Mis Ukrainas toimub? vol.3

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Suletud
herman30
Liige
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas herman30 »

richard kirjutas:Pilt
Selle kaardi punase rindejoonega sain natuge tarkemaks miks seda lennujaama on vaja kaitsta.
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Svejk »

Kuni kaks kolmandikku Ukraina julgeolekutöötajatest....:

Стець: 70% сотрудников СБУ - "засланные" или скрытые агенты Кремля
Подробности читайте на УНИАН: http://www.unian.net/politics/1012817-s ... emlya.html
"Служба безопасности Украины, которая нам досталась в наследство от Януковича, является нерабочей структурой. Очевидно, что процентов на 70% можно утверждать, что там осталось много засланных или скрытых агентов Кремля", - сказал Стець.
"....teevad venelastega koostööd või niisama tunnevad kaasa"
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

kaugeltuuriv kirjutas:http://censor.net.ua/news/313184/rossiy ... _minoboron
et siis Venemaa on hakanud nn.kaasmaalasi välja vedama oma territooriumile Donbassist.....ja ikka sinna Siberisse.
Ajalugu kordub spiraalina aga teist korda pidi see grimassi meenutama.Ja meenutab see seda nüüdki,hoiatav pilt meite "venemeelsetele" herradele.Eks sama saatus ootaks ka eestlasi,kui Putja saaks ampsu Eestist endale.
Meenub mulle eelmise sajandi 40-ndate aastate lõpp ja 50ndate algus,siis ka tegi Stalin sama,kohalikud Siberisse ja kotipoisid asemele,kelle järglastega me siiani maadleme.
Nüüd tahab teha Putja sama,igasugu rämpsu vist vedada Donbassi ja kohalikud sealt minema.

Teema jätkuks -
Krimmitatarlastest tahetakse Krimmis lahti saada:

На полуострове похищают людей
http://ru.tsn.ua/politika/chubarov-utve ... 97688.html
"Относительно коренного крымскотатарского народа оккупационными властями развернута тотальное наступление с целью его физического вытеснения за пределы своей Родины. Начало реализации такой политики возложена запретами на въезд в Крыму лидеру крымскотатарского народа Мустафы Джемилева, шолові Меджлиса крымскотатарского народа Рефата Чубарова и советнику председателя Меджлиса Ісмету Юксел. В соответствии с нормами международного гуманитарного права, на Российскую Федерацию возлагается полная ответственность за преступления против прав человека, осуществляемых на всей территории оккупированного Крыма"
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Suurte mõõtmetega abi inimesele - "gumanitaarsuurtükk"
Vidio:

"Gumkonvoi" feat artilleeria:
https://www.youtube.com/watch?v=MongpgIY7nM

"Abiks ikka" :mrgreen:
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Operatiivne ülevaade täna hommikuse seisuga
Оперативная сводка из зоны АТО на утро 24 ноября
24 ноября 2014 : 09:02
За прошедшие сутки зафиксировано 56 обстрелов со стороны боевиков, сообщают в пресс-центре АТО.

На Луганском, Донецком и Дебальцевском направлениях сохраняется наибольшая активность противника. Из артиллерийского и минометного орудия совершено 40 обстрелов, 5 - велись из стрелкового оружия, 1 раз применялся танк и 9 раз - реактивные системы залпового огня.

В течение суток погибли трое украинских военнослужащих. Аэропорт «Донецк» остается главным объектом противостояния. Обстрелы по позициям и постам АТО ведутся с позиций боевиков, которые размещены в жилых кварталах и населенных пунктов.

Зафиксированы активные обстрелы следующих населенных пунктов: Никишино, Майорское, Малоорловка, Крымское, Могила-острая, Енакиево, Шумы. Дебальцево обстреляли 10 раз.

http://novostiua.net/vostok/62806-opera ... abrya.html

Terrod kasvatavad vägede grupeeringut Stšaste-Staniitsa Luganskaja joonel
Терористи нарощують угрупування військ в смузі Щастя-Станиця Луганська
24 листопада, 2014 08:24
В полосе Счастье-Станица Луганская противник усиливает фронтальный давление на украинские войска с целью не допустить переброски резервов в район переправы через Северский Донец, и одновременно наращивая в этом районе свою группировку

Об этом на своей странице в "Фейсбуке" написал координатор группы "Информационный сопротивление" Дмитрий Тымчук, передает Еспресо.TV.

Российско-террористические войска активно применяют артиллерию, включая реактивную, тяжелое пехотное вооружение, эпизодически задействуется бронетехника. Противник стремится вытеснить украинские войска из самых выгодных позиций (высоты, транспортные развилки, узлы обороны), стараясь держать их под постоянным огневым воздействием.

http://espreso.tv/news/2014/11/24/teror ... a_luhanska

Debaltsevo ruumis jätkub bojevikkude väljavahetamine huiloreguilodest mardisantidega
Сводка ИС: Генштаб РФ не оставляет попыток создать "Армию Новороссии", под Дебальцево боевиков меняют войска РФ, обостряется ситуация в районе н.п.Счастье
Возле Дебальцево передовые позиции террористов занимают российские войска
Пн, 24/11/2014 - 09:24
В районе Дебальцевского плацдарма фиксируется дальнейшее нарастание активизации российско-террористических войск.

Об этом на своей странице в Facebook сообщил координатор группы «Информационное сопротивление» (ИС) Дмитрий Тымчук.

«После неудачных попыток противника продвинуться к окраинам Дебальцево со стороны Никишино и Чернухино силами 3-х тактических групп местных боевиков, в «первую линию» введены российские военнослужащие. В частности, зафиксирована как минимум одна усиленная ротная тактическая группа российских войск с бронетехникой (до 15 единиц), а также поддерживающие ее 2 артиллерийских подразделения. Также на данном участке зафиксировано порядка 10 минометных расчетов боевиков», - пишет координатор группы ИС.

По его словам, зафиксированное ранее в районе Углегорска новое бандформирование ограничивается нанесением массированных ударов из ствольной и реактивной артиллерии, стремясь нанести украинским войскам огневое поражение с дальних дистанций. Идентифицированы 2 сводных артдивизиона, один из которых включает как минимум одну батарею РСЗО.

«В районе н.п. Донецк и Авдеевка, после понесённых потерь, основные силы российско-террористических войск отошли от линии соприкосновения с украинскими войсками. В то же время, российско-террористические войска не прекращают наносить огневые удары по позициям украинских войск. Отмечены огневые позиции артиллерии противника в районе Спартака, Путиловского моста, Яковлевки, в Киевском и Куйбышевском районах Донецка. В районе Докучаевск–Новотроицк–Ольгинка происходит дальнейшее наращивание группировки российско-террористических войск. В частности, продолжается её доукомплектование отдельными группами и подразделениями», - отметил Тымчук.

Он также сообщает, что в полосе Счастье-Станица Луганская противник усиливает фронтальное давление на украинские войска с целью не допустить переброски резервов в район переправы через реку Северский Донец, и одновременно наращивая в этом районе свою группировку.

«Российско-террористические войска активно применяют артиллерию, включая реактивную, тяжёлое пехотное вооружение, эпизодически задействуется бронетехника. Противник стремится выдавить украинские войска с наиболее выгодных позиций (высоты, транспортные развилки, узлы обороны), пытаясь держать их под постоянным огневым воздействием», - резюмировал Тымчук.

http://crime.in.ua/node/7338

Donetski ja Avdeevka all tõmbusid bojevikud tagasi ja lakuvad haavu
Боевики зализывают раны, отошли от позиций силовиков под Донецком и Авдеевкой
24 ноября, 09:03
В районе Донецка и Авдеевки, после понесённых потерь в районе аэропорта, основные силы местных боевиков, иностранных наемников и российских военных отошли от линии соприкосновения с украинскими войсками

Об этом координатор группы "Информационное сопротивление" Дмитрий Тымчук сообщает на своей странице в Facebook.

В то же время, по данным военного эксперта, боевики и россияне не прекращают наносить огневые удары по позициям украинских войск.

Отмечены огневые позиции артиллерии противника в районе Спартака, Путиловского моста, Яковлевки (на северной окраине Донецка), в Киевском и Куйбышевском районах города, добавил координатор "Информсопротивления".

Напомним, что силы АТО обломали зубы боевикам под Дебальцево, на передовую идут российские солдаты, усиленные бронетехникой и "Градами".

http://glavred.info/politika/boeviki-za ... 96394.html
Samal teemal veel
Украинские военные вынудили отступить российские войска под Донецком и Авдеевкой

Российские войска и подконтрольные им террористы после понесенных потерь были вынуждены отвести свои основные силы от линии соприкосновения с украинскими войсками в районах Донецка и Авдеевке.

Тем не менее, как сообщает глава Центра военно-политических исследований Дмитрий Тымчук, спокойнее в этом регионе не стало. Так, захватчики усилили обстрелы позиций наших солдат, при этом огневые точки противника концентрируются в Киевском и Куйбышевском районах Донецка, возле Спартака, Путиловского моста, Яковлевки.

Усилилась активность противника в полосе Счастье — Станица Луганская. Здесь войска оккупанта наращивают свои силы и одновременно пытаются не допустить переброски резервов нашей армии в район переправы через реку Северский Донец. В частности, противник стремится выдавить наши подразделения с наиболее выгодных позиций (высоты, транспортные развилки, узлы обороны), удерживая их под постоянным огневым воздействием, активно применяя реактивную артиллерию, тяжелое пехотное вооружение и бронетехнику.

Как сообщалось ранее, за последние сутки террористы нанесли 56 огневых ударов по позициям украинской армии. В результате боевых действий погибли три наших бойца.

http://fakty.ua/191532-ukrainskie-voenn ... -avdeevkoj

Bojevikud ei taha enam rohkem sõdida Donetski lennuvälja pärast ja on nõus tegema Stšaste-st neutraalse tsooni, ning andma selle OSCE kontrolli alla. Sellist juttu ajas väidetavalt Pušilin.
Неожиданные новости «Новороссии»
24 ноября 2014, 8:59
Новости «Новороссии» сообщают, что боевики больше не хотят воевать за Донецкий аэропорт . Он, и еще городок в Луганской области Счастье, где находится областная ТЭЦ, они предлагают демилитаризировать – то есть сделать нейтральными и отдать под контроль ОСБЕ.

Такое предложение высказал вице-спикер Народного совета «ДНР» Денис Пушилин. По его мнению, если бойцы с обеих сторон уйдут, а на объектах будут присутствовать наблюдатели ОБСЕ, никто уже не решится стрелять ни по аэропорту, ни по Счастью.

Пушилин признал, что чаще всего мирные жители погибают от использования установок «Град» и «Ураган», и если отвести тяжелую технику, то количество случайных жертв существенно снизится. По мнению вице-спикера Народного совета «ДНР,» если реально изменить ситуацию в этих горячих точках, то она изменится и на всем фронте. Хотя, по оценкам наблюдателей, около 20% зон соприкосновения являются горячими на фронте.

Однако, большой вопрос не только в намерениях, а и в реальных действиях. Террористы уже неоднократно декларировали мирные шаги, но приводило это только к накапливанию вооружения на фронте.

http://thekievtimes.ua/society/408378-n ... ossii.html
Kasutaja avatar
pagan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas pagan »

Ukrainlastel on tarnitavate Hummerite suhtes kahetised tunded. Hea auto, aga muutust ei too. Neil käib juba "miinisõda":
http://www.autoconsulting.com.ua/article.php?sid=32171
Ülbeks minekuga hakkavad vead tulema.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Steinmeier ei näe Ukrainat ei EU ega NATO liikmena ja näeb selliseid püüdlusi ka pikaajalises perspektiivis ebareaalseina...

http://www.spiegel.de/politik/deutschla ... 04525.html
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Tundub mulle,et peale nädalavahetuse ägedat andmist Donetski all on separatist-vene üksused ikka korralikult seal saanud nahutada.Ukrainlaste korralikult ettevalmistatud positsioonid nii selles piirkonnas,kui lennujaama ümbruses on venelased pannud natukene tagasi tõmbuma.Sellest ka se nende ettepanek demilitariseeritud tsoonist.arvan,et see piirkond on vist see ala,mis on neile toonud kõige rohkem kaotusi,nii separatistide,kui vene regulaarvägede hulgast.
Kui mastaapselt võeti asi ette annab vast see aimu,kui palju oli eelmisel nädalal ka siin videosid Vene kolonnidest Donetskis.Tundub,et ukrainlaste taktika,kus nüüd kasutatakse abi korras saadud radareid ja tulejuhtimisseadmeid ning korralikult sihitud suurtükilõõke,manõõverdades kaitses ning mitte tormates ummisjalu Vene poolt pandud lõksudesse on seal vähemalt aidanud kaitset pidada.
http://inforesist.org/boeviki-ponesli-p ... -avdeevki/
Ka on senini hästi vastu pidanud Debaltsevo ümbrus ning seal eelmisel nädalal isegi suudeti tagasi saada paar küla ning polsterdada kaitset.Muidugi ei jäta venelased seda piirkonda tähelepanuta,pean võimalikuks,et just see nädal kujuneb seal samasuguseks nagu oli nädalalõpp Donetski piirkonnas.
http://inforesist.org/boeviki-ponesli-s ... debalcevo/
Kuigi me kirume siin NATO tegutsemise stiili,pean tegelikult selle organisatsiooni luureabi ning infovahetust ajakirjandusega väga heaks.
Putja ei ole saanud teha augustit,kus Vene armee ikka sisenes Ukrainasse massiliselt.Hetkel tundub,et need ca.7-8 tuhat regulaari ei ole suuteline abistama separatiste niipalju,et murrangut saavutada.
See aga seab poliitilise olukorra vallutatud aladel ikka väga närvilisse olukorda,eriti talve tulekuga.Sellest ka vist see programm Donbastani elanikonnale nn.kaasmaalaste programmi loomine,mis sisuliselt ju vabatahtlik küüditamine Siberisse,et kohalikku rahulolematust,mis võimalikult tekib vähendada.
Ning vaatamatta igasugusele läände suunatud propagandale,rahasummade kantimisele lääne osadele koostööpartneritele-parteidele,ei ole seegi andnud tulemusi.Sanktsioonid on jäänud kestma,NATO turvaabi Poola,Rumeeniasse ja Baltikumi on jäänud kestma,mis on aga paha uudis Putjale.Nägin nädalavahetusel seda BBC programmi Newsday,kus grupp ajakirjanikke arutab nädalateemasid.Ajakirjanikud erinevatest riikidest.Seekord siis olid nad Kuningriikidest,USA-st,Prantsusmaalt ja Venest.
Üks teema oli Vene lennuväeaktiivsus ning piiririkkumised.
Vene ajakirjanik muidugi kaitses oma seisukohta,et igal riigil on õigus lennata neutraalvõõndis aga ameeriklane tagus nagu rauda,et mitte piiririkkumine Baltikumis ja Rootsis mitte.Naisterahvad sealt Kuningriikidest ja Prantsusmaalt muidugist ei oskand mitte midagi tarka kobiseda,ainult kokutasid.Oleksite pidanud nägema selle ajakirjaniku tigedat nägu Venemaalt,näha oli,et see teema on ikka väga ebameeldiv talle.Ja muidugi läks asi sirgjooneliselt edasi Ukrainale.Vanka muidugi süüdistas kohe USA-d,et too proovisb sisse piirata Venemaad.Ameeriklane oskas muidugi osavalt ära kasutada Euroopa Liitu,toodes otsejoones välja selle,et tegelik põhjus on ju rahva soov olla liidus Euroopaga ning kui vaadata USA presidendi käitumist,siis tuli talle see Maidan üllatusena.Seega tundub,et teiepoolne sletus(vene ajakirjaniku oma) on ju propagandistlik ja setud õigustama agressiooni.Te oleksite pidanud seepeale nägema,seda vihast vahutavat vankat ja tema seletusi,mis oli nagu katkiläinud plaat,USA-süüdi,USA-laienes Baltikumi,USA-tahab halba.
Need mutid seal,kes on elanud poliitkorrektses roosamannas ei osanud midagi kosta,selline jutt oli neile ikka väga võõras.Ja oleksite pidanud nägema ameeriklase mõnusat muiet,tema oli oma saavutanud,ta oli pannud vanka süüdistama Euroopa Liitu,et too on ameeriklaste organisatsioon,seletama naaberiike ei eksisteeri Venemaale ning ainult suursugusus on ülemuslik.Ja see vanka,ma ei ole nii tigedat mehikest veel näinud,lõpus ta lausa pritsis tatti.
See britist naisajakirjanik pani teema kiirelt pärast seda lukku,vist hakkas kartma,et vanka läheb ameeriklasele käsitsi kallale.
Küsimus ka sellest,kas keegi on näinud eilset Putja pressikonverentsi TASS-le,britid olid teinud züsee Venemaast.
Päris korralik ülevaade,kusjuures tegija oli vana koolituse ja ka eelmise Külma Sõja ajal Moskvas resideerinud ajakirjanikuga.Mees mainis seda,tuues ka videolõigu,kus Putja teatas,et nad ei taha uue Külma Sõja kordumist,sisuliselt tunnistades,et toonased lääne sanktsioonid hukutasid NSVL-iidu.Seega mees on tõsiselt hakanud kartma,et lääs läheb sama tsenaariumi mõõda.Kui sa ole mees ja oled asju planeerinud ning mingigi võim selja taga,siis no nii avalikult tv vahendusel"nutma" hakata.Kas on mingi võimuvõitlus hakanud Kremlis pihta ning Putja kardab oma pepu pärast?
Ajakirjanik ka muidugi tegi intervjuusid Moskvas,tunnistades,et vana hea Nõuka aegne läänest vaenlase joonistamine on tagasi.Propa ruulib täiega,inimesed on klassikaliselt pandud Nõuka aegsesse propagandasse,mille oluliseks ratsudeks on II Maailmasõja kasutamine,veteranid,fasistide müüdid Euroopas,USA soov vallutada Venemaa,jne.Ajakirjaniku arvates on aeg Moskvas tagasi Külma sõja õhustikus.
Ka oli ta võtnud intervjuu endise kõrge admiraliga,erus,kes oli osa kõrgemast sõjaväeluurest.
Mees tunnistas,et kui korduks tsenaarium Külma sõjaga,siis Moskval ei ole sansigi pidada nii kaua vastu nagu NSVL tegi.Majanduslik võimsus,rahvaarv,poliitiline mõjuvõim on kordades väiksem,kui oli NSVLiidul ning ka militaarvõimekus jääb NATOst ikka kõvasti maha.Ainuke trump,mis on jäänud on tuumavõimekus.
võhik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas võhik »

Meile kõigile tuntud ajakirjanik Graham Phillips, kes on suur mardikate fänn, sai siis Peski küla ligidal haavata - aga kergelt. Kild läbis selja kohal kaitsevesti. Olla miinipilduja tule alla sattunud.

http://www.vesti.ru/doc.html?id=2148361
mx77
Liige

Postitus Postitas mx77 »

võhik kirjutas:Meile kõigile tuntud ajakirjanik Graham Phillips, kes on suur mardikate fänn, sai siis Peski küla ligidal haavata - aga kergelt. Kild läbis selja kohal kaitsevesti. Olla miinipilduja tule alla sattunud.

http://www.vesti.ru/doc.html?id=2148361
Oleks reo võinud otsa lõppeda. Tahaks vahest sellise pea sisse vaadta, et aru saada kuidas selline mõtleb,täielik müstika minu jaoks.
toomas tyrk See peab ikka üks meeletu edevus ning hea enesearvamus olema, mis sunnib sellist möla sellistes kogustes tootma. Siis nüüd tekib üha rohkem ja rohkem tunne, et ju ikka keegi maksab selle eest.
Raubritter
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Raubritter »

kaugeltuuriv kirjutas:Palju huvitavat juttu...
...aga ei ühtegi linki. kahju
"Venemaa on tanklakett, mis mängib riiki." -John McCain
soul
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soul »

soul kirjutas:Единственный настоящий мужик в Европе. :)
Vene meedia kajastab aktiivselt Grybauskaite tänast kohtumist Porošenkoga, lisaks kordab varasemaid värvikaid väljaütlemisi.
http://russian.rt.com/article/61053
http://zn.ua/UKRAINE/ukraina-i-litva-do ... 9775_.html
Президент Украины Пётр Порошенко заявил, что договорился с президентом Литвы Далей Грибаускайте о поставках «элементов вооружения» для украинских Вооружённых сил.

Было также согласовано увеличение до 50 украинских военных, которые могут быть направлены на реабилитацию после участия в спецоперации в Литву,
Thief
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Thief »

Kui nüüd Leedu mingi ime läbi hakkabki sõjalist "tapvat" varustust Ukrainasse saatma, siis tekib Leedus kohalik Walmart, kus on tasuta kõike USA viimast sõjalist nänni võimalik saada. Piiramatus koguses :)
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Arvamus:
Bojevikud ja mardisandid ei ole füüsiliselt ilma lennuväe toeta võimelised peale tungima, kuna UKR pool on rajanud sügavuti pädevad kaitseliinid ja rajatised.
Вести из ДНР – боевики и российская армия физически лишены возможности наступать
24 листопада 2014
По словам российских военных, которые находятся на территории Донбасса, сепаратисты и армия россии физически лишены возможности наступать без полноценного вторжения с авиацией на территорию Украины и многочисленных жертв. Только в районе Дебальцево украинские военные построили более 200 км различных укреплений. В то же время невозможно “раскачать” другие регионы Украины, поскольку сепаратистские настроения практически сошли на нет и российское вторжение никто из населения Востока Украины уже не поддерживает.

“Только вокруг Дебальцево 200 км окопов.Попробуйте наступать в голой степи на окопанного противника под прикрытием артиллерии. Донбасс – это степи. Опорные пункты невозможно обойти, снабжение требует контроль дорог. Даже если это будут делать отпускники, они будут вынуждены косплеить ополченцев, обходится без авиаподдержки и тд и тп. Это приведёт к большим потерям.” – сообщает активист боевиков в своем блоге.

“РФ захотела всё контроллировать? Что ж, теперь это проблемы РФ. Теперь воевать будут в основном отпускники. Теперь РФ прилагает значительные усилия, чтобы раскачать ситуацию в Харькове. А она не раскачивается)) ” – заметил он.

Pilt

Pilt

Pilt

http://kyiv.osp-ua.info/lastnews/15408.html

Mariupolis röövisid 14.novembril "mehed mustas" oma enda kodust endise UKR presidendipolgu snaipri.
SBU ja UKR miilits ei ole asjaga seotud.
В Мариуполе люди в черном похитили бывшего снайпера полка президента
14:25 / 24.11.2014
Шесть человек в черной гражданской одежде и балаклавах увезли бывшего снайпера президентского полка в неизвестном направлении.

Об этом сегодня 0629 сообщила мать похищенного.

По ее словам, 14 ноября около 12:00 группа неизвестных вооруженных людей увезли из дома ее сына Кривопыш Вячеслава Александровича 1992 года рождения.
Группа состояла из шести человек, которые были одеты в черную гражданскую одежду, на их лицах были балаклавы.
Мать похищенного рассказала, что неизвестные ворвались в дом, уложили Вячеслава на пол, заломив руки за спину. Затем подняли, сказали одеваться.

На вопросы, кто проводит задержание, по какой причине и куда увозят сына, ответа не последовало. Когда мать Александра заявила, что вызовет милицию, последовал ответ: "Мы сами милиция". Была предъявлена визитка, где на синем фоне белыми буквами было написано "Милиция", без какой либо фамилии, номера, штампа, печати.

Когда Александр оделся, ему завели руки за спину, одели наручники, забрали документы и компьютер, вывели из дома и увезли в неизвестном направлении.
Мать, которая хотела сопровождать сына, из квартиры не выпустили. Но соседи увидели, что молодого человека посадили в черный джип и увезли в неизвестном направлении.

14 ноября было подано заявление в Приморский РОВД о похищении человека.
Мать похищенного рассказала, что заявление приняли и дали ей совет обратиться в СБУ и попробовать самим поискать.

"Был даже намек, что сын может находиться в аэропорту, но вы туда не суйтесь, все равно вам никто ничего не скажет, даже, мол, нам не говорят, а вам тем более",- сказала женщина.

15 ноября было сделано обращение в СБУ Мариуполя.

По словам матери пропавшего, ей дали ответ, что "такой не доставлялся, не задерживался и вообще гражданскими лицами они не занимаются".
Также обращение было сделано в ОБСЕ, Красный Крест, прокуратуру Донецкой области и центральные органы СБУ в Киеве.

На сегодня найти похищенного не удалось.

http://novosti.dn.ua/details/239098/
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline