Mis Ukrainas toimub? vol.2

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Suletud
Kasutaja avatar
TTA
Liige
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.2

Postitus Postitas TTA »

Fucs kirjutas:
Siin UKR 79.brigaadi võitleja räägib, et UKR üksuste vastu kasutavat VF pool mingeid erilisi (tundmatuid) mürske - pärast lõhkemist tekib valge, aatompommi lõhkemise järgse pilvega sarnane seenepilv ja mehed, kes jäid Saur-Mogila juures pommitamise alale justkui olid üles sulanud. Esitab küsimuse, et kas tegu on äkki mingit sorti fosformürskudega.

Kõlab üsna sedamoodi nagu oleks tegemist 152mm või suurema kaliibriga fosformürskudega jah.

https://www.youtube.com/watch?v=owQI9NDR2ro

Siin siis näide 155mm WP mürskude mõjust
EricS1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas EricS1 »

Siin UKR 79.brigaadi võitleja räägib, et UKR üksuste vastu kasutavat VF pool mingeid erilisi (tundmatuid) mürske - pärast lõhkemist tekib valge, aatompommi lõhkemise järgse pilvega sarnane seenepilv ja mehed, kes jäid Saur-Mogila juures pommitamise alale justkui olid üles sulanud. Esitab küsimuse, et kas tegu on äkki mingit sorti fosformürskudega.
Seenekujuline effekt tekib, kui kasutatakse suitsumürske. Tapmiseks mõeldud fosfor lõhkeb peakohal.
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

Denis23-e umbes 4 x postitust a la "minu tuttav saatis meili" ja "kui hea on olla meedik" kustutatud kui teemat risustav saast.

Ühtlasi hoiatus purjuspäi foorumis lällamise eest - muuseas, teine hoiatus järjest (eelmine oli foorumlaste autistideks sõimamise eest). Tõestada ei suuda aga sisimas tunnen, et vägisi kisub bänniks... ootame veits.
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
mart2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mart2 »

[quote="Fucs"]... В Горловку приехала колонна российских ГРАДов (видео) SINUTUUB ...[quote]

Kas siin pole siiski viga? Sellised kahe valge triibuga masinad on valdavalt ikka valitsusvägedel. Ja liikudes niimoodi avalikult suures kolonnis - no ei usu venelaste sellist lollust.
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

mart2 kirjutas:
Fucs kirjutas:... В Горловку приехала колонна российских ГРАДов (видео) SINUTUUB ...

Kas siin pole siiski viga? Sellised kahe valge triibuga masinad on valdavalt ikka valitsusvägedel. Ja liikudes niimoodi avalikult suures kolonnis - no ei usu venelaste sellist lollust.
Võimalik küll, et viga.
Ma vaatasin ka, et imelikul kombel on neil kaks valget triipu.
Aga kuna on olnud viimasel ajal artikleid ja väiteid, et on bojevikkude poolt saadud UKR üksustelt suuremal hulgal tehnikat oma valdusesse, siis mingi võimalus jääb, et tegemist on trofeedega ja jätsin pealkirja nii, nagu artiklil oli.
See vidio on külge poogitud sellise pealkirjaga uudisele
https://www.google.ee/search?site=&sour ... s-wWlQfyhk

Edit:
В Горловку приехала колонна российских "ГРАДов". Видео Видеорепортаж
MIGnews.com.ua

В сети YouTube, канал "Славянск ТВ" 31 июля было опубликовал видео, на котором видно, как в Горловку въезжает колона боевой техники.

В колонну входят шесть установок РСЗО "Град", 8 грузовых автомобилей и нескольких легковых машин сопровождения.

Как сообщал MIGnews.com.ua, Министерство обороны Украины выложило в Сеть видео с нашлемной камеры солдата, попавшего под обстрел во время антитеррористической операции.

http://mignews.com.ua/regiony/doneck/3420299.html
:roll:
Kasutaja avatar
paharet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas paharet »

TTA kirjutas:
Fucs kirjutas:

Kõlab üsna sedamoodi nagu oleks tegemist 152mm või suurema kaliibriga fosformürskudega jah.

https://www.youtube.com/watch?v=owQI9NDR2ro

Siin siis näide 155mm WP mürskude mõjust
Kas siin ei või tegemist olla thermobaarilise lõhkepeadega mida kasutab Tornado ja TOS-1 need tekitavad ka lõhkemisel aatomiseent meenutava tulekera.
Kasutaja avatar
Otto K
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Otto K »

mart2 kirjutas:
Fucs kirjutas:... В Горловку приехала колонна российских ГРАДов (видео) SINUTUUB ...

See on ca nädal vana video (siit juba läbi käinud) ja need Gradid on U vägede omad ning filmiti neid Kurakhoves (Donetskist läänes). YT-s on palju videosid kus on pealkiri ja kuupäev ära muudetud. Eks jällegi üks infosõja ja vaenlase segadusse ajamise viis.
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

Teemast kustutatud hunnik isiklikku kirjavahetust (laekunud öösel, ja veel praegugi). Soovitan sellest aktiivselt hoiduda. Kuna ei viitsi eriti seda teemat siin rookida ning edaspidi hakkan selliseid "isiklike sõnumite" tüüpe ka pikemale puhkusele saatma...
Siga
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Siga »

Tundub tõesti, et kedagi ei huvita selle sõja tegelik seis, motiivid ja tulemused vaid ainult primitiivne sõim. n.ö. vaenlase (resp. venelase !) pihta. Ma ei pea normaalseks, et ühe sõdiva poole sõdureid sõimatakase mardikateks, samahästi võiks eestlasi sõimata marutõbisteks tshuhnaarottideks, kas see peegeldaks nagu tegelikku olukorda või oleks mingil viisil adekvaatne käitumine ?
Mjah? Ja kuidas lugupeetud Tympsa soovitab nimetada mehi, kes raha eest, lihtsalt tapahimust või ka adrenaliinilaksu ootel haaravad relva ja ronivad teadvalt ja tahtvalt võõrasse riiki inimesi tapma ja infrat hävitama?
Selge, et keegi ei saa sind keelata umbkeelseid tshetsheeni palgamõrtsukaid "memme musiks" või "kukununnudeks" kutsumast,
samas eksisteerib kasvõi mingi elementaarne arusaam sellest mis õige, mis väär.
Tuhandete inimeste hukkamine suurriiklike huvide realiseerimiseks on väär.
Raha eest inimeste tapmine on väär.
Mõrtsukatesse lugupidavat suhtumist nõuda- ja just seda sa taotled- jääb minu jaoks arusaamatuks.
Mardikad, raisk!
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

http://maaleht.delfi.ee/news/uudised/ee ... d=69450995

Sorry to say aga see reservbrigadiiri text pehmelt öeldes EI OLE päris adekvaatne... Ka on sarnane kelkimine mainit inimesele varasemaltki omane olnud.

Kõik pole kuld, mis hiilgab - ühesõnaga. Ja kõigi uue Eesti ajal kindraliks ülendatute juttu ei ole kohe kindlasti mõtet "lõpliku tõe" pähe tsiteerima hakata 8)
No nagu oligi arvata..
Ja parem ongi - nüüd saab iga foorumlane ise otsustada, kes mees talle autoriteetsem on..
Ise ma eelistaks (selgelt) polkovnikuid majorile... 8)

http://epl.delfi.ee/news/arvamus/tahele ... d=69457809
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Herr Borja, sellisel juhul on mõttekas teha copy-paste ja üles riputada, muidu näitab ülejäänutele Error 404... :wink:

(parandasin ära juba // Borja)
Viimasel ajal on ajakirjanduses esinenud väga palju „tärnidega” mehi.

Oma artikli üllitas Eesti Päevalehe veergudel erukindral Ants Laaneots. Maalehes võttis sõna brigaadikindral Urmas Roosimägi, kes oma intervjuus viitas „lugupeetud” kindralile, kes olevat öelnud, et raketikompleks Buk on nii lihtne süsteem, et iga oinas leiab õige nupu üles.

Ilmselt viitas ta sellega Ukrainas toimunud lennukatastroofi järel meedias palju sõna saanud endisele õhuväe ülemale kindralmajor Teo Krüünerile. Roosimäe intervjuud lugedes meenus paratamatult lause „Tegelikult olen mina Liivimaa parim ratsanik”.

Tore, kui kindralid omavahel veidi kukepoksi peavad, aga kahju, et kõigi nende auastmete ees on „eru-” ehk teisisõnu on nad kõik endised kõrged sõjaväelased.

Tõele au andes tahaks kuulda, et viimase aja sündmuste teemadel võtaks pikemalt sõna ka mõni kindral, keda pole veel erru saadetud. Nemad on hästi informeeritud ning peaksid täpsemalt teadma, mis sõjatandritel teoksil. Teenistuses peaks praegu olema vähemalt viis kindralit.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
mart2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mart2 »

Nii - ka Eesti on muutunud agressiivseks nagu Ukraina ja Gruusia ning üritab Venemaalt tükki ära võtta ... (mis sellest, et Leningradi oblasti alal on ainult sõjaväelasi rohkem kui terves Eestis elankkke kokku).

https://www.youtube.com/watch?v=iClpliuIamk#t=12
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Kasutaja avatar
MMX
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas MMX »

Benukidze arvamus Ukraina riigi kohta: "Te kas ei saa aru, et olete p***s, või see kõik rahuldab teid".
Каха Бендукидзе: «Вы либо не понимаете, что вам хана, либо понимаете, но вас все устраивает»

Основатель Фонда знаний, реформатор Грузии, либертарианский политик Каха Бендукидзе провел открытую встречу, которую организовала Киевская школа экономики (KSE). Самые интересные его мысли о том, какие реформы должна провести Украина, какому примеру Грузии нам необходимо следовать, и почему от украинцев зависит будущее мира.

Вы должны не просто проводить реформы, а проводить их очень быстро. Почему налоговая реформа в вашем случае будет одной из главных? Потому что налоги касаются всех. Вы можете убирать урегулирование, и это очень важно, но это урегулирование не касается всех и вся, оно очень часто имеет секторальный характер. К примеру, Санэпидемнадзор отношение к компьютерному бизнесу имеет гораздо меньшее, чем к пищевому. Если вы его уберете, кому-то это облегчит жизнь, а на кого-то вовсе не повлияет. Это тоже хорошо делать, но налоги – универсальный ключ.

Никто не знает, что будет вашим главным товаром через 20 лет, чем будут гордиться украинцы. К примеру, самый большой единичный экспортный товар из Украины за последние 20 лет – это Ян Кум (американский программист и предприниматель укранского происхождения, разработчик мессенджера WhatsApp. - ред), который заработал миллиарды. Любой предмет физического мира, который вывезли из Украины, столько доходов никому не давал. Предугадать это было невозможно.

Что мы сделали в Грузии, и, мне кажется, можете сделать вы. Во-первых, мы очень сократили количество разовых налогов. Мы убирали те, которые доставляли неудобства. Я вчера беседовал с украинской службой доходов, там хорошая новая команда, ребята пришли из инвестиционного банкинга. Они тоже говорят, что есть много мелких налогов, которые в целом формируют меньше чем 1% государственного дохода. На их уплату тратится очень много сил, а толку мало. Почему нельзя постричь свинью? Потому что шерсти мало, визгу много. Это вот из этого же разряда. Можно ж прийти с проверкой по уплате НДС, а можно прийти с проверкой по уплате налога, который вообще 100 грн в год. Значит, некоторые из этих налогов нужно уничтожить. Мы еще в 2004 году, не дожидаясь налоговой реформы, провели очистку налоговой системы от 15 налогов, то есть остались только те, которые есть и сегодня. Это очень правильный подход, который можно было бы использовать и в Украине.

Невозможно провести идеальные реформы: вот мы сейчас сядем и напишем самые лучшие законы в мире – такого не бывает.

У вас на это нет времени, потом вас либо переизберут, либо у вас страну отнимут, что происходит в вашем случае. У вас нет времени, ресурсов и денег, чтобы сделать идеальные налоги. Всегда можно это разделить на две фазы. Одна фаза – это по-быстрому, может, не совсем идеально, но что-то сделать, а вторая – можно уже более совершенно и долго заниматься тюнингом, полировать. Вот первая часть у нас была такая: мы избавляемся от этих аудит-налогов. А вторая часть – оставшиеся налоги должны либо уменьшиться, либо уменьшиться позже. Налог на прибыль мы уменьшили на 15%, подоходный налог – на 12%, единый социальный взнос, который у нас назывался единый социальный налог, мы оставили таким, каким он был, налог на недвижимость оставили, акцизы оставили, земельный налог оставили. Очень резко снизили налог на прибыль, очень резко снизили подоходный налог.

Взять еще несколько таких вещей, к примеру, стопроцентную амортизацию инвестиций. Вы вкладываете деньги в развитие компании, соответственно, пока вы эти деньги не вернете себе, вы налог на прибыль платить не будете. Эта мера не нами придумана, это такая пробизнес мера. Понятно, что на некоторое время бюджет деньги теряет, но потом ведь он их все равно получит.

У вас чудовищно раздут госаппарат. Я даже не слышал, чтобы какие-то такие вещи регулировались где-то еще. Например, в Украине регулируют севооборот. Вот посеяли свеклу, после нее еще нужно сеять кукурузу и фасоль, но это у вас определяет не человек, который на земле работает, а специальный государственный орган. Я, когда прочитал об этом в газете, подумал, что журналист что-то не так понял. Оказывается, нет – это было специально придумано, чтобы дети начальства могли получать деньги. Это только маленький пример того, что у вас регулируется. Более того, украинская бюрократия во время переговоров с Евросоюзом успешно договорилась, что вы будете применять еще дополнительно целый ряд европейских регулятивных норм. Вас к этому никто не принуждал. Просто бюрократии удобнее списывать все на Европу, и создавать новую гармошку уже именем Европы, а не собственным.

Причем у вас ситуация не такая, что «ближайшие 10 лет будут проблемы», нет. У вас не будет проблем ближайшие 10 лет, это я вам гарантирую. Вас не будет – и проблем не будет. У вас такая ситуация этого года. Правительство ничего не сделало, к сожалению. Мало того, совершенно безумная Рада еще и наклепала массу новых законов, которые увеличивают расходы. Например, увеличились стипендии. С чего их увеличивать, если денег нет? Как вы думаете, какое количество молодежи учится в вузах в Украине, и какое в Швейцарии? В Украине 80%, а в Швейцарии – 20-25%. Но мы не говорим, что швейцарцы необразованные, а украинцы наоборот.

Насчет реанимационного пакета реформ. Я не в восторге от этого законопроекта, они не радикальные, они не касаются тяжелых вопросов, таких как правоохранительная система. Я не вижу никакой борьбы у вас. Я вчера был в Администрации президента, там на ступеньках живут люди. У них нет выбора, им нечего терять. А что вы делаете? Вот представьте, ваш ребенок заболел, вам нужно какое-то лекарство. Погода плохая и аптека на другом конце города, ночь. Что вы сделаете? Вы пойдете за этим лекарством в любую погоду. Вот это называется нужно. А вам сейчас, значит, ничего не нужно. Когда нужно, люди действуют, спят на ступеньках лестницы, у них единственная надежда. Вы только что заставили президента убежать. А потом этот запал как будто выдохся – вот и результат. Почему я не видел большую многотысячную демонстрацию в поддержку снижения налогов? Где люди, которые скандируют: «Повышайте цены на газ!». Нету? А, ну тогда извините. Вы либо не понимаете, что вам хана, либо понимаете, но вас все устраивает. Вы хотите жить в России? В Киеве, но в России?

Покажите лозунг, который вы сейчас развернете, когда выйдете на улицу. Если вы понимаете, что сейчас плохо, почему ничего не делаете? Где у вас сегодня митинг назначен?

Насчет Крыма. Для того, чтобы вам вернуть Крым, Российская империя должна пасть. Почему я всегда приезжаю в Украину и даю какие-то советы, беспокоюсь о вашем будущем – потому что у вас в стране сейчас формируется будущее нашей планеты. Как бы это печально ни было. После Ялтинской конференции особых глобальных изменений в границах не происходило. Только добровольно. А в этом году, после ситуации с Крымом, постъялтинский мир изменился на посткрымский мир. И в этой ситуации, если Россия в этой войне победит, то получается, что мы возвращаемся в XVIII век, когда это убавили, это прибавили, это мое, а это твое. И этот мир другой, может, он лучше, но уже не такой миролюбивый. И судьба этого будет зависеть от того, насколько Украина сможет правильно провести реформы, спасти себя, и таким образом оставить нас всех в постъялтинской эпохе, а не новой посткрымской. И в этом смысле Российская империя, в том виде, в котором она сейчас есть, желающая стать еще больше, падет. Вам вернется Крым, молдаванам – Приднестровье, нам – Абхазия и Северная Осетия, и воцарится мир. И это зависит от того, как ваше правительство и Рада будут себя вести. Я вижу, что масштаб вот этой огромной глобальной проблемы, ключ которой находится здесь, зависит от людей, которые этим ключом оперируют. Все от вас зависит.

Вы проснулись, заставили президента убежать, и заснули. Просыпайтесь, давайте, просыпайтесь снова!

Если все будут понимать, что поднятие цен на газ – это неприемлемо для общества, и их никто не поднимет, то вы и рассыпетесь. Вы хотите страну поднять? А вам зубы вырывали? Это больно, но вы же сами рот открывали, вас не били для этого. Вы понимаете, что это неизбежная боль, вы открываете рот, и вам вырывают зуб. Тут такая же ситуация. Милые женщины, многие уже рожали детей, это же неприятная процедура, но вы понимаете, что это плата за жизнь вашего ребенка. Тут то же самое. А нет, вы думаете, выбрали власть, и она нас заставит. Так не бывает.

Кстати, что будет, когда те парни, которые сейчас воюют на Востоке, вернутся сюда? Где реформы, где изменения? И вам, мужчинам, они будут по лбу давать, и за людей не считать. Потому что они воюют, а вы нет. Если вам не удастся сделать цивилизованную форму государственного строительства, то ничего не будет.

http://experience.platfor.ma/kakha-bendukidze/
Kasutaja avatar
Rändur
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rändur »

Kas siin ei või tegemist olla thermobaarilise lõhkepeadega mida kasutab Tornado ja TOS-1 need tekitavad ka lõhkemisel aatomiseent meenutava tulekera.
Tõenäoliselt tegu jah "Buratinoga" - näha oli neid piiri ääres juba paar kuud tagasi koos muu kolaga.

Igatahes siin video aprilli lõpust kus nendega õppuseid tehti Ukraina piiri ääres. Ilusasti on seent näha ja temperatuur kõrge.

https://www.youtube.com/watch?v=pvQFMP7IwK0
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist