---
Manurhin, ma olen ise siia postitanud umbes samasuguse materjali YPG kohta.Manurhin kirjutas:Aga kes tahavad, võtavad ikka relva kätte küll ja võitlevad. Sel ajal kui noored tugevad mehejurakad sadade tuhandete kaupa deserteeruvad, maksavad naised neid piinanud ISIS-ele kätte: http://maailm.postimees.ee/3579859/isis ... uks-relvadKriku kirjutas:
Ilmselgelt ei ole suuremal osal põgenikest võimalik ka relva kätte võtta ja vaenlasele vastu minna.
Igatahes tundub, et märkimisväärne osa mooramaa mehi on ainult siis kõvad mehed, kui minnakse suure kambaga mõnele kaitsetule naisele kätt püksi ajama.
Süüria põgenikest on nüüd lõpuks suurem osa siiski naised-lapsed. Jah, muidugi on ikka veel üle kolmandiku mehed ja suur osa neist võiks mõne poole sõjaväes olla. Aga neid, kelle kohta see ei käi, on ka miljoneid.
Mis puutub käe püksi ajamisse ja igasugu muudesse sigadustesse, siis nagu ma olen aru saanud, on Süüriast pärit põgenikega ses osas kõige vähem muret. Kuigi loomulikult on oma osa neilgi. Afgaanid kipuvad kõige rohkem märatsema nii põgenikekeskustes kui tänavatel.