Nali
Re: Nali
Krt jälle on minust valesti aru saadud. Pigem risti vastupidi, et võtaks teinekord mõnne Buratiino limpsi või miskit 

Ei ole siinpool Harku järve leebemat inimest kui mina. Üks oli aga see kolis ära sest ei suutnud minuga võistelda.
Jajah, vast vaid minake võib veel Teiega ääduses ja leebuses siin prnus võistelda!
voina k voinu, a obeb-po rasparjadku!
- Feeliks_Jalgraud
- Liige
- Kontakt:
Ehitusfirma omanik läheb tööbörsile maalrit otsima. Talle vastatakse, et maalreid praegu pole, ehk oleks härra nõus günekoloogiga. Firmajuht mõtleb, olgu peale, günekoloog on pealtnäha tugev mees, mis see värvimistöö siis ikka nii väga ära ei ole, ja palkabki günekoloogi.Paari päeva pärast tuleb firmaomanik jälle tööbörsile ja tahab palgata kolme günekoloogi. Tööbörsi juhataja tunneb ta ära ja satub segadusse: "Aga härra, te tahtsite ju hoopis maalrit!""Seda küll, aga see günekoloog osutus imemeheks," vastab firmajuht. "Esimesel tööpäeval juhtus pisike arusaamatus, ta ei pääsenud oma töö-ruumidesse sisse. Ja kujutage ette - kogu toa värvis lukuaugu kaudu ära!"
Mul pole midagi mõistlikku öelda.../ ███████████]98% fucked up
Jumal ütles, et normaalse naise leiab iga nurga tagant....
Siis ta naeris mõtlikult... ja tegi maakera ümmarguseks...
Mees istub kodus, järsku koputatakse uksele. Ta avab ukse ja ukse taga on Surm. Täiesti ehtne, mustas rüüs ja vikatiga.
"Noh, mis lugu on?" küsib mees.
Musta rüü alt kostab vastus:
"Kogu lugu!"
Väike tüdruk küsib emalt kes on lits. Ema: "Oi tütreke, lits on üks väga kole ja hirmus inimene!"
Tütar: "Kas hirmsam kui Dracula"?
Ema: "Jah, palju hirmsam."
Tütar: "Kas hirmsam isegi kui draakonid või kollid?"
Ema: "Jah!"
Plika tormab selle peale teise tuppa vanaema juurde, tõstab käed üles ja hirmutab:" Uuuuu..vanaema..ma olen lits!"
Mees saadab naise poodi kartuleid ostma. Naine käib poes ära, aga jääb kohe peale seda auto alla ja saab surma.
Sõber küsib mehe käest: "Mis teed nüüd siis ?"
Mees: "Ma ei teagi, makarone vist."
"Tõuse üles, pojake!"
"No ema, veel üks tunnike…"
"Mis tunnike – sutenöör tuli juba tüdrukule järele!"
Siis ta naeris mõtlikult... ja tegi maakera ümmarguseks...
Mees istub kodus, järsku koputatakse uksele. Ta avab ukse ja ukse taga on Surm. Täiesti ehtne, mustas rüüs ja vikatiga.
"Noh, mis lugu on?" küsib mees.
Musta rüü alt kostab vastus:
"Kogu lugu!"
Väike tüdruk küsib emalt kes on lits. Ema: "Oi tütreke, lits on üks väga kole ja hirmus inimene!"
Tütar: "Kas hirmsam kui Dracula"?
Ema: "Jah, palju hirmsam."
Tütar: "Kas hirmsam isegi kui draakonid või kollid?"
Ema: "Jah!"
Plika tormab selle peale teise tuppa vanaema juurde, tõstab käed üles ja hirmutab:" Uuuuu..vanaema..ma olen lits!"
Mees saadab naise poodi kartuleid ostma. Naine käib poes ära, aga jääb kohe peale seda auto alla ja saab surma.
Sõber küsib mehe käest: "Mis teed nüüd siis ?"
Mees: "Ma ei teagi, makarone vist."
"Tõuse üles, pojake!"
"No ema, veel üks tunnike…"
"Mis tunnike – sutenöör tuli juba tüdrukule järele!"
"(●̪●)"
Lasnamäe linnaosavalitsuse hoone fassaad:

Telc kirjutas:Lasnamäe linnaosavalitsuse hoone fassaad:
vot ei saa pihta....

Valgetest triipudest moodustub üks tuntud venekeelne matemaatikatehe, kus on üldkasutatavad tundmatud X, Y ja siis üks venekeelse matemaatika spetsiifiline tundmatu muutujaswatest kirjutas:Telc kirjutas:Lasnamäe linnaosavalitsuse hoone fassaad:
vot ei saa pihta....

PS. Kas siin foorumis mingit "spoiler" nupu varianti ka on, nagu mõnedes teistes, et saaks selgitada, kuid ei rikuks kohe kõigi jaoks nalja ära?
Esialgu ei saanud midagi sellest aru, aga peale esimest vihjest sain aru sellest
Päris hää 

vihje oli küll kasulik, aega võttis aga asja sai....taara kirjutas:Esialgu ei saanud midagi sellest aru, aga peale esimest vihjest sain aru sellestPäris hää
Siiani pusin... Mis see maagiline venelaste valem olla võib? X+Y=I? Kolme tundmatuga võrrand???
No mis võib see kolmetäheline venekeelne sõna küll olla??? Kui БАМ-Baikal-Amuuri magistraal arvestamata jätta...Ja kuhu kohalike venekeelsete (ja paraku ka eestikeelsete, kellest suur osa suust väljaaetava tegelikku tähendust ei adu) poolt rahvast üpris tihti saadetakse. Na X+Y=I
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
See oli minu salakaval vihje sellele anekdoodile, kus venemaalt naasnud ameeriklane kiidab sõpradele et voh seal tegelevad juba väiksed lapsed kõrgema matemaatikaga - joonistavad plangule võrrandi kus on x, y ja "üks tundmatu muutuja".Some kirjutas:Siiani pusin... Mis see maagiline venelaste valem olla võib? X+Y=I? Kolme tundmatuga võrrand???
No see kirillitsamuutujaga võrrand on lihtne ja levind, aga ma pole kohanud veel seletust, misasjad ЛОХ ja ЧМО on.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: AndresK ja 2 külalist