Põgeniketulv Euroopasse 2015-2017

Korea, Vietnam, Lähis-Ida, Afganistan. Kõik konfliktid. Kui seal on olnud eestlasi, siis seda enam.
Vasta
virguja
Liige
Kontakt:

Re: Põgeniketulv Euroopasse..

Postitus Postitas virguja »

Albaanlase mure lahenes nagu niuhti:
http://www.postimees.ee/3485735/albaanl ... -ilus-paev
Hmm, kas nüüd siis saabki olema nii et kes suudab ennast meedias eksponeerida, saab oma kaheldavad nõudmised täidetud?
Siis oleks jua õiglane igat juhtumit vaagida rahvahääletusel. Vabandage irooniat!
Selline jutt kuulub kategooriasse "miks te siis küüditajatele politseid ei kutsunud"
Ma saan aru, et ksf Kurjam võrdleb Eesti Kaitseliitu ja politseid NKVD-le alluvate ametkondadega?
arvan et siinkohal võrreldi mitte ametkondi vaid ilmingut tsiteeritusse eelnevast osast. Ehk siis ebakompetentsete ametnike sh. ka kõrgemate ametnike vigadest ja nende kinnimätsimisest tulenevat rahva poolset usaldamatust.

Personaalselt ma arvan, et selliseid Odini jüngreid pole meile veel vaja. Naabrivalvet kui institutsiooni tuleks muidugi tõhustada ja ma loodan, et seda ka vastavad riigiametid tervikuna teevad.

Ja veel: palun ärme hakka ka siin jutulõngas Put*n Kõigevägevamat varjatult ülistama! Muideks kaks korda kaks jääb siis ka neljaks kui eespoolnimetatu jüngrid seda ütlevad. Ma ise muidugi käin ka seda korrutustabelist kontrollimas.

ksf Puurija jutt ISIS osast on õige. Lisaks et Daesh/ISIS on jihadismi-islamismi kõigest brutaalne pinnavirvendus.
Euroopa ja ka teised riigid peavad ennast jõuliselt aga korrektselt kehtestama hakkama, et ei tekiks kohalike ja migrantide vahelist kontrollimatut vastasseisu. Siinkohal ma näen kodanikualgatuse survegruppide suurt potentsiaali. Parteidega on sitem lugu, võimuvõitlus ja ametipostidest kinnihoidmine ...
Kurjam kirjutas:Kes ütles, et Odini sõdalastest kasu pole http://www.delfi.ee/news/paevauudised/v ... d=73538491 Soome politsei keris jalad istumise alt välja.
Tegelikult teevad siis politseinikud sisuliselt ületunde, jah ka selleks ressursi leidmine on teretulnud.

Nüüd vabandust offtopicu pärast: mul hakkas kelluke peas helisema, kui lugesin paari päeva vanust uudist hollandi (väidetavalt islamistlike seostega) tsikligängi laienemisest soome, mispeale tuli meelde varasem raport itaalia ja tuneesia uusmaffia koostöö kohta, mispeale omakorda tuli meelde konvertide (konvertiidid, värskelt islamiusku pöördunud) hulgas väidetavalt väga suur protsent kriminaalselt karistatuid.

LISA: Berliinis surnud migrant oli abitöötaja väljamõeldis. Ma kirjutan juhtimaks tähelepanu massimeedia ja sotsvõrkude valedele laiemalt, lihtsalt migrantide osas on rohujuure tasandil tagasiside ja paljastused veidi rohkem jõudnud avalikkuse ette.
"Volunteer who claimed a migrant had dropped dead in Berlin LIED | Daily Mail Online" < http://www.dailymail.co.uk/news/article ... paign=1490 >
...
Viimati muutis virguja, 28 Jaan, 2016 20:31, muudetud 1 kord kokku.
* Beduiinile räägiti, et on koht, kus on niisama palju vett nagu on kõrbes liiva. Ta pidas kõnelejat valetajaks ... ta polnud kunagi merd näinud.
* Olla valmis vägivallaks. Võimetust ei tohi maskeerida vägivallatuse rüüsse. Mahatma Gandhi
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Manurhin »

Puurija kirjutas:Ma kardan ISIS-t kohutavalt. See, mida nad teevad, on nii hirmuäratav. Normaalsel inimesel ei ole võimalik seda mõistusega vastu võtta. Mina ja meie, süürlased, me tõesti kardame neid.
Mina kardan ka vargaid, röövleid ja mõrtsukaid kohutavalt. See, mida nad teevad, on nii hirmuäratav. Sellepärast mul enesekaitseks tulirelv ongi olemas 8) . Kui meie vaarisad ja vanaisad Wabadussõjas ja Teises maailmasõjas samamoodi kartnud oleks, oleks Eestiga ammu aamen olnud.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Troll »

Puurija kirjutas:Seal (Türgis Izmiri linnas) nabivad sind kinni smugeldajad, kes nõuavad meeletuid summasid ja annavad sulle kummipaadi.
Mis idiootlik tekst see veel on? Tahab ta tõesti inimesi uskuma panna, et neid nn "põgenikke" topitakse vägisi kummipaatidesse ja saadetakse vastu nende tahtmist Euroopa poole teele?
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Kasutaja avatar
wk2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas wk2 »

Poti soldat kirjutas:Mingi ajukääbik/provokaator juba pani korra sellele Vao keskusele tule otsa, teist sellist jama kohe kindlasti pole vaja. Eriti nüüd kus migrantide vastane seisukoht on muutumas järjest "salongikõlblikumaks".
Mulle järjest enam tundub, et see oli tellimustöö, et rõivad ja co saaksid kohale lennata.
Simuna surnuaial puhkab ema koos oma kahe lapsega, kes hukkusid tuleõnnetuses möödunud aasta alguses. Kuna neil oli rahapuuduse tõttu vool ära võetud, siis pidid nad valguse saamiseks kasutama küünlaid. Peaminister ei ole nende suhtes ei muret ega avalikku huvi väljendanud, kuigi samas just neoliberaalide sotsiaal- ja majanduspoliitika on asjad nii kaugele viinud. Vao sündmuste vastukajaga võrreldes oleks peaminister pidanud juba ammu tagasi astuma.
Bertel Gripenberg: See lõhe on sügavam surmast, on sünge, pime ja lai - ta lahutab inimest sellest, kes punaseks kiskjaks sai.
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ruger »

Saksamaal kasvab järjekordne skandaal-pagulased kasutavad taksot, kui tasuta autojuhiga teenust, mille eest nad midagi maksma ei pea. Kui nad ütlevad põhjenduseks arsti juurde minek või ametiasutuse külastamine, siis saavad nad tasuta sõita. Pagulased on selle avastanud ja kasutavad taksot 100-200m otsade peale. Või ka näiteks üle 80km otste puhul!!! Ja tehtud kulutuste osas kirjutatakse kviitung ning selle maksab Saksa riik kinni. Või otsustavad pagulased kohvikusse minna-ooteaeg tiksub ning pagulane ehk suvatseb tulla ja uue asukoha õelda. Sellel videos oli taksojuhil süüria päritolu pagulaste ooteaeg 5,5 tundi kohviku juures. Viipavad aga käega ja tasuta auto koos autojuhiga olemas. Saksakeelne telekanal MDR-i video FB lingil juures.
https://www.facebook.com/1524319296/vid ... 631892902/
Viimati muutis ruger, 28 Jaan, 2016 21:00, muudetud 3 korda kokku.
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Saksamaa koalitsioon on taaskord põgenikepoliitika kokku leppinud. Põgenike jaoks, kes ei ole refugees isiklikult ja ägedasti taga kiusatud, kehtib 2-aastane ooteperiood perekondade taasühinemiseks. Maroko, Tuneesia ja Alžeeria loetakse turvalisteks maadeks. Põgenikud, kelle kodumaal on eluohtlik, kuid kellel ei ole varjupaigataotluseks põhjust, saavad esiteks 1-aastase ajutise kaitse. Põhimõtteliselt käiks see ka Süüria ja Iraagi kohta, aga samas lubavad võimud, et sinna ikka kedagi tagasi saatma ei hakata.

Ühesõnaga väga dramaatiline. Tasus ära kuude kaupa vaidlemist.
Kurjam
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kurjam »

Roamless kirjutas:Mingeid jalgu ei võetud Soome politsei poolt tagumendi alt välja, vaid tegu on lihtsalt vastupropagandaga.
Meile mingeid jõmme "tänavale patrullima" pole vaja, kuna pagulasi siin pole. Kui pagulased tulevad, siis pigem patrulligu kaitseliitlased ja abipolitseinikud, kui mingid kahtlase minevikuga isehakanud. Pronksöö näitas, et meil on kodanikualgatus, mida saab seaduslikult väljendada, täiesti olemas. Eriti naljaks on mingisuguste Odini patrullide Eestis tekkimine praegu, sest tõenäoliselt, nagu mainis juba üks teine foorumi liige, saavad kerepeale just asjasse mitte puutuvad välistudengid ja IT-mehed või meie omad tumedanahalised eestlased (kelle ema või tihemini isa on mustanahaline, kuid kes ise on kasvatatud täisverelisteks eestlasteks). Ja see oleks vesi vasakpoolsete veskile.
Just Odini poiste tegevuse peale pandigi lisapatrullid tööle. Täpselt samamoodi peab ka meie "riigiisadel" kogu aeg tuline ora peeruvahel olema, muidu istuvad oma mõnusas mullis kuniks on juba liiga hilja midagi ette võtta.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Immigrant vägistas Soomes 14-aastase tüdruku. Kuritegu toimus 2013, nüüd mõisteti süüdi.
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ruger »

Teine jama veel Saksamaalt. Pagulaste linnak ehitatakse surnuaiale.
https://www.facebook.com/78114611200845 ... 263751010/
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

virguja kirjutas:
Selline jutt kuulub kategooriasse "miks te siis küüditajatele politseid ei kutsunud"
Ma saan aru, et ksf Kurjam võrdleb Eesti Kaitseliitu ja politseid NKVD-le alluvate ametkondadega?
arvan et siinkohal võrreldi mitte ametkondi vaid ilmingut tsiteeritusse eelnevast osast. Ehk siis ebakompetentsete ametnike sh. ka kõrgemate ametnike vigadest ja nende kinnimätsimisest tulenevat rahva poolset usaldamatust. .
Julgen arvata, et sellega vihjati meil kohati levivale totaalsele lihtsameelsusele.
Paraku vahel ka siinses foorumis.

..
Viimati muutis Fucs, 29 Jaan, 2016 1:58, muudetud 1 kord kokku.
vk1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vk1 »

rubriigist Kirev Gloobus. sobiks ka vist naljarubriiki.
Five Colombians belonging to neo-Nazi group Third Juerza, who traveled to Germany to support the march of right-wing groups protesting against the Syrian exodus, were brutally beaten to be confused with Syrian refugees.

The incident occurred in the city of Dresden, when this group of protesters marched to the main square and five Colombians, carrying flags and Nazi symbols, they tried to join the march. German extremists reacted aggressively to prevent any infiltration.

After the intervention of the German Federal Police Bundespolizei or, Colombians were taken from the start and now have to respond to a German federal criminal court for carrying Nazi flags.
https://translate.google.com/translate? ... edit-text=

Pilt

http://www.disidentes.cl/neonazis-colom ... -alemanes/
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Fucs kirjutas:
Kriku kirjutas:Ma saan aru, et ksf Kurjam võrdleb Eesti Kaitseliitu ja politseid NKVD-le alluvate ametkondadega?
Virguja kirjutas:arvan et siinkohal võrreldi mitte ametkondi vaid ilmingut tsiteeritusse eelnevast osast. Ehk siis ebakompetentsete ametnike sh. ka kõrgemate ametnike vigadest ja nende kinnimätsimisest tulenevat rahva poolset usaldamatust.
Julgen arvata, et sellega vihjati meil kohati levivale totaalsele lihtsameelsusele. Paraku vahel ka siinses foorumis.
Vabandage nüüd väga, aga kui keegi hakkab väitma, et KL ja politsei peale lootmine tähendab totaalset lihtsameelsust ja selle asemel tuleb loota Puudri ja temasuguste peale, siis näen mina ainult kaht võimalust:
1) tegu on valesti ajastatud provokatsiooniga;
2) kellelgi on rohud võtmata.
Martin Peeter
Liige

Postitus Postitas Martin Peeter »

Troll kirjutas:
Puurija kirjutas:Seal (Türgis Izmiri linnas) nabivad sind kinni smugeldajad, kes nõuavad meeletuid summasid ja annavad sulle kummipaadi.
Mis idiootlik tekst see veel on? Tahab ta tõesti inimesi uskuma panna, et neid nn "põgenikke" topitakse vägisi kummipaatidesse ja saadetakse vastu nende tahtmist Euroopa poole teele?
Ja pealegi on ISISe eest põgenejaid ikka väga vähe, sest teatavasti tegutseb see riigi hõredalt asustatud idaosas ja tal puudub võimekus linnade pommitamiseks. Ajab lihtsalt juttu, mis talle kasulikum tundub.
Dona nobis pacem!
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Kriku kirjutas:
Fucs kirjutas:
Kriku kirjutas:Ma saan aru, et ksf Kurjam võrdleb Eesti Kaitseliitu ja politseid NKVD-le alluvate ametkondadega?
Virguja kirjutas:arvan et siinkohal võrreldi mitte ametkondi vaid ilmingut tsiteeritusse eelnevast osast. Ehk siis ebakompetentsete ametnike sh. ka kõrgemate ametnike vigadest ja nende kinnimätsimisest tulenevat rahva poolset usaldamatust.
Julgen arvata, et sellega vihjati meil kohati levivale totaalsele lihtsameelsusele. Paraku vahel ka siinses foorumis.
Vabandage nüüd väga, aga kui keegi hakkab väitma, et KL ja politsei peale lootmine tähendab totaalset lihtsameelsust ja selle asemel tuleb loota Puudri ja temasuguste peale, siis näen mina ainult kaht võimalust:
1) tegu on valesti ajastatud provokatsiooniga;
2) kellelgi on rohud võtmata.
Sellele oskab vastata ksf kurjam, mitte mina, miks ja kas tema arvates tuleks loota Puudritele jms. ja kas, ning miks ei saa loota KLiidule või politseile. Ilmselt mõtles sõnade autor seda, et on naiivne loota nt. politsei ja KL erapooletusele või vbl ka tõhususele (seda peate sõnade autorilt siiski küsima, mida täpselt ta mõtles), kui neile nt. kõrgemalt poolt suunised, juhised ja käsud antakse. Siin vihjatakse ilmselt sellele, et konfrontatsioonis "rahvas" vs "võim" täidavad riiklikud struktuurid võimu, mitte rahva korraldusi. Pagulasteema kontekstis kardetakse, et siis kaitsevad KL ja politsei pigem pagulasi, mitte rahvast. Need ei ole MINU seisukohad ega mõtted. Need on kartused, mille ma lugesin välja sellest ksf kurjam lausest.

Mina üritasin lihtsalt ja lühidalt ära tõlkida lihtsa lihtlause lihtsat mõtet, mida siin ülikeerukate kombinatsioonide rägastikuga arvati ära seletatavat.

See on äärmiselt kummaline, et osa siinsest haritud rahvast saab lihtsatest lühikestest lausetest aru alles siis, kui nende kohta on pool lehekülge traktaate kirjutatud. See pole siin ainus koht ega esimene juhus. Ma pole selliste asjadega harjunud ja seepärast eeldan vahel ilmselt liialt ennatlikult, et kõik asjadest alati kohe ühtemoodi aru saavad. mõnede jaoks elementaarselt lihtsaid asju peab vahel teistele pikalt ja laialt lahti seletama. Eriti tagamõttega väljenduste, teatud naljade, või mitmeti mõistmist võimaldavate sõnamängude puhul. Siin kehtib ilmselt see reegel, et "selleks, et aru saada ühe filmi paroodiast, peab enne olema näinud filmi mida parodeeritakse". Ühtemoodi mõtlevad inimesed haaravad teemasid ja teiste väljsütlemisi nö lennult. Täiesti erinevad inimesed vajavad tihti aga tõlki.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline