pagan kirjutas:Kas oleks võimalik foorumit paari lisaga natuke täiendada.
1) Ma sooviks võimalikult pikaks panna selle aja mille lõppedes foorum mu välja viskab ja ma uuesti sisse logima pean.
Sest ma kirjutasin järjekordselt väga pika, sisuka, kaalutletud ja läbimõeldud postituse, mis kaotsi läks kuna "postita" linki vajutades tuli ette sisse logimise ekraan.
Ma olen seetõttu praegu väga frustreeritud. Seda on juhtunud mitu korda ja mul on kahju nendest paljudest tundidest mis ma kvaliteetpostituse loomise katsetel raisanud olen.
2) Kas oleks võimalik teha nii, et aken "mäletab" poolikut kirja. Umbes nagu delfis, et kirjutad pool kommentaari ära ... vajutad mõningaid linke ja su tekst on kastis endiselt ees. (Ma pole kindel, kas see on mingi firefoxi või chrome add-on. Või kas selliseid add-one on olemas).
Ka foorum jääb vaesemaks kui laseb läbi ainult kiirelt trükitud möla ja aeganõudvamad kvaliteetpostitused välja "filtreerib".
1. Päris kindel küll ei ole, aga enda teada vähemalt sellist probleemi pole küll esinenud, et mind postituse kirjutamise ajal välja logitakse. Ehk on probleem hoopis selles, et brauseris on "cookies" (küpsised, salvestid-salvestajad) seadistatud kiiresti aeguma? Ausalt öeldes ei mäletagi, millal viimati militaar.net-i sisse logisin.
Pikkade postituste kirjutamisel olen kasutanud seda varianti, et kirjutan oma mõtted MS Wordi. Alguse sai see komme sellest, kui paar korda e-kirja kirjutamisel brauser kokku jooksis ja tuli otsast alata...
Wordi kirjutamisel on mitu head asjaolu. Teatavasti ühtegi suppi ei sööda nii soojalt, kui seda keedetakse. Enne maailmale tõde kuulutamist on hea kirjavead ja mõttelaad korda sättida. Vahepeal muid asju teha, ja siis hiljem värsku pilguga veel kord üle vaadata. Teiseks, salvestamine on kiire. CTRL + S või salvesta ikoon.
Postituse kirjutamisel pakub foorum mustandi salvestamise võimalust ("sisesta" nupu kõrval), aga see ei ole minu meelest nii hea, kui Wordi programm.
2. Sarnased rakendused on olemas, nende töökindluses ei oska kommentaare jagada. Leiab viimased siit:
https://www.phpbb.com/community/viewtop ... &t=2099750 &
http://tracker.phpbb.com/browse/PHPBB3-11185
"Me oleme nii lootusetult inimpalge minetanud, et igapäevase kasina leivapalukese pärast anname ära kõik: põhimõtted, oma hinge – kõik võimalused tulevastele põlvedele, et mitte ainult ohustada oma ebakindlat eksistentsi." A. I. Solženitsõn