Aga kindlasti saad endale samasugused rattakesed, kui sul nende järgi vajadus tekib, ja mitte just eriti suure papi eest

Urmas.
Kohe tüki aega mõtlesin - tegelikult on see ju lausa hullumoodi äge projekt...Roco kirjutas: mul jätkub vist tegevust kymneks aastaks
kui midagi realset näidata juba on eks siis vist piab kohe eraldi teema avama
Tere,Panzergrenadier kirjutas:Tervitused!
Teeks nüüd ametlikult Panther G projektile lõpu, ehk siis figuurid valmis.![]()
Eks nad ole nagu nad on, arenguruumi on kõvasti. Lohutan end sellega, et eks nad ole mul elus üldse teine katse mehikesi värvida.![]()
Tänud! Tiibud ikka ehtsa masina järgi tehtud. Triibulised Pantrid juhtuvad piltidel tihti ette.Tere,
Küsimus camo kohta, kas ka reaalselt olid sellised triibud masina peal ?
Ma lihtsalt eriti ei pole kursis Saksa masinatega.
Tank on klassikaliselt vahva ! Pilku püüdis ka seisva mehe stereo kõrvaklapid Wink
Selline projekt võiks ka rahvusvahelist huvi pakkuda (kasvõi ainult foorumites), sest ka kuulus suures skaalas (hetkel ei meenu se nr) Yamato on Jaapanis ikka päris külastatav eksponaat. Jõudu ja edu tõega igatahes!Roco kirjutas:no nii mina sain kätte olulised joonised ja hakkan tegelema yhe suurema projektiga.
raske ristleja Prinz Eugen1944 sept-okt
mõõtkava veel kaalun , aga yks kahest 1/35v 1/32
Sul tõesti õigus. Teise ilmasõja masinatel pole ma seda kasti märganud.fossiil kirjutas:Nojah, eks lõhkumine on ka omaette kunst, aga sellegipoolest pead üht-teist silmas pidama - esiteks kasvõi seda, et millal see kole pauk võis käia? Kui Teise ilmasõja paiku, siis tuleks eest paremalt kolakast ära koristada - too ilmus alles pärast sõda, kui tegu saab olema miski Egiptuse või Süüria masinaga, siis võib ta ju põhimõtteliselt olla.
Urmas.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline