MG42 MG3

Kõik relvadest, nii Eestis kasutatavatest kui muidu...
Vasta
Kapomees
Liige
Kontakt:

MG ots

Postitus Postitas Kapomees »

Põle mg42 eluilmaski näind seega küsimus mis materjalist see lehtri taoline ots on tehtud?
ARBEIT MACHT FREI!
Lennart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lennart »

Leegisummutit mõtled?
Kapomees
Liige
Kontakt:

See kõigeviimane osa pärapoolt vaadatuna see mis väljunud kuulile veel viimasena head teed soovib.
ARBEIT MACHT FREI!
ppp
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ppp »

Eka ta ikka terasest ole tehtud e. siis "rauast" RAHVAPÄRASELT. Keermega kinnitub. Vähemalt kõik need, mida mina olen näinud (st. 1 tk.). Millest siis veel- puust, alumiiniumist, plastmassist?
Kapomees
Liige
Kontakt:

Mul lihtsalt kuri kahtlus et mul on selline jublak oma teadmata käest läbi käinud, aastaid sellest vast kümmekond mõõdas ja ei mäleta enam täpselt aga leitsin sellist asja meenutava jubla mida kohe pidasin mingiks kuradima gaasipliidi jubinaks (augud) :lol: aga siis hakkasin vaatama et ei ole ja ei suutnud rohkem sellele asjale tähendust anda, igatahes oma lõpu ta leidis, üks versioon et oli alumiiniumist ning rändas emexisse, võis ka vabalt olla rauast seega sai kuskile auku minemavisatud koos muu pasaga :? . Ussikeste poolt puretud karbiga k98 puhastus komplekt vedeles kah otsapidi mullas kola all ja muidugi see sai kah nahui :(, kurat mina pidin teadma mis asi see on , teadmatus on ikka üks kole asi :( , kui meenuvad ammused lollused.
ARBEIT MACHT FREI!
ppp
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ppp »

mul ka käest läbi käinud aga augud ei meenu küll, MG 34m otsal küll mingeid auke pole, need küll erinevad asjad. Alumiiniumist küll nii korrosioonialti kohta midagi ei tehtud, sõja lõpupoole sakslastel oli värviline metall ikka väga kitsalt käes ja varem kindlalt oli terasest, erinevad soojuspaisumised terasega jne....
Kapomees
Liige
Kontakt:

No kas tõesti siis keegi ei oska rohkem midagi targemat öelda, ja küsimus pole loll kuna ise ei ole eriti selliste asjadega kokku puutunud rohkem kui pildipealt näinud.
ARBEIT MACHT FREI!
snaiper
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas snaiper »

Mingeid auke seal kindlalt ei ole :idea:
Kapomees
Liige
Kontakt:

Ah mis ma siin ikka inimesi piinan, mulle on igatahes nüüd selge see et see junn oli rauast ja tegu oli siis ikkagi MG42 otsaga, nüüd peab vähe rohkem silmad lahti hoidma ehk on veel mõni jubin kuskile ripakile jäänud, kahjuks on veel peale minu selles majast läibikäinud teisi elanike.
ARBEIT MACHT FREI!
Kasutaja avatar
ivalo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ivalo »

Otsajublakas selline, väikseb jupp käib sinna sisse. Ja loomulikult on asi rauast. Amuliinium sulaks otsa ära.
Pilt
Kapomees
Liige
Kontakt:

Igatahes oli jah selline jups, meenub et oli kergelt rooste jah.
Nii nagu ma aru saan peaks siis otsa kruvimiseks sinna ääre sälkudesse või aukudesse(või mis nad seal õieti ongi) mingi spets võti minema.
ARBEIT MACHT FREI!
Kasutaja avatar
mortus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mortus »

pigem otsast ära kruvimiseks, sest peale intensiivset tuletegevust võib teisega jupike tööd olla :D
Kasutaja avatar
speedsta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas speedsta »

Ega leegisummutit tuugalt kinni ei keerata. Algul lõpuni ja siis veidi tagasi, hiljem ei tohiks küll probleeme eemaldamisega olla.
Kui on probleem, tõmba lõuga
Kasutaja avatar
mortus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mortus »

probleeme tekib ja väga pljugi eemaldumisega, esiteks kuumenemisega metall möngib natuke ja ka gaasi jäägid põlevad kinni, kui just sõjaaegsel mingit teist süteemi pold, mida minu teada ei olnud, siis tänapäevasel on küll vahest ots päris mehiselt kinni :D
Kasutaja avatar
ivalo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ivalo »

Sälkudesse läheb vedruga fiksaator.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist