Nii,et minu tääk ei ole illegaalne,kuna seda ei saa kinnitada Kar 98K-le,aga teibiga ümber toru mässides seisaks ta seal väga hästi!

Kood: Vali kõik
Mina olen seisukohal,et rooste on jäädavalt rikkunud minu tääknoa kinnitusmehhanismi ja seda ei ole võimalik töökorda seada(peab uue tegema!)
Nii,et minu tääk ei ole illegaalne,kuna seda ei saa kinnitada Kar 98K-le,aga teibiga ümber toru mässides seisaks ta seal väga hästi!
...mõttetu on vist küsida aiva uusi ja uusi küsimusi ühe totralt formuleeritud seaduseparanduse kohta... Kahjuks kohati tundub, et sagedane totrus tänapäeva Eesti seadusloomes ongi muutumas meie elu igapäevaseks kaaslaseks... kurbFaust kirjutas:Kui torketääki enam relva otsa kinnitada ei saa, kas siis sellega enam üldse torgata ei saa?
Seadusesilma see muidugi ei huvita.
Asi selge. Küsimus tekkis lihtsalt seepärast, et rekvisiit jääb teatud seadistuse puhul automaatselt iga e-kirja alla ja viimasel ajal on märgata sellist pahatahtlikku või mõtlematut dokumentidega liputamist, mille puhul on aru saada, et kirjutaja ei ole arvestanud võimalusega, et adressaat sellest meedianupu koostab. Ametnikul tuleb sellest teinekord ebavajalikke sekeldusi - olen ise pidanud lausa ajalehele antud interviuu puhul seletuskirju kirjutama, et kuidas ma julgesin ise midagi asjast arvata, kuigi formaati arvestades olin oma arvamustes ja sõnakasutuses piinlikult täpne ja kordasin tegelikult sama juttu, mida pool aastat varem televisiooni uudistesaates. Lihtsalt poliitikutel oli tuulelipp vahepeal "lõunast põhja keeranud".Tegemist ei ole päris isikliku kirjaga, kuigi sõnastusest võib ehk selline mulje jääda.
No täiesti olemas: Eelnõu ja seletuskirja on ettevalmistanud Siseministeeriumi korrakaitse- ja kriminaalpoliitikaosakonna juhataja Priit Heinsoo (e-post: priit.heinsoo@siseministeerium.ee; tel: 612 5217), nõunik Martin Paas (e-post: martin.paas@siseministeerium.ee; tel: 612 5139) ja õigusnõunik Chris Eljas (e-post chris.eljas@siseministeerium.ee; tel 612 5134). Eelnõu väljatöötamisel osalesid Lilli Vähi ja Sven Põierpaas Politseiametist ning Aivo Pinte Piirivalveametist.Puhtalt inimlikust uudishimust...Iga seadus või seadusemuudatus peaks pärinema kellegi konkreetsest ettepanekust. Tahaks teada, kes küll oli see konkreetne isik, kelle sulest siis see seadusemuudatus pärines.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist