Paneks mõned read aasta lõpu puhul ka siia teemasse.
Alustuseks tahaks veel pea pool aastat peale viimast näitust öelda, et on hea tõdeda, et see taditsioon on siiski hea jõus. Eriti kui arvestada, et meil on käsil üsna tõsine kriis siin seltskonnas.
Igas asjas on tõusud ja mõõnad ja mulle tundub, et hetkel väga veel ei tõuse. Mitmed väga tugevad tegijad on pausil, või sootuks kadunud ja pole teada kuida see muutub. Kahju on ka sellest, et mitmed siin foorumis sähvatanud uued tegijad pole endast rohkem märku andnud. Üldisemast vaiksemast perioodist annab märkui isegi see, et mu enda viimasel teemal on täpselt 0 järelkaja. Varem see päris nii ei olnud.
Ilmselt on siin põhjus ka objektis, kuigi varem tekitas svastikaga tenika rohkesti elevust olenemata objektist.
Tahan selle pika sissejuhatuse siduda nüüd Suure Auhinna teemaga ka. Nimelt tekkis mul idee ja selle sidumiseks oli eelnev tekst päris kohane.
Kas oleks mõeldav, et suudame tekitada ühe korraliku grupika ja ajastada see õigeks ajaks, kui Kullosse vaja taas töid viia? Idee oleks ära märkida sellise tegelase, nagu Hans-Ulrich Rudeli 100. sünniaastapäev, mis on ju järgmise aasta juulis. Oleks ju igati hea võimalus grupp mudeleid, mis seotud Rudeli ja Eestiga. Ja eriti hea oleks saada sinna gruppi mõnedki uued tegijad, või need kes ammu pole töödega väljas käinud. Kuidas idee esialgu tundub?
Ja nö uue aasta soovina, mis iganes teema või mudelid lauale tulevad oleks see, et äkki siiski saaks veidi rohkem vastuseid küsimustele ala:
FW Anton kirjutas:Väga huvitaks mille üle nuriseti ja mis oli hea!
Oleks ju põnev teada, mida ja mille põhjal hinnati.
Et siis sellised mõtted siin teemas. Loodan väga mingitki tagasisidet!
Kk