See asi ei ole sugugi nii ühene ning feminiseerunud haridussüsteemist tulenev probleem on täiega üleval
Mingist ajast hakkasin aduma, et meie nõukaajal padufeminiseerunud (aga jätkuvalt paljukiidet

) haridussüsteem ongi tydrikute poole kaldu:
- naisõpetajad eelistavad alateadlikult püüdliktuupivaid tydrikuid ning "mitteeelistavad" iseseisvama mõtlemisega koerpoisse..
- selline eelistamine algab juba esimesest klassist..
- selline eelistamine päädib poisslaste massilise väljalangevusega haridussüsteemist juba enne gümnaasiumi..
- selline eelistamine päädib massilise tydriklasteuputusega kõrgkoolidesse sisseastumisel..
- kusjuures põhimass neid tydriklapsi õpib suht mõttetutel pehmoerialadel - milline haridus ei vii ei ühiskonda ega majandust edasi..
- tulemuseks on üleharit naiste üleküllus ning alaharit meeste uputus ühiskonnas..
- tulemuseks on üleharit aga olematu innovaatilisusega naiste ladestumine riigiteenistusse ühes püüdlikkandilise bürokraatia üleüldise vohamisega..
- tulemuseks on üleharit naiste väljaränne, kuna nad lihtsalt ei leia Eestist endale sobivaid meha..
- tulemuseks on alaharit meeste "kalevipojastumine" Soome ühes pereloomisega seal..
- jne jne
Siis mingi aeg avas mu naine veelgi mu silmi ja tegi mulle selgeks, et tydrikute eelistamine haridussüsteemis algab meil ammu enne kooli - nimelt õkva lasteaias:
- kus (ikka needsamad) naiskasvatajad juurutavad tydrikute loomupärast pugejalikkust kätt tõsta // "õigeid vastuseid" anda..
- ja väiksed koerpoisid saavad esmase negatiivse sähvaka oma haridusteel..
Vot tak - õnneks on siin foorumis vähe naisi(-ei lintšita ära

)
Aga keski võiks selle minu oopuse mõnesse perefoorumisee ja/või naistekasse kopida.....
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.