MG42 MG3
MG ots
Põle mg42 eluilmaski näind seega küsimus mis materjalist see lehtri taoline ots on tehtud?
ARBEIT MACHT FREI!
Mul lihtsalt kuri kahtlus et mul on selline jublak oma teadmata käest läbi käinud, aastaid sellest vast kümmekond mõõdas ja ei mäleta enam täpselt aga leitsin sellist asja meenutava jubla mida kohe pidasin mingiks kuradima gaasipliidi jubinaks (augud)
aga siis hakkasin vaatama et ei ole ja ei suutnud rohkem sellele asjale tähendust anda, igatahes oma lõpu ta leidis, üks versioon et oli alumiiniumist ning rändas emexisse, võis ka vabalt olla rauast seega sai kuskile auku minemavisatud koos muu pasaga
. Ussikeste poolt puretud karbiga k98 puhastus komplekt vedeles kah otsapidi mullas kola all ja muidugi see sai kah nahui
, kurat mina pidin teadma mis asi see on , teadmatus on ikka üks kole asi
, kui meenuvad ammused lollused.

ARBEIT MACHT FREI!
mul ka käest läbi käinud aga augud ei meenu küll, MG 34m otsal küll mingeid auke pole, need küll erinevad asjad. Alumiiniumist küll nii korrosioonialti kohta midagi ei tehtud, sõja lõpupoole sakslastel oli värviline metall ikka väga kitsalt käes ja varem kindlalt oli terasest, erinevad soojuspaisumised terasega jne....
Ah mis ma siin ikka inimesi piinan, mulle on igatahes nüüd selge see et see junn oli rauast ja tegu oli siis ikkagi MG42 otsaga, nüüd peab vähe rohkem silmad lahti hoidma ehk on veel mõni jubin kuskile ripakile jäänud, kahjuks on veel peale minu selles majast läibikäinud teisi elanike.
ARBEIT MACHT FREI!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist