14. katja & teamLionRat kirjutas:12.oliver koos pere ja ühe semuga.LionRat kirjutas:1.Asuur & Team
2.LionRat
3.olavik
4.PW
5.Mercher
6.Metatron
7.ictta
8.plekkpea & Team
9.SET
10.kloss
11.tõnuv
13.Nuuskmõmmik
Militaar.net'i omad üritused
Täitsa õige!tõnuv kirjutas:Demineerijad tulevad Pärnust, nii, et ega nad vist õnnelikud ole meie teate üle. Ju siis ikka kogu hunnik korraga üle anda.
Huvitav on see, et ajaloolased pole veel kisa lahti ajanud, et väärtuslik teabeallikas on plaanis süstemaatiliselt hävitada.Ja nagu näha levib üle Eesti.
Minu idee oli vaid ASuure abiga paar juppi vanarauda ajalootoa juurde tuua.![]()
Ning kas üldse tohibki maaomaniku loal vanades lahingupaikades kaevetöid teha? Ning mis siis, kui mõni pea või jalg näppu jääb?Kas siis hauaröövlid?
Üldse hakkab asi kuidagi jamaks kiskuma.Mis siis kui teeni jõudmiseks tuleb mõni puu maha saagida. Ebaseaduslik raie?Peale selle puugi ja ussioht. No ma ei tea.Vast tellida vanarauakollid, kes jupid vaikselt ära nahistavad ja pole probleemi.
Kas keegi saadaks kutse üritusele ka Wehrmacht.pri.ee foorumi meestele?
Ning mis peaasi. Sõitke kaine peaga.
Igasugu pommijuttudega peab tagasihoidlik olema,et mitte alusetut paanikat tekitada ja desinformatsiooniga inimestes ebatervet huvi esile kutsuda !
Ärgem unustagem,et ürituse tegelik sisu on "Abitööd Sääre ajalootoas; ühiskondliku töö korras eraomaniku maa puhastamine PRAHIST ja loodust risustava VANARAUA viimine sobivamasse kohta hoiule."
Muu jutt seal ümber on lihtsalt nalja pärast.
Kindlasti ei soovita kohale tulla inimestel,kes kardavad : puuke,pauku,usse,välku,ebamaiseid jõude,lendamist,ämblikke,tundmatuid lendavaid objekte,tundmatuid maas lebavaid objekte,pimedust,suletud ruume,suuremaid inimhulkasid,tuld,vms.,mis nende olemise võiks plaanitud üritusel ebamugavaks muuta!
Lisan siia kohalesõiduks koordinaadid ja kaardid:
57:55:03,1 ; 22:03:40,2

Viimati muutis ASuur, 04 Juul, 2007 15:45, muudetud 1 kord kokku.
15.Juss000 ja Kaaslane ajaloohuviline.katja kirjutas:14. katja & teamLionRat kirjutas:12.oliver koos pere ja ühe semuga.LionRat kirjutas:1.Asuur & Team
2.LionRat
3.olavik
4.PW
5.Mercher
6.Metatron
7.ictta
8.plekkpea & Team
9.SET
10.kloss
11.tõnuv
13.Nuuskmõmmik
Ja Tundub, et organiseeritud üritus võib saada suursündmuseks ja osavõtjate arv,ei imesta kui 50 pead on koos.Iga kohalolija ulatab oma abistava töise käe ja mõni toetab ka veel õlaga, võime nii mõndagi kasulikku ära teha.
Kõikide plaanide kohaselt võtaks üritusest meelsasti osa, hetkel veel üsna hägune, kas õnnestub koos kamraadiga ka detektor kaasa vedada.
Viimati muutis WaA, 02 Aug, 2007 17:27, muudetud 1 kord kokku.
Kuidas ikkagi nende riikidevaheliste lepingutega on???MEHI võib ju mõlemapoole omasid välja tulla.Meil tuleb ka selleks valmis olla.Arnold kirjutas:Mis Sa Tönu hädaldad! Kui meeste peale satute, siis tead ju küll mida teha ja keda teavitada.Ning kas üldse tohibki maaomaniku loal vanades lahingupaikades kaevetöid teha? Ning mis siis, kui mõni pea või jalg näppu jääb?Kas siis hauaröövlid?
-
- Site Admin
- Kontakt:
Minus tärkas huvi ühe konkreetse asja vastu - asi puudutab nimelt üritusele tulejate nimekirja
Tulijaid on (või vähemalt neid, kes end kirja pannud) juba omajagu, kuid kas austab seda üritust ka kogu süsteemi pealik ehk siis Hr. Toomas Tyrk ka isiklikult
Kuna tänu tema initsiatiivile ja innovatiivsusele olemegi me kõik siin praegu koos ja üksteist (vähem või rohkem) tunneme, siis oleks see suur au, kui asja alustala ka sellisest happeningist osa võtaks
Ma tean, et 2 aastat tagasi militaarnetiliste kogunemisel oli ta olemas, aga kas ka sel aastal
Seega, Hr. Tyrk, ma usun, et sellise ettepaneku poolt on enamik, et ka Teie planeeritavast üritusest osa võtaksite 

We're all God's people
[img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan2.gif[/img]
[img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan2.gif[/img]
tõnuv kirjutas:Et see nädal oli Säärel allveeujujate kokkutulek, mis oli hästi organiseeritud tekkis mul uitmõte, et kas ei peaks mingi osavõtumaksu kehtestama ja ühisetoitlustuse organiseerima?
PS 10. 08 on kahel kamraadil sünnipäev...
Hea mõte! Kui see liiga korraldamine liiga keeruline ja kallis ei ole, siis ma arvan, et keegi pole selle vastu, kui võsast välja ronides juba aurav supikauss ees ootab.
Klossile:
Kas korrespondent tuleb?
Nuuskmõmmikule:
Ma arvan,et ekskursiooniks piisab Sõrvest küll! Saab põhjalikumalt tutvuda.
tõnuv-le:
Asukoha suhtes kaardil - panin selle paika ainult kirjelduse põhjal,et jääb maantee ja kordoni vahele.See koht oli ainus,kus kaardil maantee ja kordoni vahel oli miski onn,mis oleks võinud saun olla.Hea et nüüd asukoht täpselt selgeks sai.Uut kaarti ma üles riputada ei viitsi,asukoha vahe nii väike.
Mis puutub toitlustamisse,siis selle tellimine ja osavõtutasu kehtestamine läheb vast liiga ametlikuks-pidulikuks.Minu meelest oli Kambja kokkutulekul just see grillimise ja jutupuhumise aeg kõige mõnusam! Võtan seekord jälle grilli kaasa ja selle ümber istuma on kõik koos oma vorstidega teretulnud,eriti kamraad-grillmeister Custom!(ei ole küll miskipärast tema nime osavõtjate keskel näinud!?)
Üldsusele:
Kuna siin on tegemist interneti suhtluskeskkonnaga ja me tunneme üksteist enamuses pseudonüümide järgi,kuid näinud ei ole,kas siis võiks olla jumet,ideel et teha nimesildid, viimaks kokku nime ning nägu!?
Kui mõte leiab kõlapinda,siis kas leiduks mõni vabatahtlik ,kes võtaks nimesiltide hankimise enda peale (äkki midagi sellist nagu messidel - kiletasku/hoidik,kuhu paber koos nimega sisse pannakse?)
P.S Üritus tundub tõesti väga populaarne olevat - hetke seisuga on mul "Soomusdiviisis" kah juba vabatahtlikud seitsme ühiku tehnika ja teenindava personali näol.
Näis palju kohale jõuab.
Kas korrespondent tuleb?
Nuuskmõmmikule:
Ma arvan,et ekskursiooniks piisab Sõrvest küll! Saab põhjalikumalt tutvuda.
tõnuv-le:
Asukoha suhtes kaardil - panin selle paika ainult kirjelduse põhjal,et jääb maantee ja kordoni vahele.See koht oli ainus,kus kaardil maantee ja kordoni vahel oli miski onn,mis oleks võinud saun olla.Hea et nüüd asukoht täpselt selgeks sai.Uut kaarti ma üles riputada ei viitsi,asukoha vahe nii väike.
Mis puutub toitlustamisse,siis selle tellimine ja osavõtutasu kehtestamine läheb vast liiga ametlikuks-pidulikuks.Minu meelest oli Kambja kokkutulekul just see grillimise ja jutupuhumise aeg kõige mõnusam! Võtan seekord jälle grilli kaasa ja selle ümber istuma on kõik koos oma vorstidega teretulnud,eriti kamraad-grillmeister Custom!(ei ole küll miskipärast tema nime osavõtjate keskel näinud!?)
Üldsusele:
Kuna siin on tegemist interneti suhtluskeskkonnaga ja me tunneme üksteist enamuses pseudonüümide järgi,kuid näinud ei ole,kas siis võiks olla jumet,ideel et teha nimesildid, viimaks kokku nime ning nägu!?
Kui mõte leiab kõlapinda,siis kas leiduks mõni vabatahtlik ,kes võtaks nimesiltide hankimise enda peale (äkki midagi sellist nagu messidel - kiletasku/hoidik,kuhu paber koos nimega sisse pannakse?)
P.S Üritus tundub tõesti väga populaarne olevat - hetke seisuga on mul "Soomusdiviisis" kah juba vabatahtlikud seitsme ühiku tehnika ja teenindava personali näol.
Näis palju kohale jõuab.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline