse vedada.

Tra ma ei või mis toimub.. hakkame inimesi tapma seaduslikus korras, pohh see kristlik kultuuriruum, mutt ahju ja korter müüki.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Loll jutt suhu tagasi. Igal inimesel on õigus välja logida, kui ta tahab.

Mis kristlusesse puutub, siis põhjendus, miks kristlus vastustab enesetappu, on väide, et õige kristlane võtab Hiiobi kombel kõik tänuga vastu, mis Jumal saadab. Kui Jumal tahaks teda kohe ära kutsuda, siis Jumal nii ka teeks; kui Jumal tahab teda haigusega katsuda ja siis hetkega tervendada, siis Jumal nii ka teeb. Selliste väidete sõnastamisest antiikajal on palju aega möödas ja praeguseks on päevselge, et kui Jumal maailma juhibki, teeb ta seda valdavalt mitte imede, vaid niiöelda looduslike protsesside abil (evolutsioon on kõige ilmsem näide). Niisiis, kui Jumal otsustab kellegi ära kutsuda, siis see isik saab näiteks parandamatu vähi ja julgen arvata, et kui ta otsustab oma lõppu kiirendada, siis ei ole see Jumala tahtele vastu astumine ka siis, kui möönda nii todasamust Jumalat kui tema tahet.
olevtoom
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas olevtoom »

Madis Reivik kirjutas: 06 Mai, 2025 18:15 ...Tra ma ei või mis toimub.. hakkame inimesi tapma seaduslikus korras, pohh see kristlik kultuuriruum, mutt ahju ja korter müüki.
Ei maksa liigselt erutuda. Mina olen juba sellises eas, kus üldtuntud definitsiooni kohaselt "kui hommikul ärkad ja kuskilt ei valuta, siis oled surnud", mistõttu kujutan väga hästi ette, et võin lähedastele koormaks saada. Ja seda ma ei taha mingil juhul.
Kremli troll.
OLAVI
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OLAVI »

Madis Reivik kirjutas: 06 Mai, 2025 18:15 ...
Mul on selline mõte et võiks teha sellise suure vanadekodu kus on dushiruumid ja siis need vanakesed kes otsustavad et enam ei jaksa (omaksed aitavad allkirjastamisel) saadetakse dushiruumi ja pärast saab kohe krematooriumisse vedada.

Tra ma ei või mis toimub.. hakkame inimesi tapma seaduslikus korras, pohh see kristlik kultuuriruum, mutt ahju ja korter müüki.
Olles viimasel ajal suht lähedalt näinud mõnda lahkumist, siis tundub, et "kiirendatud lahkumine" juba toimubki edukalt ilma igasuguse seaduseta ja bürokraatiata Tallinna asutustes.
Ei oskaks seda teisiti nimetada, kui muidu kõbus sisehaigust põdev vanainimene viiakse peale mõnda haiglapäeva dementsete osakonda, fikseeritakse joomisvõimaluseta voodisse ja kahe päeva pärast on inimene läinud. Lähedastel raviarstiga kontakti saada ei õnnestunud isegi haiglas kokku saades ega kirja teel.
Kes küsib, on loll üks kord, aga kes ei küsi on loll surmani.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist