Militaar.net'i omad üritused

Reklaamid ette ning kajastused tagantjärele. Aga paluks et ikka militaarasjadega seotult...
Vasta
ASuur
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ASuur »

Natuke mõttenoppeid:
Soomusdiviisi koosseisus hetkel 7 ühikut tehnikat ja 15 võitlejat.Nendest Militaarnetlasi 1 (ASuur)
Muidugi on rõõm näha,et osalejaid muudkui laekub.
Paluks siis Juss000 võtta printer koos tarvilike vahenditega ning nimesiltide asi enda kanda võtta.
Lõppude lõpuks pole mul supi asja vastu ka midagi,kui keegi soovib selle organiseerimise enda peal võtta.Ainult andke siis kindlalt ja konkreetselt teada.
Panen siia kirja need vabatahtlikud ja ülesanded,mis mina olen aru saanud et keegi on enda peale võtnud:

ASuur - üldine orgunn + soomusdiviisi tegutsemine
tõnuv - suurem osa kohapealsest orgunnist
nuuskmõmmik - ekskursioon pühapäeval
juss000 - nimesildid
Kloss - meedias kajastamine
PW - supp

Paluks vastu vaielda või kinnitada.

Igaks juhuks panen siia veelkord ajakava ka.
Ürituse esialgne ajakava:
10.august - reede.
#Pealelõunase-õhtuse praamiga Saaremaale (piletid tuleb varakult broneerida)
#Kogunemine peastaabi läheduses (kaart ripub teemas)
#Majutumine
#Väike lõkkeõhtu ja järgmise päeva lahinguplaanide lihvimine
11.august-laupäev
# Tutvumine ajalootoa eksponaatidega
# Tegevus lahingutsoonis
# Suur lõkkeõhtu sauna ja öllega
# Päevaste leidude presentatsioon
# Hilisõhtune suhtlusring
12.august - pühapäev.
#Ekskursioon Saaremaa teistesse militaarajaloolistesse paikadesse-Stebel jne. (selle lubas Kambja kokkutulekul organiseerida kaasfoorumlane Nuuskmõmmik .)
#Õhtuse praamiga kodu poole.

Muuseas,lähim kauplus asub Laadlas (kiirelt mõõtes ca 10 km mööda teed) nii et võtke kõik eluks vajalik kaasa.
brunner

Postitus Postitas brunner »

soadf kirjutas:Soadf
Brun
ja muud loomad!

Brunniga tuleb kaasa 1 inimeseloom-järelikult Soadf bronnis koos endaga 3 looma! Otsijat pöle ,järelikult hakkan labidameheks :)
juss000
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas juss000 »

ASuur kirjutas:Natuke mõttenoppeid:
Soomusdiviisi koosseisus hetkel 7 ühikut tehnikat ja 15 võitlejat.Nendest Militaarnetlasi 1 (ASuur)
Muidugi on rõõm näha,et osalejaid muudkui laekub.
Paluks siis Juss000 võtta printer koos tarvilike vahenditega ning nimesiltide asi enda kanda võtta.
Lõppude lõpuks pole mul supi asja vastu ka midagi,kui keegi soovib selle organiseerimise enda peal võtta.Ainult andke siis kindlalt ja konkreetselt teada.
Panen siia kirja need vabatahtlikud ja ülesanded,mis mina olen aru saanud et keegi on enda peale võtnud:

juss000 - nimesildid
PW - supp

Igaks juhuks panen siia veelkord ajakava ka.
Ürituse esialgne ajakava:
10.august - reede.
#Pealelõunase-õhtuse praamiga Saaremaale (piletid tuleb varakult broneerida)
#Kogunemine peastaabi läheduses (kaart ripub teemas)
#Majutumine
#Väike lõkkeõhtu ja järgmise päeva lahinguplaanide lihvimine
11.august-laupäev
# Tutvumine ajalootoa eksponaatidega
# Tegevus lahingutsoonis
# Suur lõkkeõhtu sauna ja öllega
# Päevaste leidude presentatsioon
# Hilisõhtune suhtlusring
12.august - pühapäev.
#Ekskursioon Saaremaa teistesse militaarajaloolistesse paikadesse-Stebel jne. (selle lubas Kambja kokkutulekul organiseerida kaasfoorumlane Nuuskmõmmik .)
#Õhtuse praamiga kodu poole.

Muuseas,lähim kauplus asub Laadlas (kiirelt mõõtes ca 10 km mööda teed) nii et võtke kõik eluks vajalik kaasa.
Tunnistan üles, et olen vabatahtlikult võtnud kohustuseks nimesiltide trükkimise kohapeal ja üks lint on juurde ostetud, et kohapeal mitte häbisse jääda, et lint sai lihtsalt otsa.Üritusest osavõtjate arv veel teadmata,see selgub ju kohapeal.Peatse kohtumiseni.
Kasutaja avatar
LionRat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas LionRat »

LionRat kirjutas:
LionRat kirjutas:1.Asuur & Team
2.LionRat
3.olavik
4.PW
5.Mercher
6.Metatron
7.ictta
8.plekkpea & Team
9.SET
10.kloss
11.tõnuv
12.oliver koos ühe semuga.
13.Nuuskmõmmik
14. katja & team
15.Juss000 ja Kaaslane ajaloohuviline
16.Immelmann
17.custom
18.sworbe
19.horst
20.Merepura
21.Põrgust
22.Uitaja
23.Tsaar koos perega
24.Soadf,Brun+1 loom
25.ange 12 ?
Viimati muutis LionRat, 28 Juul, 2007 15:12, muudetud 1 kord kokku.
ASuur
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ASuur »

ASuur kirjutas:Panen siia kirja need vabatahtlikud ja ülesanded,mis mina olen aru saanud et keegi on enda peale võtnud:

juss000 - nimesildid
PW - supp

Plekkpea - üritab mitte tormates kokkutulekuks kleepsud valmis saada.
PATRIOOT
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PATRIOOT »

kas on veel kedagi kes tallinna poolt minemas ja kellel autos veel 1 vaba koht ühele noormehele... kange tahtmine kohale tulla aga transport puudub... kindlasti tuleks mingi kütuseraha kah...

ette tänades:Patrioot
Sõjas ja armastuses on kõik lubatud....( muidugi seda kõikke genfi konvensiooni piires)
Mercher
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mercher »

Mercher kirjutas:Kuna ma parajasti just 2.-9. august viibin Saaremaal ühel üritusel, siis see sobib nagu valatult minu kava jätkama. Igatahes olen tulija :)
Kahjuks on elus nii, et asjad, mis näivad kindlamast kindlamad, kipuvad täiesti ära jääma :? Ühesõnaga, minu viibimine Saaremaal 2.-9. august jääb ära ning sellega seoses kerkis esile probleem seoses transpordiga :? Seega, praegu tundub nii, et peab vist kelleltki küüti paluma - kui vabu kohti on, siis ootaksin meeleldi teavet selle kohta :wink:
We're all God's people
[img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan2.gif[/img]
Kasutaja avatar
LionRat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas LionRat »

Tuletan teile meelde,et need ,kes plaanivad neljarattalistega saaremaa kokkutulekule minna,oleks m6istlik praamile piletid varakult broneerida(25.-).Hetke seisuga pole 11.00-22.00- enam praamidele vabu kohti...
metsawend
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas metsawend »

Vöimalik on päev varem kah kohale tulla kellele sobib.Bussiga saab kah aga siis tekkib probleem oma varustuse ja mu kraami tassimisega :wink:
rehepapp
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas rehepapp »

Huvitav miks peab koguaeg muretsema mingite pronnide pärast. Tulge sappa nii tund- paar varem ja pole mingit muret.
Seda et peate ootama üle pooleteist tunni- vaevalt. Vahite sabas, libistate olut ja küll üle saate. Pilet niigi kallis, milleks veel pronni arvelt juurde maksta ja laevakompaniile extra raha anda.

Ahh, et kust ma tean? Saarlaste asi :)
metsawend
Liige
Kontakt:

Rehepappil tegelt öigus.Aga näe möned ikka pabistavad :wink:
metsawend
Liige
Kontakt:

Kui mul vähegi vöimalik olen kohal :wink:
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

Ega siis saabki uut hooaega alustada, kuni lumeni. :wink:
Huvitun maisest rasketehnikast.
vibu11
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vibu11 »

mina oleks tulija, kui sel ajal Võrumaa reidi ees ei oleks. Aga siiski võtan sõna siin, kuna terve suvi Virtsus oldud suvilas ja natukene selle üleminekuga kursis. Suvi on olnud huvitav- mõnel nädalavahetusel on järjekord suurem olnud, kui jaanipäeva aegu, kui käisin seal järjekorda filmimas. Niisiis. Kel bronnitud on, on õnnelikud. Samas on tihedatel päevadel kolm praami ikkagi käiku lastud ja üle on saadud. Üldiselt hoiavad praame rahvarohketel aegadel niikaua käigus, kui rahvast on. Panevad niisiis lisareise. Mis augustis sünnib- kes seda teab. Igaljuhul Teile edu ja olge tublid- hoian Teile kõigile pöialt ja kahetsen, et ise tulla ei saa...
Olen huvitatud Ratsaväerügemendiga seonduvast
PW
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PW »

ASuur kirjutas: PW - supp
Vägisi pannakse köögitoimkonda :D
Täitsa nõus supi organiseerimisega. Tundub mõistlik kogu asi ise keeta, koka rolli olen nõus enda peale võtma. Lisatingimuseks diplomaatiline puutumatus, st kokka ei tohi tappa :)
Aga väike küsimus, millele oskab kõige paremini vastata vist Tõnuv - kus ja kuidas seal miskit keeta saab? Kas ainuke võimalus on lõkke peal, või on kuskil miski pliit? Kuna ise Tallinnas, siis pole kohalike oludega kursis ja vaatama ka ei saa minna. Vastavalt tingimustele peab edasi mõtlema, kas kõlbab mingi tavaline pott või on pada vaja jne... Keegi mainis siin Kaitseliidu katelt... Kuna rahvast tuleb palju, siis suppi ka palju vaja ja mul praegu küll nii suurt potti käepärast pole...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline