Nimesildid on küll hää mõte,jäävad nimed paremini meelde. Äkki mõni võtab õmblusmasina kaasa,siis saab niidiga rinnale nime tikkida,oleks nagu sõjaväes

Tahtejõuline konkurent custom ,ürita ikka kohale tulla.custom kirjutas:Ei julge nii vara kindlalt hõisata kas tulen,aga kokkutulek on plaanis number üks.
Nimesildid on küll hää mõte,jäävad nimed paremini meelde. Äkki mõni võtab õmblusmasina kaasa,siis saab niidiga rinnale nime tikkida,oleks nagu sõjaväes
16.Immelmannjuss000 kirjutas:15.Juss000 ja Kaaslane ajaloohuviline.katja kirjutas:14. katja & teamLionRat kirjutas: 12.oliver koos pere ja ühe semuga.
13.Nuuskmõmmik
18.sworbeLionRat kirjutas:16.Immelmannjuss000 kirjutas:15.Juss000 ja Kaaslane ajaloohuviline.katja kirjutas: 14. katja & team
17.custom
Seda nimesiltide probleemi võiks sellel kokkutulekul lahendada käsiprinteri abil ,mina ulatan oma abistava käe koos printeriga.Näiteks juss000---johannes Lint on isekleepuv igale materjalile.Trükkida võib teksti nii vertikaalis kui horisontaalis.custom kirjutas:Ei julge nii vara kindlalt hõisata kas tulen,aga kokkutulek on plaanis number üks.
Põrgust kirjutas:Tervist! Kas leidub lahkeid kaasfoorumlasi, kellel on pakkuda kaasasõitmise võimalust e. küüti kogu tripi vältel.
Ise olen suur asjahuviline ja sooviksin kaasa tulla aga kahjuks ei ole võimalik mul isal kaasa tulla, kuna on töö. Ise olen 16 ja autoga ei ole luba sõita.![]()
Olen nõus maksma väikese bensiini raha jms. nagu ikka kombeks![]()
Kui kellegil on pakkuda mingit varianti siis oleks tore kui annaksite teada ja siis räägib asja täpsemalt läbi.
Ise asun Tallinnas aga võin kuhugimaale vastu ka sõita (buss,rong)
19.horstLionRat kirjutas:18.sworbeLionRat kirjutas:16.Immelmannjuss000 kirjutas: 15.Juss000 ja Kaaslane ajaloohuviline.
17.custom
See oleks vahva ja meeldiv ja isegi õigustatud.SOE supp ia 100 g peale väsitavat edukat tööpäeva,SÜÜA tahavad kõik aga kõik muu on ju ise asi.PW kirjutas:Üritus läheb suureks. Äkki ikka võiks mingi sõdurisupi keeta kogu kambale? See ju ei välistaks õhtust grilli/õlut.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline