sinu söpradel venemaal on 1 halb komme - kipuvad köiki asju oma keelega ära reostama.
sellist soperdist ma ei tahagi lugeda ja pealegi olen ma kindel,et mina ei suuda jah oma vene keelega vöistelda sinu vastu vene keele vastu - sul see ju emakeel.
ja miks siis pildi ära vahetasid ? kas tülinorimine hitleriga ajendas ?
ehk peaksid ka nime taas vahetama,siis saad ju n.ö uuelt lehelt alustada....
Minul jäi Veltule vastamata.
Ma ei kasutanud V.Pinni kirjapandut, vaid Suvorovi jutt "Enesetapus" tuli uitmõttena meelde.
Lisan ühe katkendi :" Alates 1934. aastast oli Ribbentrop demilitariseerimise erivolinik, samast aastast suursaadik Suurbritannias. Ta armastas Inglismaad ja oli veendunud anglofiil, tehes kõik selleks, et Saksamaa ja Suurbritannia vahel ei puhkeks sõda. 1938. aastal sai Ribbentrop välisministriks. Müncheni sobing? Kuid sellele kirjutasid alla mitte ministrid, vaid riigipead, sealhulgas Briti ja Prantsuse oma. Müncheni eest tulnuks puua Daladier ja Chamberlain. Nemad kirjutasid leppele alla, Ribbentropi allkirja seal pole. Edaspidi paistis Ribbentrop silma vaid ühe asjaga: ta kirjutas Moskvas Stalini juuresolekul alla Molotov-Ribbentropi paktile. See pakt oli Teise maailmasõja vallapäästmise võti. Selle kuritöö eest tulnuks Ribbentrop üles puua. Ja ka Vjatšeslav Molotov tulnuks samale võllapuule kõlkuma tõmmata. Tasakaalu mõttes. Seltsimees Stalingi sobinuks sinna--nende vahele."
Tsitaadi lõpp.
Kellel on vöimalust,siis 1.nov.2005 kirjutas suursaadik Mart Helme sellest,kuidas tulevased liitlased välja ei teinud Saksamaa taasrelvastumisest ajalehes Lääne Elu.
tegemist on väga hea kirjatükiga.
jutt sul väga öige.
kuid arvestades seda,millised jöud tänapäeva maailmas valitsevad,siis seda öiget protsessi ei toimu.maailm ei usu ikka veel,mida nliit tegi.suurem osa ei usu.
If you want to know where the power lies, then ask whom you cannot criticize. --Kevin Strom
to veltu: kannan sellist nime millist tahan:D ja mulle meeldib hitleri nimi ja ma ei leia et ta massimõrvar
Kulla poju, sul puuduvad ajaloost kõige elementaarsematki teadmised ju. Ma ei viitsi siin seletada, mida see Hitler tegi ja miks ta on üks maailma suurim mõrvar. Sinule oleks see nagu hane selga vesi.
küll sinul on seda isu siin kogu aeg kellegi kallal plöksida.sinusuguste internetiplöksiate kurb tegelikkus on see,et päris elus olete emmeseelikunannipunnid.
jäta norimine teiste foorumlaste kallal,sinul on ju juba mitu nime olnud.üks hullem kui teine.....
ja tagasi teema juurde tulles : mainisin siin eelnevalt,et tulevased liitlasriigid olid süüdi ise ka täiel määral saksamaa taasrelvastumises.
ka nende riikide tolleaegsed juhid oleks pidanud seisma kohtuotsust oodates,sest just neil (inglismaa,prantsusmaa,usa jpt.) lasub kaudne vastututus teise maailmasöja puhkemise eest.
Kui nüüd teemasse tagasi tulla, siis nädalavahetuse SL Õhtuleht ka kirjutas Nürnbergist, siin on tavaline bla, bla, bla, mida enamus meist siin niikuinii teab. http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=186559&r=36
Kuid see oli huvitavam osa, tänapäeva advogaadi lühike hinnang Nürnbergile.
Nürnbergi kohta on kirjutatud ühe meie ajaloolase poolt üks sinine paks ajaloo raamat seda tasuks uurida Seal on kirjas kuidas liitlassõdurid neid nn ,,sõjakurjategijaid´´ peksid ja alandasid otsiga ja lugege
Seersant Steiner kirjutas:Nürnbergi kohta on kirjutatud ühe meie ajaloolase poolt üks sinine paks ajaloo raamat seda tasuks uurida Seal on kirjas kuidas liitlassõdurid neid nn ,,sõjakurjategijaid´´ peksid ja alandasid otsiga ja lugege
Kindlasti on sel raamatul olemas ju ka pealkiri? Ja raamatu autoril nimi?
Kes kontrollib olevikku, kontrollib minevikku. See kes kontrollib minevikku, kontrollib ka tulevikku.
Internetiajastul leiab ka klahve klõbistades huvitavat, mis ei tähenda muidugi, et raamatuid lugeda ei tuleks
Üks huvitav leht, kohtab tuttavaid kohanimesid ja isegi üks saksa sõjavangide tapmine on kohtust läbi käinud http://www1.jur.uva.nl/junsv/JuNSVEng/J ... mepage.htm