Militaar.net'i omad üritused

Reklaamid ette ning kajastused tagantjärele. Aga paluks et ikka militaarasjadega seotult...
Vasta
custom
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas custom »

Ei julge nii vara kindlalt hõisata kas tulen,aga kokkutulek on plaanis number üks. :P
Nimesildid on küll hää mõte,jäävad nimed paremini meelde. Äkki mõni võtab õmblusmasina kaasa,siis saab niidiga rinnale nime tikkida,oleks nagu sõjaväes :lol:
juss000
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas juss000 »

custom kirjutas:Ei julge nii vara kindlalt hõisata kas tulen,aga kokkutulek on plaanis number üks. :P
Nimesildid on küll hää mõte,jäävad nimed paremini meelde. Äkki mõni võtab õmblusmasina kaasa,siis saab niidiga rinnale nime tikkida,oleks nagu sõjaväes :lol:
Tahtejõuline konkurent custom ,ürita ikka kohale tulla.
Kasutaja avatar
LionRat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas LionRat »

juss000 kirjutas:
katja kirjutas:
LionRat kirjutas: 12.oliver koos pere ja ühe semuga.
13.Nuuskmõmmik
14. katja & team
15.Juss000 ja Kaaslane ajaloohuviline.
16.Immelmann
17.custom
Kasutaja avatar
sworbe
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sworbe »

100% tulen kohale.
Miks mitte!
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gnadenlose »

Krt, küll tahass öelda, et olen 100% kohal, aga näe, ei saa teps mette. Seega tõenäosus, et minu ja ühe kaaslasega arvestada, on fifty-sixty :?
Гив Ми Мани
Kasutaja avatar
LionRat
Liige
Kontakt:

LionRat kirjutas:
juss000 kirjutas:
katja kirjutas: 14. katja & team
15.Juss000 ja Kaaslane ajaloohuviline.
16.Immelmann
17.custom
18.sworbe
juss000
Liige
Kontakt:

custom kirjutas:Ei julge nii vara kindlalt hõisata kas tulen,aga kokkutulek on plaanis number üks. :P
Seda nimesiltide probleemi võiks sellel kokkutulekul lahendada käsiprinteri abil ,mina ulatan oma abistava käe koos printeriga.Näiteks juss000---johannes Lint on isekleepuv igale materjalile.Trükkida võib teksti nii vertikaalis kui horisontaalis.
Kasutaja avatar
LionRat
Liige
Kontakt:

Tänasida toimetusi ära viska homse varna sest ka ülehomme on päev.Eee...tegelt tahaksin tuletada meelde,et ärge jätke asju viimasele minutile-siinkohal pean silmas piletite broneerimist praamile.Mine tea seda reedest päeva...ise bronnin endale netis igaksjuhuks ära(maxab 25 kõõku) :!:
Horst
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Horst »

Huviliste arv kasvab. Ka minu osalemine 80% tõenäone. Muidugi aega veel ca terve kuu ja mine tea, mis vahepeal ette võib tulla. :wink: Igatahes plaani võetud. :)
Me kõik oleme võhikud, ainult erinevates valdkondades.
Kasutaja avatar
Merepura
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Merepura »

Üritus kalendrisse märgitud ja plaani võetud.
Kasutaja avatar
Põrgust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Põrgust »

Tervist! Kas leidub lahkeid kaasfoorumlasi, kellel on pakkuda kaasasõitmise võimalust e. küüti kogu tripi vältel. :)

Ise olen suur asjahuviline ja sooviksin kaasa tulla aga kahjuks ei ole võimalik mul isal kaasa tulla, kuna on töö. Ise olen 16 ja autoga ei ole luba sõita. :roll:

Olen nõus maksma väikese bensiini raha jms. nagu ikka kombeks :P

Kui kellegil on pakkuda mingit varianti siis oleks tore kui annaksite teada ja siis räägib asja täpsemalt läbi.

Ise asun Tallinnas aga võin kuhugimaale vastu ka sõita (buss,rong)
PW
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PW »

Põrgust kirjutas:Tervist! Kas leidub lahkeid kaasfoorumlasi, kellel on pakkuda kaasasõitmise võimalust e. küüti kogu tripi vältel. :)
Ise olen suur asjahuviline ja sooviksin kaasa tulla aga kahjuks ei ole võimalik mul isal kaasa tulla, kuna on töö. Ise olen 16 ja autoga ei ole luba sõita. :roll:
Olen nõus maksma väikese bensiini raha jms. nagu ikka kombeks :P
Kui kellegil on pakkuda mingit varianti siis oleks tore kui annaksite teada ja siis räägib asja täpsemalt läbi.
Ise asun Tallinnas aga võin kuhugimaale vastu ka sõita (buss,rong)

Arvatavasti saaksin su peale võtta, nooremad huvilised on kindlasti teretulnud. Probleem on selles, et ma ei ole kindel, kas pühapäeval üldse Tallinna tagasi sõidan. Saaremaale sõit on kindel, 10.08 kell 19.00 on praamile bronn, seega kusagil viie ajal tuleks Tallinnast minema hakata, aga tagasi tulemisega on kahtlasem, ilmselt ei tea ma enne 12.08 hommikut kuidas ja kuhu liigun.
Keegi ülejäänud rahvast äkki tagasiteel abiks? Minu meelest igati rõõmustav, kui ka nooremat rahvast tuleb. Kui inimesel on tõsine huvi, siis vaevalt vanus takistuseks saab. Peaasi, et lapsehoidjaks ei pea hakkama... :lol:

PS: Lisaks - juhul kui Põrgust tuleb, siis on Saaremaale saamiseks autos veel üks vaba koht. Tagasi saamisega on nagu eelpool mainitud. Arvatavasti tulen tagasi Tallinna, aga see pole kindel.
Kasutaja avatar
LionRat
Liige
Kontakt:

LionRat kirjutas:
LionRat kirjutas:
juss000 kirjutas: 15.Juss000 ja Kaaslane ajaloohuviline.
16.Immelmann
17.custom
18.sworbe
19.horst
20.Merepura
21.Põrgust
PW
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PW »

Üritus läheb suureks. Äkki ikka võiks mingi sõdurisupi keeta kogu kambale? See ju ei välistaks õhtust grilli/õlut.
juss000
Liige
Kontakt:

PW kirjutas:Üritus läheb suureks. Äkki ikka võiks mingi sõdurisupi keeta kogu kambale? See ju ei välistaks õhtust grilli/õlut.
See oleks vahva ja meeldiv ja isegi õigustatud.SOE supp ia 100 g peale väsitavat edukat tööpäeva,SÜÜA tahavad kõik aga kõik muu on ju ise asi.
Võib olla annab organiseerida vastava tasu eest,sponsoreid me vast nii kiiresti ei leia.paluks aa,nr ja summa, või mis varjandid on võimalikud???
Muidugi suppi soovijate arv on ka supitegijal teatud määral tähtis.
-
-----------------------------------------------------------------------------------
lootus on petis , kes meid pidevalt tüssab.
Viimati muutis juss000, 14 Juul, 2007 21:14, muudetud 1 kord kokku.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline