Nali

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
Basilio
Liige
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas Basilio »

bombard kirjutas: Võib ainult ette kujutada, milline lebra võis teda pidevalt ümbritseda. :D
Ja kärbsed tiirutasid..
Nimi on Basilio, kõuts Basilio!
wyrd
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas wyrd »

Pilt

Peaks nagu Hitleri teemaga kokku minema. Kärbsed peaksid siis samad olema.
vk1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vk1 »

valgevene suurtükipaadid peipsi järvel
http://www.harpoondatabases.com/encyclo ... y2044.aspx
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

valgevene suurtükipaadid peipsi järvel
Mingi tõepõhi antud laevatüübi ja Peipsi vahel on tegelikult olemas, nimelt siin Väinameres tarvitatud laevad (üks divisjon asus Haapsalus, kas ka mujal, ei tea) rändasid 90ndatel Pihkva järvele ja baseerusid kuskil Velikaja jõel asunud sadamas. Neid kasutati siis vast piiri valveks Peipsil ja Pihkva järvel. Tegemist on madalapardalise ja -süviselise laevaga, mis on mõeldud muidu kasutuseks vene piirijõgedel.

Neid kasutati valveteenistuseks madalaveelise Väinamere kitsaskohtades, kuhu suuremad laevad ei pääsenud. Üks laev näiteks asus pidevalt Voosi kurgus (kitsas ja madal väin Vormsi ja Noarootsi vahel.

Et mingitel lääne fanboy'del kohalikud veekogud ja riigid sassis, pole midagi imestada, see on USA-s tavaline haritud inimese tase (meil teab igaüks, kus asub Suur Järvistu, kuid vähe on neid jänkisid, kes teavad, kus asub Peipsi järv.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kasutaja avatar
Feeliks_Jalgraud
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Feeliks_Jalgraud »

Kuidas leida õiget tüdrukut ???

Kui ma olin 14 lootsin ma, et ühel päeval on mul oma tüdruk.

16- selt mul oligi oma tüdruk, aga polnud kirge. Niisiis otsustasin, et vajan kirglikku tüdrukut.

Ülikoolis ma kohtasin kirgliku tüdrukuga, kuid ta oli liiga emotsionaalne, nuttis kogu aeg ja ähvardas enesetapuga. Niisiis otsustasin, et vajan rahumeelset tüdrukut.

25- selt leidsin väga rahumeelse tüdruku, kuid ta oli igav. Ta oli täiesti ettearvatav ega erutunud millestki. Elu läks igavaks ning nüriks ja ma otsustasin, et vajan elurõõmsat tüdrukut.

28- selt ma leidsin elurõõmsa tüdruku, aga ei suutnud temaga sammu pidada. Ta tegi mind sama tihti õnnetuks kui õnnelikuks ja oli ilma igasuguste eesmärkideta. Niisiis otsustasin, et vajan tüdrukut ambitsioonidega.

30-selt ma leidsin aruka ja ambitsioonika tüdruku, kes oli kahe jalaga maa peal ja abiellusin temaga. Paraku oli ta nii ambitsioonikas, et lahutas minust ja võttis kõik mu vara.

Nüüd olen 32 ja otsin tüdrukut tõeliselt suurte tissidega...
Mul pole midagi mõistlikku öelda.../ ███████████]98% fucked up
Kasutaja avatar
pagan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas pagan »

Viimase aja anekdoot Venemaalt:
Seisab mees ummikus, aknale kostub koputus. Mees kerib akna alla:
- Mis vaja?
- Terroristid võtsid peaministri pantvangi ja nõuavad 10 miljonit $ lunaraha, muidu valavad ta bensiiniga üle ja panevad põlema. Me otsustasime läbi käia kõik autod, kes palju annab.
- Nu... mina võin anda 5 liitrit!
:wink:

(Kahju, et siin leegitsevat smailit pole)
Ülbeks minekuga hakkavad vead tulema.
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Kassikontsert saab totaalselt uue tähenduse..

http://www.youtube.com/watch?v=fujYoh0SXBs
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Kasutaja avatar
Markko
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Markko »

Kapten Trumm kirjutas:
Et mingitel lääne fanboy'del kohalikud veekogud ja riigid sassis, pole midagi imestada, see on USA-s tavaline haritud inimese tase (meil teab igaüks, kus asub Suur Järvistu, kuid vähe on neid jänkisid, kes teavad, kus asub Peipsi järv.
No tegelikult on see päris meelevaldne üldistus. Nii nagu ameeriklane ei pruugi tunda iga loigu või riigi asukohta Euroopas, ei oskaks keskmine eurooplane ka 50 USA osariiki üles loetleda ega enamus neist õigesti kaardile märkida
sannaman
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sannaman »

Aastaid hiljem kohtuvad kaks koolivenda:
"Tere, Jaan! Noh, kuidas läheb? Kus sa töötad?"
"Tere, Mart. Hästi läheb. Töötan kapos."
"Ohhoo! Ja millega sa seal siis tegeled?"
"Eks ikka nendega, kellel elu Eestis meeltmööda pole."
"Mmm… Aga kuule, kuidas nendega on, kellele meeldib Eestis elada?"
"Pole viga, Jaan, pole viga. Nendega tegeleb majanduspolitsei."
"(●̪●)"
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Manurhin »

Pilt
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

swatest kirjutas:Ivan Orav:
http://www.youtube.com/watch?v=ry7xxNKlJVE
kas kellelgi neid kunagi telekas jooksnud oravasarju pole digikujul? võiks inimkonnale teene teha ja kuskile üles riputada... :roll:
Kasutaja avatar
Castellum
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Castellum »

Delfist pärit, sedakorda tõesti vimkaga:
http://vimka.delfi.ee/?action=view&id=9 ... eal-markad
Kindlusarhitektuur on osa meie elukeskkonnast
mil34
Liige
Kontakt:

Re: täissutsuvorst

Postitus Postitas mil34 »

Afganistanis teenivatel meie meestel on vaja sageli teed puhastada igasugustest üllatustest.

Sõdurileht (9.jaanuar 2012) kirjutab: "Jõulutunne jõudis tänu mitmete ettevõtete panustele ka Afganistanis teenivate Eesti kaitseväelasteni. Kalev saatis maiustusi, Saku kinkis õlut, E-Piim kinkis juustu, Rakvere Lihakombinaat pani teele 50 kilogrammi täissutsuvorsti."
allatah
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas allatah »

Milleks meile hävituslennukid?
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/v ... d=63771084

Ahjaa, pagan võtaks, meie säästukuuril töötav politsei ei saa endale sellist kallist lahendust lubada ja peab odavamalt hakkama saama:
http://9gag.com/gag/1219423

Iseenesest huvitav, et kuidas Hollandi politsei kohe hävitajatega ühendust sai, mida nad eetrisse ütlesid? "MITTEPEATUMINE, MITTEPEATUMINE, vajan abi, ühendage 325 taktikalise hävituslennuväe polguga."
Riigi kaitse on liiga tähtis asi, et seda teistele usaldada.
pakzmagu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas pakzmagu »

allatah kirjutas:Iseenesest huvitav, et kuidas Hollandi politsei kohe hävitajatega ühendust sai, mida nad eetrisse ütlesid? "MITTEPEATUMINE, MITTEPEATUMINE, vajan abi, ühendage 325 taktikalise hävituslennuväe polguga."
MP.net-ist:
"Olav Spanjer, a spokesman for the force, said the jets were about to leave Volkel airbase on a training mission on Thursday
evening when they heard that police had requested a military Jeep to chase a suspect over soggy terrain.
The pilots volunteered to help search using their infrared cameras, and Spanjer said: "It was kind of a long shot""
Sõnaga, piloodid lihtsalt kuulsid asjast ja pakkusid ise oma abi.

http://www.militaryphotos.net/forums/sh ... se-suspect

Peab paraku nentima, et 90% juhtudest on MP.net parem, täpsem ja kiirem infoallikas kui meie nn. ajakirjandus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline