Kes millega parajasti tegeleb

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

No Raul-poiss, tänud igal juhul - vähemalt on elus midagigi, millele võib alati kindel olla: Jämejala tuusikud... :wink:
Aga kindlasti saad endale samasugused rattakesed, kui sul nende järgi vajadus tekib, ja mitte just eriti suure papi eest :D

Urmas.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Tervitused!

Teeks nüüd ametlikult Panther G projektile lõpu, ehk siis figuurid valmis. :wink:

Eks nad ole nagu nad on, arenguruumi on kõvasti. Lohutan end sellega, et eks nad ole mul elus üldse teine katse mehikesi värvida. :oops:

Pilt

Pilt
Roco
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Roco »

no nii mina sain kätte olulised joonised ja hakkan tegelema yhe suurema projektiga.
raske ristleja Prinz Eugen1944 sept-okt
mõõtkava veel kaalun , aga yks kahest 1/35v 1/32
ostan täna printeri ja siis hakkan jooniseid vastavasse mõõtu viima.
seni vist suurim on kuskil 1/100 le tegemis aeg kuskil 3 aastat
mul jätkub vist tegevust kymneks aastaks
kui midagi realset näidata juba on eks siis vist piab kohe eraldi teema avama
Krahv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Krahv »

Höö,
plaan on aukartust äratav. Aga natuke jäi hinge kriipima asja suurus, nimelt laev ise reaalelus on 212.5 m pikk. Kui sa tahad ta 1/35 mõõtkavas teha siis tuleb teine natuke üle 6 m pikk. Juhul kui 1/32 teha siis 6,6 meetrit. 1/100-le tundub suht ok olema et siis laeva pikkuseks 2m. Aga 6m on päris suur tegemine. Kuigi kui plaan selliseks jääb siis võtan mütsi kohe mitu korda maha kui asi lõpuks valmis.
Aga edu ja jaksu selle projekti juures.

Terv,
Krahv
Don`t be afraid of your model, it is you who is holding the knife. There is a very fine line between "hobby" and "mental illness".
fossiil
Liige
Kontakt:

Roco kirjutas: mul jätkub vist tegevust kymneks aastaks
kui midagi realset näidata juba on eks siis vist piab kohe eraldi teema avama
Kohe tüki aega mõtlesin - tegelikult on see ju lausa hullumoodi äge projekt... :shock: Kuigi ausalt öeldes suurus - siiski kuus või üle selle meetrit - paneb ikka hinge kinni küll! Aastaid tagasi sai poistega koos trimaraaniga purjetamas käidud - selle keskmise korpuse pikkus oli samuti kuue meetri ringis...
Ise ma selliseid mõtteid pähe lubada ei saaks, kasvõi lihtsalt ruumi pärast, kuigi teine mitte vähem tähtis aspekt oleks projekti kestus, ma ei ole kindel, kas mul endal nii pikalt ühe asjaga tegelemiseks vaimu jätkuks... Kuid õnneks on inimesed ju erineva meelelaadiga.
Aga kui sa tõega asja kallale asud, siis jah, igal juhul näita ikka meile ka!

Urmas.
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Miramax »

Panzergrenadier kirjutas:Tervitused!

Teeks nüüd ametlikult Panther G projektile lõpu, ehk siis figuurid valmis. :wink:

Eks nad ole nagu nad on, arenguruumi on kõvasti. Lohutan end sellega, et eks nad ole mul elus üldse teine katse mehikesi värvida. :oops:
Tere,

Küsimus camo kohta, kas ka reaalselt olid sellised triibud masina peal ?
Ma lihtsalt eriti ei pole kursis Saksa masinatega.
Tank on klassikaliselt vahva ! Pilku püüdis ka seisva mehe stereo kõrvaklapid :wink:
mad mats
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mad mats »

Üks pilt võrdluseks laeva projekti juurdePilt
Se on 50 jalase kahuripaadi korpus 1/35.Peaks komandööri kaatriks hädapärast väljavedama.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Seda laeva tahaks küll valmis kujul näha, igatahes edu ja jõudu selle teostamisel!

Tere,

Küsimus camo kohta, kas ka reaalselt olid sellised triibud masina peal ?
Ma lihtsalt eriti ei pole kursis Saksa masinatega.
Tank on klassikaliselt vahva ! Pilku püüdis ka seisva mehe stereo kõrvaklapid Wink
Tänud! Tiibud ikka ehtsa masina järgi tehtud. Triibulised Pantrid juhtuvad piltidel tihti ette.

Pilt
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Roco kirjutas:no nii mina sain kätte olulised joonised ja hakkan tegelema yhe suurema projektiga.
raske ristleja Prinz Eugen1944 sept-okt
mõõtkava veel kaalun , aga yks kahest 1/35v 1/32
Selline projekt võiks ka rahvusvahelist huvi pakkuda (kasvõi ainult foorumites), sest ka kuulus suures skaalas (hetkel ei meenu se nr) Yamato on Jaapanis ikka päris külastatav eksponaat. Jõudu ja edu tõega igatahes!

Küsimusi oleks kaks. Nimelt millisest materjalist põhiliselt mudel plaanis teha?
Ja kui palju on plaanis sisu välja ehitada?

Aga Siimu-kriimu on tõesti ilus ja seda ka oma silmaga näinud.. töö on tõeline tase. Mehed on ka tasemel, eriti meeldib mulle meeste jume...sõda on nende meeste näost näha:)

Enda tegemistest niipalju, et käivitasin just uue töö. Tegutsemine Wellington Mk-V kallal algas Wellington I kere pooleks saagimisega :)

Kk
Roco
Liige
Kontakt:

projekt Prinz Eugen

Postitus Postitas Roco »

laeva sisemus jäeb vist hilisemaks esialgu on mõte ise sisse mahtuda :)
suur tuleb jah veidi
kere piab vist tegema nii nagu päris laevakere klaas plastist
õhutõrje esialgu plastmudelid ... kohendada mereväe varjandiks
tekk tekkiehitised puit metall plastik osad
sisemus esialgu 1/3 makrofleksi

sellise laevaga tahaks vees paar kiiremat reidi kaa teha
skeletondude
Liige
Kontakt:

Re: projekt Prinz Eugen

Postitus Postitas skeletondude »

Roco!
Toetan sind vaimselt ja kui selle asja ära teed tulen ise 286 KM kaugusele Tallinnasse sind õnnitlema selle puhul,et valmis saad! :lol: :wink:
Aga noh,sellega saaks praktiliselt jõe peal sõita :) :wink: .
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

Tere,

Hetkel jälle lammutamine pooleli.
Inspiratsiooni sain kunagi vaadatud piltidest http://www.missing-lynx.com/gallery/rus ... rsson.html

Mina võtsin mudeliks zvezda SU-100
http://y.delfi.ee/orig/44815/1872211_KpKpWz.jpeg
http://y.delfi.ee/orig/44815/1872213_wXXHkE.jpeg
http://y.delfi.ee/orig/44815/1872305_Rawf49.jpeg
Ehk siis püüan jäljendada sisemist plahvatust :wink:
fossiil
Liige
Kontakt:

Nojah, eks lõhkumine on ka omaette kunst :wink: , aga sellegipoolest pead üht-teist silmas pidama - esiteks kasvõi seda, et millal see kole pauk võis käia? Kui Teise ilmasõja paiku, siis tuleks eest paremalt kolakast ära koristada - too ilmus alles pärast sõda, kui tegu saab olema miski Egiptuse või Süüria masinaga, siis võib ta ju põhimõtteliselt olla.
Ja kuna pauk oli suur, siis poriplekid saavad igal juhul kannatada, nii et mõistlikum oleks need vist pleki vastu vahetada - neid nagu lihtsam tõetruult rebida-väänata.

Urmas.
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

fossiil kirjutas:Nojah, eks lõhkumine on ka omaette kunst :wink: , aga sellegipoolest pead üht-teist silmas pidama - esiteks kasvõi seda, et millal see kole pauk võis käia? Kui Teise ilmasõja paiku, siis tuleks eest paremalt kolakast ära koristada - too ilmus alles pärast sõda, kui tegu saab olema miski Egiptuse või Süüria masinaga, siis võib ta ju põhimõtteliselt olla.

Urmas.
Sul tõesti õigus. Teise ilmasõja masinatel pole ma seda kasti märganud.
Milleks see kolakas üldse vajalik oli ? Kas tööriistade jaoks ?
Minu idee järgi on see tank aga pihta saanud Suessi kanali lähedal.
Pilt

Porilaudadega peab tõesti veel vaeva nägema, tänud :wink:
fossiil
Liige
Kontakt:

Seda mis kastis täpselt pidi olema, ma kohe hetkel ei ütle - pole seni vaja olnud.. :wink: , arvatavalt tööriistad ja muu kola, nagu roomikutele kinnitatavad libisemistõkendid. Aga kui väga vaja, võin järele uurida.
Sarnase masina detailsemaid pilte on siin: http://ampsnz.hobbyvista.com/ , muidugi ilma plahvatusjälgedeta :wink:

Urmas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline